Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 9103 var diledigin zamanda nette surekli sorun yaşıyorum değişim istedim 35 tl dediler tmm dedim ama ellerinde 9504 varmis 9505 belki haftaya gelir dediler 9504 ile
    degissemmi acaba ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KORKMAZ60 kullanıcısına yanıt
    9505 seri dilediğin yerdede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

9505 seri dilediğin yerdede.

Anlamadım ama,dilediğin yerde için 9505 mi demek istedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 17 Ağustos 2016; 22:13:00 >
  • KORKMAZ60 kullanıcısına yanıt
    9505 hızlı diyorum.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    tmm anladım teşekkürler
  • Arkadaşlar bugün Kredi Kartı Kampanyası ile Eutelsat üzerinden Giriş Paketi + Süper Lig+ HD paketini 656 TL ye aldım kurulum bitti. Ancak receiver olarak Humax 9502 getirdiler. Humax 9505 istedim elimizde yok dediler. Müşteri Hizmetlerini aradım bizim yapabileceğimiz bir sey yok bayinizden yardım alacaksınız dediler bu saatte kapalı oldukları için ulaşamadım önerisi olan var mı acaba
  • musates M kullanıcısına yanıt
    Servisi ara 9505 iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musates

Arkadaşlar bugün Kredi Kartı Kampanyası ile Eutelsat üzerinden Giriş Paketi + Süper Lig+ HD paketini 656 TL ye aldım kurulum bitti. Ancak receiver olarak Humax 9502 getirdiler. Humax 9505 istedim elimizde yok dediler. Müşteri Hizmetlerini aradım bizim yapabileceğimiz bir sey yok bayinizden yardım alacaksınız dediler bu saatte kapalı oldukları için ulaşamadım önerisi olan var mı acaba

İyi günlerde olsun. Ben kuruluma gelmeden önce özellikle belirtmeme rağmen başka bir uydu alıcıyla gelmişlerdi. Geldikleri gibi geri göndermiştim. Sonra bizzat bayiye gidip hem istediğim cihazı aldım, hem de enerjimi boşalttım.

Bayi ulaşabileceğiniz bir mesafede ise, siz de mevcut cihazınız ile birlikte gidip değiştirebilirsiniz. Ayrıca ileride arıza veya herhangi bir sorunla karşılaşırsanız cihazı direkt bayiye götürmeniz durumunda ücret talep edilmez. Yoksa servisin ilk kurulum haricindeki her gelişinde ücret talep etme hakkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Ağustos 2016; 13:58:16 >

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Normal digitürk bayisi dimi teknik servisle alakası olmayacak ? ben sagemden hd ye düştüğümde humax istedim gelen kutu dt9103 evde yoktum kabul etmezdim kesinlikle aradım 35 TL istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Normal digitürk bayisi dimi teknik servisle alakası olmayacak ? ben sagemden hd ye düştüğümde humax istedim gelen kutu dt9103 evde yoktum kabul etmezdim kesinlikle aradım 35 TL istediler.

Aşağıdaki linkten il/ilçe seçerek ulaşabilirsiniz.

Dediğim gibi, ilk kurulum haricinde her geldiklerinde ücret talep etme hakları var. Siz listedeki bayilerden herhangi birine kendiniz gitmeniz durumunda ücret ödemezsiniz. Tabi bu dediğim üyeliğinizin yeni olması veya cihazda sorun yaşamanız gibi sebeplerle doğru orantılı. Keyfe keder değiştirmeye geldim gibi tavırla giderseniz ücret almaya meyil edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Ağustos 2016; 16:40:51 >

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    7 senelik üyeyim cihazı sevmedim sagemcom vardı alet yakışıklıydı nereye koysam şık duruyordu ücretsiz verselerdi iyiydi link için teşekkür ederim atmışsınız.
  • IQ cihazlar dışında şuan en iyi bu cihaz mı arkadaşlar ?

Büyük ihtimalle kutu değişimim olacak bunu isteyim diyorum şuan kullandığım 9502.
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    9505 Üzmez.
  • Arkadaşlar bu humax 9505 arkasına usb takıyorum 32 gb lık. Format atılsın mı diye soruyor evet diyorum hem fat 32 hem Ntfs denedim kayıt yapamıyorum engel işareti çıkıyor sağ üst köşede. Nedenini bilen var mıdır ? Ayarlardan video kaydedici için HDD seçin sekmesi de açılmıyor.
  • Arkadaşlar şuan güncel olarak en iyi kutu hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Bu kutu tabi ama 4K tv varsa 4k sagemcom cihaz cıktı ondan alabilirsin 20-30 tl birşeydi fiyatı.
  • ben de yeni digiturk baglatıcam, digiturk iq falan istemiyorum veya kayıt özelligi olan kutu da istemiyorum, yine de humax 9505 istesem verirler mi acaba?
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Tabii verirler...Yalnız bu kutu bayinin elinde varmı ona bakmak lazım..onun için bulunduğun bölgeye hangi bayi bakıyor bunu öğrenin sonra bi tel çakın..sorun elinde varmı..varsa gerisi kolay..üyelik randevusu verince bu kutuyuda belirt gelir kurarlar..Bu kutunun harici bellek takarak kayıt yapabilirsin..IQ portalıda var bayada hızlı tak interneti güzelce izle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    hocam ben yeni kampanya ile geçeceğim içinde hd kutu 1 yıl ücretsiz diyor, umarım o 1 yıllık ücretsiz kutu için kalitesiz ürün vermezler... bir süre sonra can sıkıyor çünkü
  • DT 8103 HD vardı yeniledik sözleşmeyi DT 9102 HD getirdiler eski kutu yani. Şİmdi ben humax 9505'e geçebilir miyim? Turksat desteği var mı? Geçmek için ne yapabiliyoruz.?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.