Şimdi Ara

Digitürk Hd uydu alıcı kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sunny marka bir tv aldım yanında da Digitürk bağlattım. Show, Atv vb kanallar oldukça kaliteli izleyebiliyorum fakat ligtv için aynı şeyi diyemeyeceğim. Sormak istediğim Digitürk başvurusu yaparken görevli bana hd uydu alıcısı vereceğiz size dedi(hd paket almadım kendi inisiyatifi ile verecekti) fakat sd yayın yapan uydu alıcısı verdiler acaba arasam ve hd uydu alıcısı istesen özellikle ligtv de bir düzelme söz konusu olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Arkadaşlar Sunny marka bir tv aldım yanında da Digitürk bağlattım. Show, Atv vb kanallar oldukça kaliteli izleyebiliyorum fakat ligtv için aynı şeyi diyemeyeceğim. Sormak istediğim Digitürk başvurusu yaparken görevli bana hd uydu alıcısı vereceğiz size dedi(hd paket almadım kendi inisiyatifi ile verecekti) fakat sd yayın yapan uydu alıcısı verdiler acaba arasam ve hd uydu alıcısı istesen özellikle ligtv de bir düzelme söz konusu olur mu?

hd paket almalısın hocam 7 tl aylık ücreti var
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler cevap için şöyle ifadeler var forumlarda hd yayın olmasa dahi hd uydu alıcısı ile yayınlar daha kaliteli oluyormuş burada hareketle acaba hd yayın ligtv kullanmasam dahi hd alıcı daha kaliteli bir görüntü sunar mı bana?

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    çok istiyosan humax 9504hd kutu iste servisten sd yayınlarda iyi gösteriyo hem ilk 3 ay servis ücreti yok hem internetin varsa internete baglarsin kutuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

çok istiyosan humax 9504hd kutu iste servisten sd yayınlarda iyi gösteriyo hem ilk 3 ay servis ücreti yok hem internetin varsa internete baglarsin kutuyu

Teşekkürler hocam bugün servisle görüşeyim umarım hallolur mesele.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.