Şimdi Ara

İp tv önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
42.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordert

Bu mesaj silindi.

Saldırgan tavırın neye kime? Sanki kuyruğuna basılmış gibi bir hallerdesin!!! Alla Allah!!!

Ben kendime göre bin bastığı farklıları var sen,n kendine göre bin bastığı farklıları varmış bak! Renkler zevkler tartışılmaz gereksiz saldırgan tavırlarda bulunma!

Soru cevabı olarak da; Öncelikle bastığımda hiç bir kanal açmamam gibi durumu yok öyle var ama düzeltiliyor ki benim için önemli olan özellikle TÜRK, ALMAN, FRANSIZ ve POLONYA kanalları çok iyi. Ötekiler? İzlemediğim anlamadığım için bakmıyorum açmıyorum.

Senin BİN'in benim BİN'ime BİN mi BASAR BİR mi basar bilemeyiz belki benimkisi seninkine 100 milyon basar. Gereksiz tatava yapmayın kandırmak diyerek de yalancılıkla iftira etmeyin lütfen! AYIPTIR TERBİYESİZLİKTİR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celgokhan -- 5 Ağustos 2024; 14:18:40 >

• Valla bende aldığım yerden memnunum anlık destek sunuyorlar 1 aylık deneme aldım polknya kanalları çalışmadı ilk yazdım 5 dk sonra şimdi deneyin dediler hepsi çalıştı yaklaşık sd hd dahil 400 kanal hepsi çalıştı polonyada

İçeriklerde de dolby vision çıkıyor 5.1 ses var
    Diğer aldığım 1 aylıkta misal sadece stereo var dil veya altyazı eksik
    Ötekiler test yayını bile vermemek için takla atıyor iyiki reddetmiş beni iptvbox
  • lordert kullanıcısına yanıt

Kardeş bundan 3-5 ay önce o kadarda var yoktur logo ve nickten anımsadım sen değimiydin gittim de test vermediler diye yaygara yapan?

Testi alamayıpta nasıl tırt çıkarttın merak ettim birde burada bilmediğin adama ithamda bulunuyorsun.

Iptvboxpro ile bir ilişiğim var mı? YOK!

Benim burada hoş görmediğim hem yalan söyleyip hemde millete yalancı muamelesi yapmandır.

Burada iptvci değil kullanıcı avukatlığı yapıyorum merak eden olursa.

• Terratex T kullanıcısına yanıt

Donanım Haber'de 2006 yılından beri kullandığım hesabımın şifresi çalınarak 6 Haziran 2024 tarihinden itibaren atılan tüm mesajları şifremi değiştirdikten sonra kaldırıyorum. Mesajlar yüzünden sorun yaşanmış ise benim bilgim haricindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunborn -- 6 Ağustos 2024; 16:41:55 >
  • Terratex T kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlıyorsun başkasıyla karıştırdın herhalde

Donanım Haber'de 2006 yılından beri kullandığım hesabımın şifresi çalınarak 6 Haziran 2024 tarihinden itibaren atılan tüm mesajları şifremi değiştirdikten sonra kaldırıyorum. Mesajlar yüzünden sorun yaşanmış ise benim bilgim haricindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunborn -- 6 Ağustos 2024; 16:42:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunborn -- 6 Ağustos 2024; 16:43:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunborn -- 6 Ağustos 2024; 16:43:59 >

ben şu anda senin yaklaşımına tepki gösteriyorum. Sen benim kim oluduğumu biliyormusun?

• General00 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunborn -- 6 Ağustos 2024; 16:44:18 >
  • Test yayını verecek varsa alabilirim. Memnun kalırsam almayı düşünüyorum
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Hocam buradan bireysel vs alma. El altında bayiikle satanlar vs çok. En güzeli duyduğun öğrendiğin kendi araştırmaların ile aklına yatan senin için en iyi olduğunu düşündüğün ve hissettiğini kendin alman.

Sana GAK GUK CUK diyorum onun elemanı oluyorum BIKBIK diyorum onun oluyorum vs vs herkeste böyle. Burada kullanıcı deneyimleri oluyor illaki onları denersin kafana göre. Tabi bu deneyimler iyi olanlar olmuyor kötüler de var sen iyi olnaları seç ve özelikle ezeliyatı olanları.

Hayırlısı olsun.

• arkadaşlar bütün kanalları 50 fps olan bir iptv var mıdır acaba?
  • İp tv önerisi illegal yönlendirme olduğu için konuyu kilitliyorum. Bu tür konular yasal olarak sorun teşkil eder.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.