Şimdi Ara

Digitürk harici HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DT 9103 HD uydu alıcısı kullanıyorum, harici hdd takıp istediğim yayınların kayıtlarını hdd'ye yapıp sonra izleyebiliyorum ama bazen uydu alıcısınnı enerjisi kesilebiliyor, böyle bir durum meydana geldiğinde sonsuz döngüde receiver açılıp kapanmaya başlıyor yeni yazılım aranıyor derken çat kapanıyor sonra tekrar kendi açlılıyor taki hdd'yi uydu alıcısında çıkarana kadar, çıkarınca tv normale dönüyor, takıyorum tekrar sorun olmaya başlıyor ve hdd kullanılmaz duruma geliyor, tek çare hdd'ye format atmak oluyor ve içindekileri kaybediyorum, format atıp tekrar taktığımda herşey yeniden başlıyor takii bir dahaki elektrik kesintisine kadar.
    Böyle bir sorun neden meydana gelir, çözüm nedir, yarımlarınız için Teşekkürler.

• Benim başıma bir kere geldi, hdd de kayıtlarım falan olmasına rağmen hdd yi boş görüyordu. Sonunda tekrar format attım cihaz ile şimdilik problem yok. Birde hdd çok dolarsa biraz sorun yaşıyor sanırım, ben buna bağlamıştım...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    hdd %10'lara gelmeden bu sorun oluyor, bendeki tek sebep elektrik kesintisi ama neden elektrik kesilince böyle oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.