Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digitürkün arge bölümüne nasıl ulaşabilirim test kullanıcıları bu arc sorununu bidirdilermi acaba
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    bir mail adresi vardı görmüştüm ama hatırlamıyorum. sitelerinde falan yazmıyor. test kullanıcıları biliyordur.
  • Merhaba arkadaşlar, bende bı kutu hakkında birkaç yorum yapmak istiyorum. Ben yaklaşık 10 yıldır digitürk üyesiyim. Eski kutularını da kullandım, en son kullandığım kutu dt9102hd idi. Bu kutu arızalandığı için yerine 9505 getirip taktılar. Rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki 9505 hd performansı 9102 ye göre çok kötü. Bakın kötü demiyorum gerçekten çok kötü. Kullandığım tv samsung 55ju7500. İki kutu arasında bu kadar baris fark beklemiyordum. Acaba bir ayarı mı var diye düşündüm. vformat görüntü ayarından 1080i-yerel falan denedim ama bir fayda etmedi. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence 9102 hd görüntü performansı üst düzey. Geri kalan ayrıntıları çok fazla tartışmak istemiyor, yok portalmış yok eternetmiş. Ben genelde sadece hd kanal izliyorum. Ona göre yorum yapıyorum. 9505 interneti ya da başka özellikleri daha iyi olabilir ama bence hs kanal görüntü kalitesi 9102 tek geçerim. değişim isteyeceğim yine heralde.

• arkadaşlar

hd paketim var
    dt5103hd uydu alıcım var
    ethernet ayarlarını otomatik kablolu bağlantı yaptım
    test yapınca başarılı diyor

ama portal sayfasını açmıyor try again diyor

sorun nedir?
  • arkadaslar aramızda humax 9505 cihazın test kullanıcısı varmı arc sorunu argeye iletildimi bu cihazı hangi firma yapıyor acaba
  • bu sene sonunda taahhütlü paketlerimin süresi dolduğu ve digiturk paket pazarlığı adına tüm üyeliğimi iptal faksı çektikten
    bir gün sonra yeni üyelik ve paketler için pazarlık yaptık digitürk ile.
    pazarlığın bir aşamasında plus kutusu da istedim.
    Geçtğimiz hafta sonu kutuyu değiştirdim.
    Yeni kutu 7100 geldi. Benim sinema sistemi dolayısıyla servis elemanına bırakmadan işi kendim bağlantılarını yaptım
    7100 ün HD görüntü kalitesi 9505 ten çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.
    Ben 100'' perde de seyrettiğim için görüntü kalitesi çok önemli benim için. 9505 de geçen seneki değişim ile biraz daha iyi olmuştu ama
    bu sefer gerçekten çok iyi görüntü almaya başladım. Uzun yıllardır memnun olmadığım digiturk deki HD yayın görüntü kalitesi sorunu nihayet 7100 cihaz ile benim için çözüme kavuştu.

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    7100 plus kutu yenımı cıkmıs varmıydı yoksa ?
    bu kutuda iq ozellık var mı hocam
  • yeni mi eski mi bilgim yok. digiturk portala girilemediğini söyledi servis elemanı. Lan girişi var aslında ama denemedim.
    140 GB kendi hafızası var. ne kadar yeter bana bilemedim.
    80 saat kadar kayır yapabildiği yazıyordu tanıtım broşüründe
  • Atilla hocam bu cihaz yeni mi cikmis acaba bu cihaza aylik kira bedeli varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 16 Aralık 2015; 18:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni mi eski mi bilgim yok.
    aylık kira alacaklar mı onu da bilmiyorum.
    aban bir yıl hediye ettiklerini söylediler.
    seneye yeniden pazarlık yaparız olmadı
  • arkadaşlar bu cihazı bende kullanıyordum taki yeni tv alana kadar.... LG32LF650V ( 2015 Model ) tv aldım. bu cihazı bağladım. Ve ' Program HDMI bağlantısı ile görüntülenemez çünkü tv niz dijital içerik korumasını desteklemiyor. scart ile baglayınız. ' uyarı mesajını alıyorum. Ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32amacor32

arkadaşlar bu cihazı bende kullanıyordum taki yeni tv alana kadar.... LG32LF650V ( 2015 Model ) tv aldım. bu cihazı bağladım. Ve ' Program HDMI bağlantısı ile görüntülenemez çünkü tv niz dijital içerik korumasını desteklemiyor. scart ile baglayınız. ' uyarı mesajını alıyorum. Ne yapmalıyım ?

Ya digiturk kutunuzu değiştireceksiniz ya da yazılım bekleyeceksiniz.

Tv'niz ile ilgili bir problem değil aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

yeni mi eski mi bilgim yok. digiturk portala girilemediğini söyledi servis elemanı. Lan girişi var aslında ama denemedim.
    140 GB kendi hafızası var. ne kadar yeter bana bilemedim.
    80 saat kadar kayır yapabildiği yazıyordu tanıtım broşüründe

Digitürk portala girilemiyorsa nasıl yeni bir cihaz yaa? İnternet üzerinden eski yerli dizileri vb. izleyecekmiyiz yani bu kutuyla nasıl bir saçmalıktır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Bu 9505de favorideki kanalları kendi aralarında siralayabiliyor muyuz tarif eder misiniz?

nasil degistiriyorsunuz, servis ucretini verecek misiniz. ?

Ben yeni üye olduğum için illa 9505 istedim ellerinde olmadığı için geçici olarak 9504 kullandım

hocam bende yeni kurulum yaptıracağım bugün. 9505 talep ettim ama ellerinde olmadığı için 9504 kuracaklarmış. Bu 2 kutu arasında çok fark var mı bir de yeni üyelik olduğu için ilk 3 ay ücretsiz kutu değiştirme hakkım varmış doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

quote:

quote:

Bu 9505de favorideki kanalları kendi aralarında siralayabiliyor muyuz tarif eder misiniz?

Ben yeni üye olduğum için illa 9505 istedim ellerinde olmadığı için geçici olarak 9504 kullandım

hocam bende yeni kurulum yaptıracağım bugün. 9505 talep ettim ama ellerinde olmadığı için 9504 kuracaklarmış. Bu 2 kutu arasında çok fark var mı bir de yeni üyelik olduğu için ilk 3 ay ücretsiz kutu değiştirme hakkım varmış doğru mudur?

Ben de 1 ay önce üye oldum. Hm9505 kutu vermezseniz bağlatmayacağım dedim. Sabit interneti olan müşterilerimize veriyoruz dediler. Turkcell Vınn kullanıyorum kablosuz 50 gb dedim. Cihaza ethernet ile bağlı internetiniz olması gerekiyor dediler. Size döneceğim, şimdi TTNet başvurusu yapacağım dedim ve kapattım.

1 saat olmadan tekrar aradım. Yarın kargo ile TTNet sözleşmem elime ulaşacak, yani ethernet giriş sağlayabilirim artık dedim. Başvurumu aldılar, üstüne basa basa tekrar tembihledim cihazı, aksi halde bağlantı yaptırmam dedim. Ne olur ne olmaz diye çift 9505 kutusuyla geldi servis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

quote:

quote:

quote:

Ben de 1 ay önce üye oldum. Hm9505 kutu vermezseniz bağlatmayacağım dedim. Sabit interneti olan müşterilerimize veriyoruz dediler. Turkcell Vınn kullanıyorum kablosuz 50 gb dedim. Cihaza ethernet ile bağlı internetiniz olması gerekiyor dediler. Size döneceğim, şimdi TTNet başvurusu yapacağım dedim ve kapattım.

1 saat olmadan tekrar aradım. Yarın kargo ile TTNet sözleşmem elime ulaşacak, yani ethernet giriş sağlayabilirim artık dedim. Başvurumu aldılar, üstüne basa basa tekrar tembihledim cihazı, aksi halde bağlantı yaptırmam dedim. Ne olur ne olmaz diye çift 9505 kutusuyla geldi servis :)

peki bu kutu ile 9504 ü kıyaslama şansınız oldu mu. 9504de kanal geçişleri arasında resmen 3 saniye fark var. Bu geçiş süresi 9505de nasıl acaba? genel olarak memnun musunuz?

• allmylife kullanıcısına yanıt
    Pek dikkat etmiyordum hocam ona ama şimdi baktım, bunda da 3 sn kadar geçiş süresi var muhtemelen. Diğer evde dsmart vardı. Ondaki geçişler saliseydi resmen.

• Arkadaşlar wifi adaptör ile internete baglanabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT 7103 model kutum arızalandı ve bugün HM 9505HD kutu takıldı.
    İlk görüşüm; görüntü kalitesi tam bir hayal kırıklığı! (Görüntüler oldukça soluk,flu ve keskinlik berbat)
    Bir hafta boyunca kullandığım, 15 yıllık Kyoto 9600 cihazının SD görüntüsüne, HM 9505HD'nin HD görüntüsü üstün gelemiyor!
    Gerçi Kyoto 9600 SD görüntüsü bilen bilir. Bazen kutunun SD kutu olduğuna inanmak zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forewer_53 -- 27 Ocak 2016; 15:00:35 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.