Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
74
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi için bende alıyorum şuan
  • Arkadaşlar ilk defa alacağım sormak istediğim bir konu var.
    Yayın nasıl? alan ve kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
    Kaçak yayın ile arasında farklar illaki vardır ama donma vs yaşanıyor mu? Özellikle derbilerde.
    Birde yayın kalitesi kaç p ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Arkadaşlar ilk defa alacağım sormak istediğim bir konu var.
    Yayın nasıl? alan ve kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
    Kaçak yayın ile arasında farklar illaki vardır ama donma vs yaşanıyor mu? Özellikle derbilerde.
    Birde yayın kalitesi kaç p ?
    Ben yaklaşık olarak 4 yıldır kullanıyorum, smart tv üzerinden izliyorum evde, dışarıda pc veya cepten izliyorum. Smart tv de çok nadir donma oluyor, görüntü hd dense de 1920 x1080 p kalite olabildiği kadar iyi. Derbi maçlarında şimdiye kadar bir defa bağlanmama sorunu yaşadım, onda da komple sorun vardı kimse bağlanamadı. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 15 Temmuz 2018; 17:6:20 >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    1920 x1080 p yayın internet 8mps ve üstüyle hiç bir problem olmaz. Sadece 1 2 dk yayın geriden gelebilir o kadar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Bu mesaj silindi.
    fb yi bana yaz dostum , bir sorum olacak şampiyonlar ligi ve uefa maçlarınıda (eğer digi almışşlsa ve bize isletirse ) yine takım sahipleri izleyecek değilmi ?
  • Arkadaşlar paket almakta acele etmeyin bence. Yeni kampanyalar olabilir.

Yayın kalitesi neden yükselmiyor diye mail atmıştım. Hala 1800k yayın veriliyor dedim.

Bana gelen mail:

Değerli Üyemiz;

www.digiturkplay.com.tr/adresinden güncel paketlerimize erişebilir ve uygun gördüğünüz paketi satın alabilirsiniz.
    İlerleyen dönemlerde diğer paket ve kampanya seçenekleri de sunulacaktır.
    Digiturkplay paketleri HD kalitesindedir. Üyelerimize daha zengin içeriği, en kaliteli yayıncılıkla verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Karşılaştığınız anlık sorunlar içinwww.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden Canlı Destek hattımıza bağlanıp destek alabilirsiniz.

Saygilarimizla.

www.digiturkplay.com.tr

E-mail: destek@digiturkplay.com.tr

• okimos kullanıcısına yanıt
    Kusura kalma arkadaşım, FB bende, mesajı yazarken hatalı yazmışım BJK boşta. Yanlışlık için özürdilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    bana teklif gelmedi 540 diye hocam...540 ın altında teklif gelmesi bence imkansız,diğer üyeler de 600den alıyor 4 ekranı...

şampiyonlar ligi vs gelirse durumlara bakılır ama dediğim gibi 540tan alan arkadaşlar pişman olmaz çünkü daha aşağısı olmayacak.
  • Fenerbahçeliyim üye arayanlar özelden yazabilir
  • Ayarlar kısmında yayın kalitesini seçebiliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet geçen sene ben hd almıştım yayını açınca kalite seçiliyordu.

• Bu sene de sd, hd, otomatik şeklinde seçiliyor. 3 ekranlı alınca da seçilebiliyor mu?

• Şu anda telefondan deneyebildim hd ve sd şeklinde seçilebiliyor.

• Ben bu yıl Digiturk Play'de Şampiyonlar Ligi vs. olacağını düşünmüyorum olsa da ek paket olarak satacaklar bana kalırsa. Çünkü geçtiğimiz yıla göre Play'de çok fiyat farkı yok ama uydu fiyatlarında çılgın bir artış var.
  • Arkadaşlar,
    3 ekran için 470 TL den paket yenileyeceğiz.
    TS isteyen varsa pm lütfen.
  • 4 ekran için 540 liraya aldım. 4 yıldır alıyorum, memnunum. Arkadaşımla ortak alıyordum, bu sene tek aldım.
  • Galatasaraylıyım. Yer arıyorum eğer Smart Tv dahil uygun yerse PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Ben de 540 TL den FB li olarak üyeliği alıyorum. İleride Ekstra paketi kabul edecek BJK veya GS li bir ortak alabilirim . İyi mi yaptık kötü mü ondan da emin olamadım .

Edit : Ortak alınmıştır. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsulun -- 17 Temmuz 2018; 14:23:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.