Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazda güncel yazılım versiyonu nedir arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kutuyu turksat icin istedim veremeyiz dediler sadece eulsata veriyorlarmis kullanan arkadas varmi turksatta hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    Turksata vermezler güzelim cihazı.
  • Perşembe günü kuruluma gelecekler ve özellikle Eutelsat istedim. Gerekirse yeni çanak kurulacak.

Bayiyi arayıp kutu olarak 9505'i talep etme hakkım var mı?

EDIT: Bayiyi aradım ve Humax 9505 kutu talep ettiğimi bildirdim, not alıp onayladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 7 Ağustos 2017; 14:15:35 >
  • Arkadaşlar bugün cihaza 3.2.8 versiyon güncellemesi geldi sizde de durum aynı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl üyeydim bu cihazdan vardı. Üyeliği İptal ettirdim kutuyu iade ettim.

Bugün tekrar üye oldum kuruluma yine bu adi cihazı getirmişler

-Görüntü kalitesi çamur gibi.

-Tv'nin ARC özelliğini bozuyor.

Merak ettiğim diğer cihazlarda da aynı şekilde görüntü böyle dandik mi? Yada digiturk yayınları mı net değil? Uyduya geçince farkı çok net görüyorum.

Birde ARC diğer digiturk kutularında da sorunlu mu?

Bilenler yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 14 Ağustos 2017; 0:50:37 >
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Bende biraz araştırdım iyi fiyat vermişler piyasada hemen hemen aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar digitürkü bein aldığından beri portala giremiyorum. Ayarlardan bağlantıyı test edince bağlantı var görünüyor ama portala girmeye çalışınca ağ bağlantısı yok diyor. Yazılım güncelleme yapmaya çalışıyorum yazılım güncel yazıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

arkadaşlar cihaz stand by konumundayken power tuşuna basınca cihaz açılıyor ama görüntü vermiyor illaki tv yi açıp kapatmak gerekiyor. başına bu durum gelen var mı acaba ?

Bu soruna çözüm bulabildiniz mi? Veya çözüm bulan birileri var mı? Aynı sorundan muzdaribim.

• monitörü değiştirdim hocam.
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    Hocam bende televizyon var sony değiştirme imkanım da yok ne yapayım şaşırdım.

• 07.08.2017 tarihinde yeni üyeliğime istinaden kuruluma geldiler vestel dt-9102 kurdular üyelik türksat. Kanal listesini açtığımda ekranda titreme mod geçişlerinde felan titreme oluyordu.

Online işlemlerden kayıt oluşturdum humax 9505 ile değişim talep ettim bugün aradılar kabul ettiler teknik servis yönlendirdiler normalde 35 tl dedi ama yeni üye olduğunuz ve memnuniyetiniz için ücretsiz dediler hadi hayırlısı bakalım lg led tv var memnun kalırım inşallah.

Türksata humax 9505 vermez diyenlere gelsin.
  • Arkadaşlar 9102 vardı değişim talep ettim bugün gelip humax 9505 kurdular. Adam eski uydu alıcının kutusunu almadı gerek yok dedi. Yeni humax 9505 kutuyuda aldı istersen vereyim ama gerek yok dedi götürdü onuda sorun olur mu? Birde hd kanallar çıkmadı hd için güncelleme gelir 48 saat sonra bir kolay kurulum yaparsın gelir dedi adam doğrumu hemen tarama yapsam gelmez mi yardımcı olur musunuz? Türksattan alıyorum.

• Arkadaslar bende 9102 kutu var ellerinde yok diye bunu almak zorunda kaldim ama sd yayinlari cok kotu humaxin nasil bazi arkadaslar artik turkaasatada veriliyor dediler humax

• ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    Cihaz etkilemez o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmets_61

Arkadaslar bende 9102 kutu var ellerinde yok diye bunu almak zorunda kaldim ama sd yayinlari cok kotu humaxin nasil bazi arkadaslar artik turkaasatada veriliyor dediler humax

Merhaba, bana da bu çöp kutudan verdiler. Daha 1 ay geçmedi bozuldu. Şimdi 35 lira değişim ücreti istiyorlar ama vermeyi pek düşünmüyorum. Gelen eleman turksat kolay kurulum yaptı ama ben sonrasında eutelsat kurulumu yaptım.(sebebi hd yayın veriyoruz diyip sadece 1. Kanala bein sports HD1'i koymaları. 2-3-4 HD bile değildi) Eutelsat için ek ücret istenmiyor herhalde. Öyle olsa kurulum gerçekleşmezdi galiba. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Bu konularda çok iyi sayılmam. Ayrıca Humax cihazı talep etme şansım var mıdır?(Spor paketine sahibim). Sürekli cihaz arızası ile uğraşmak istemem.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Eutelsatın frekansları farklı değilmi iki çanak mı var nasıl eutelsat yaptınız?

• dün banada bu cihazdan verdiler. dt 5005hd vardır eutelsata geçince bunu verdiler. genel olarak iyi ama bu digitürkün sd kanalları neden bu kadar leş görüntü veriyor. önceden karasal yayında izlediğimiz görüntüler bile bunlardan iyiydi anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Eutelsatın frekansları farklı değilmi iki çanak mı var nasıl eutelsat yaptınız?

Apartmanın merkezi sisteminde çift çanak vardı galiba. Eutelsat kurulumu yapınca direk geldi kanallar. Benim merak ettiğim onun için ayrı para alıp almamaları. Almıyorlar galiba?
    Yani ben şimdi Humax istesem "sen zaten turksat kullanıcısısın sana gerekmez derler mi?"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayet kaydım vardı 9 yıllık üyeyim fiyat konularında falan yeni anlaşma yaptık ayrıca kutu sorunu yaşıyordum servis bu 9505 hd kutuyu taktı güzel bir kutu bu arada türksat dan alıyorum sinyali bu kutuyu türksat kullananlara vermiyorlar denilmiş burda bilginiz olsun veriyorlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.