Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar hayırlı Ramazanlar herkese Allah (c.c.) oruçlarımızı kabul etsin inşallah..

Arkadaşlar bende DT 9103 HD reciver vardı geçen teknik servisten gelenler oldu cihaz performanslarını test ettiklerini söylediler ben cihazdan memnun olmadığımı arızalarından bahsettim gelen arkadaş ücretsiz kutu değişimi yapacaklarını ve HUMAX 9505 HD vereceklerini söyledi bu cihaz nasıl kullanan arkadaşlar memnun mu bilgi verebilirse çok sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

Selamun aleykum arkadaşlar hayırlı Ramazanlar herkese Allah (c.c.) oruçlarımızı kabul etsin inşallah..

Arkadaşlar bende DT 9103 HD reciver vardı geçen teknik servisten gelenler oldu cihaz performanslarını test ettiklerini söylediler ben cihazdan memnun olmadığımı arızalarından bahsettim gelen arkadaş ücretsiz kutu değişimi yapacaklarını ve HUMAX 9505 HD vereceklerini söyledi bu cihaz nasıl kullanan arkadaşlar memnun mu bilgi verebilirse çok sevinirim saygılar

Hocam cihaz şuan en guncel cihaz hd kutularin icin ıq diledigin zaman ozelligi bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd cihaz olarak öneriniz nedir? Sizce eutelsat hd yayın için hangi marka kutuyu tercih etmem lazım. Pazartesi kurulama gelecekler ona göre söyleyeyim.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Humax 9505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 10 Temmuz 2016; 10:39:58 >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• HD plus kutu kullanıcısı olarak internet bağlantısı olan kutu istedim. 9505 kutunun internet bağlantısı olduğunu ancak uydudan HD kayıt yapamadığını söylediler. Doğru mudur bu bilgi?
  • Eutelsat üyeliğim var. Turksattaki bütün kanalları buluyor ama Dt nin kanallarını bulmuyor. Bir yolu varmı acaba

• iq plus kutu bundan daha iyi görüntü veriyor olabilir mi

• Arkadaşlar bu cihazın en son yazılım sürümü nedir acaba bende şuan 1.01.07 gözüküyor

• Bugün KK kampanyası ile Giriş + Şampiyonlar + HD paketi bağlattım, Eutelsat üzerinden yayın, kutu Humax 9505.

Tüm güncellemeler tamam ve en son yeniden kurulum yaptım.

Lakin CNN Türk HD, Habertürk HD, NTV HD yok. İlk olarak fark ettiğim bu 3ü.

Televizyonun kendi dahili uydu alıcısı ile tüm kanalları HD izleyebiliyordum. Baya bir moral bozukluğu oldu.

Bu sorunu nasıl çözeriz? (Kuzenimde yanlış hatırlamıyorsam sagemcom iq plus kutu var ve tüm kanalların sadece HDsi var)

• cianni kullanıcısına yanıt
    Onların hd si yok digi de 3 ağustostan sonra eklenebilir hala satış olmadı yenilikte yok 6 aydır.
  • Kutu degişimine kaç para alıyorlar ? Humax 9503hd var 9505HD görüntü daha mı iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 25 Temmuz 2016; 23:17:39 >
  • bana hm 9504 bağlandı usb takıyorum 16 gb lık 3 farklı usb denedimn kayıt yapmıyor arkaya takın diyor kayıt için arkaya takıyorum tık yok acaba minimum 64 gb falan mı istiyor anlamadım ?
  • Humax 9503hd var yaklaşık 4 senedir hiç arıza vs olmadı suana kadar , 9505HD geçmeye deger mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Humax 9503hd var yaklaşık 4 senedir hiç arıza vs olmadı suana kadar , 9505HD geçmeye deger mi ?

Arıza yokken keyfi değişimde ne kadar ücret alıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Humax 9503hd var yaklaşık 4 senedir hiç arıza vs olmadı suana kadar , 9505HD geçmeye deger mi ?

Arıza yokken keyfi değişimde ne kadar ücret alıyorlar ?

Digiturkle konusdum. 35 TL kutu+40 TL de aktivasyon parası istediler.

Almam dedim kapattım
  • Yıllardır Dsmart kullanıcısı olarak 9505' in kanal geçişleri bana da yavaş geldi. Fakat kutudan kaynaklı değil eytelsat' tan kaynaklı olduğunu söyledi kuruluma gelen eleman, ne kadar doğru bilmiyorum.

Kutunun boyutları, yazılımının tasarımı falan gayet iyi. Maç izleyecez işte, yoksa digitürk' e gerek yok.
  • Şu ARC olayını digitürkle konuştum kutu değiştirmeyi önerdiler.Kutudan memnun olduğum için şimdilik kabul etmedim. Ama yakın zamanda bu işin çözümü bulamayacaklar gibi geldi bana. Yabancı sitelerde de humax kutuların ARC kestiğinden bahsetmişler, şuan araştırmaya ediyorum. Belki guncelleme gelirde duzelir diye bekleyecegiz şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

9505HD kullanmaktayim. Bazi arkadaslar sorun yasamislar. 2 konuda bilgilendirme yapayim

1-) Bu cihazin sol tarafindaki usb girişe vestel tv ler icin satilan wifi adaptor ile internet baglantisi saglayabilirsiniz ben kullandim sorunsuz.

2-) Hdmi ARC özelliği bu cihazda sorunlu. Ben şöyle aşabildim. Bende hdmi repetaer var. 1 in 2 out olandan. Bununla bagladigimda Hdmi ARC çalışıyor. Ancak bazrlen 576p olan görüntü mavi düğme ile sadece yerel olabiliyor bazen de 720p 1080i modlari tercih edilebiliyor.

Cihazı 1.5 sene oldu alalı. 2 adet kullanıyorum. Sadece yukarıdaki 2. Madde kullanicilar açısından buyuk sorun bence...

Evet arkadaşlar kagan06 dediği yöntemi denedim ARC olayı için işe yaradı.
    Bu parçayı 15 tl ye aldım. Aparatın erkek tarafını HM 9505 e bağladım diğer 2 çıkıştan bir tanesini de tv ye sorun çözüldü. HM9505+aparat+TV şeklinde bağlayacaksınız.
    Bu arada kagan06 arkadaşıma teşekkür ederim. Bende çözünürlükle ilgili bir poblem olmadı yerel modda 1080p 50hz

• Şu kanal geçiş introlarını digitürk kendi renklerini yapması cokmu zor ? diğer cihazlarda paintle yazılmış gibi digitürk yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.