Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
74
Favori
20.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asilkan20

Bu mesaj silindi.
    Üçü toplamı 550 TL yapıyor . DigiturkPlay’de zaten 4 Ekran Smart TV özellikli 660 TL ücret çıkıyor ve DigiturkPlay Smart TV özellik var PC’de 1800K verirken BeinConnect Smart TV yok 1200K veriyor . Yani BeinConnect üyeleri DigiturkPlay’den ücreti daha aşağıya çekmesi gerekiyor . Sizi de anlıyorum uydudan nerden baksan 1000 TL ücret ödemişsinizdir ama maalesef durum bu , ortaklı girecek kişi DigiturkPlay almak zorunda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019/2020 sezonu için spor extra+ paketi satın aldım digitürk play'den. Özellikle şampiyonlar ligi ve hayranı olduğum premier lig için. Satın almadan önce her yere baktım ve aldığım pakette premier lig logosu ve premier lig de dahildir diye yazıyordu. Bu hafta lig başladı ama digitürk play'de premier lig yayını yoktu ?
    Durumu bilen var mı neden böyle ?

• Arkadaşlar Digitürk play den eski üyelere tüm sezon tüm maçlar 588 tl altında teklif alan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uefa super kupa musabakasi herkese ucretsiz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Uefa super kupa musabakasi herkese ucretsiz mi ?
    beIN haber ücretsiz veriyor.

• Receiver 4K , ama 4K icin sanirim sporlu uyelik gerekecek

• nolamaz kullanıcısına yanıt
    Epl yayın hakları saran grupta. Geçen sene anlaşıp yayınladılar, bakalım bu yıl anlaşma olacak mı? Henüz duymadım bir anlaşma.

• iptv alın beleşe izleyin ne para veriyorsunuz araplara

• 4 kişilik 4 ekranlı grubumuza Ts için ortak aranıyor. Fiyat 132 Tl. Pm atabilirsiniz.

• Trabzonsporlu ortak arıyoruz.
    4 ekran - 660 TL / 5 = 132 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtulsnn

Epl yayın hakları saran grupta. Geçen sene anlaşıp yayınladılar, bakalım bu yıl anlaşma olacak mı? Henüz duymadım bir anlaşma.
    İyi hoş ama neden satarken premier lig de dahil yazıyorlar ?
    Ben büyük ölçüde premier lig için spor extra+ paketini aldım. Büyük bir aldatmaca değil mi bu şimdi ?

• Hafta sonuna tek maç Galatasaray ve Beşiktaş maçları arıyorum. 4 ekran digiplay.

• 3 ekranlıya Ts ortak arıyoruz. Full ortaklık 147 T.L. Ts nin 3 büyükler dışındaki takımlarla yapacağı maçlar 80 TL. Pm den ve 05072278573 numaradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirri99 -- 14 Ağustos 2019; 19:33:4 >
  • Merhabalar,

Galatasaraylıyım.Whatsapp grubu olan bi ekibe dahil olabilirim...Tekflere acığım 👍

• Merhaba arkadaşlar fenerbahçe için ortak arayan varsa smart tv dahil olacak şekilde ortak olabilirim.

Yada eğer gs ve bjk li ortak olmak isteyen arkadaş varsa ortaklık yapabiliriz
  • trabzonsporun bugün ki maçı için tek maç satın almak istiyorum.PM
  • nolamaz kullanıcısına yanıt
    EPL digiturkten yayınlanıyor.. S sport kanalına yada bein 3 - 4 ün falan canlı yayına girip bakın belki telefondan giriyosanız listede görememiş olabilirsiniz şu güncelleme connectle birleşme muhabbetlerinden cepten verimli çalışmıyor program..
  • Digiturk çalışanları yardımm!!!
    Digiturk çalışanlarına özel paketlerin olduğu doğru mu? Biri bana önerdi. Eski bir çalışanım ve bana özel paketler var dedi. Sporun yıldızı paketinden bahsetti her sey dahil dedi ve cok uygun bir fiyat söyledi. Güvenip güvenmeme konusunda kararsızım. Gerçekten böyle bir durum var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim

• 4 ekranlı sezonluk süperlig paketi aldım ve Beşiktaşlıyım. Fenerbahçe ve Galatasaraylı ortak arıyorum. Trabzonsporlu da kabulumdür fakat 3 kişiye de fitim. İlgilenenler pm atabilir

• Sawyer1905 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Önceki konularda size cevap verdim.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.