Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9505 ARC ses sistemi sorunu devam ediyor mu? Bugün bu aleti talep ettim. Bende arc üzerinden ses alıyorum. Lütfen acil cevap.
  • Ben de bugün 5103 cihazını 9505 ile değiştirdim. 5103 de hem kanal geçişlerinde donma vardı hem de 1.5 tb harici hdd ile kayıt gerçekleştirememiştim 9505 ile hiçbir sorun olmadan kayıt yapabiliyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kutu ile plus (sagemcom) kutu arasındaki en bariz farklar nedir?
    Evde bu cihazdan var. Plus'üyeliğini bedava verdiler. Sanırım plus için sadece sagemcom var. Plus özelliğini 9505 ile kullanabilir miyim? Yoksa sagemcom almam mı gerekiyor?

Kafam karıştı biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda favori özelliği var mı?

• Arkadaşlar 9505 ve 9504 sanırım yazılım güncellemesinden sonra ARC sistemini kitliyor.

9505 takıldı ve ARC üzerinden ses alamıyorum. Şöyle ki TV ile SES SİSTEMİ arasındaki bağlantıyı kesiyor. Digitürkü fişten çekip tv yi açın; ses sistemi ile bağlantı kurarak arc çalışıyor. Fakat digitürk fişe takılıyken TV ile SES SİSTEMİ bağlantı kuramıyor (ARC calısmıyor.)
  • Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bir 4k tv alacagim. Ancak suanki digiturk cihazim dt5002. Hd olmayan model galiba.. Tuplu tv de cok basariliydi bence. Kanal gecisleri, sorun cikarmasi, vs problemsiz..

Ancak tv kalitesi artinca hd kanallar istiyor gonul. Ben suanki cihazimi digiturkten 9505hd modeli ile degistirtebilir miyim acaba ?

• Digitürk'ün verdiği uydu alıcılarından hiç memnun kalmadım. 1 ay önce onlara dedim ki elinizdeki en iyi uydu alıcısı neyse onu gönderin dedik servise not düşeceğiz en iyisi gelecek dediler. Bana gelen alıcı 9503 HD yazıyor. Bu digitürk'ün En iyi alıcısı mı ? ben memnun değilim.
  • Maalesef digitürkte beklentileri yüksek olanlara göre iyi bir seçenek yok. Hepsi çok sıradan görüntü ve ses imkanı sunabiliyor.
    hele ki benim gibi sinemacılar için resmen ızdırap oluyor digitürk izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Maalesef digitürkte beklentileri yüksek olanlara göre iyi bir seçenek yok. Hepsi çok sıradan görüntü ve ses imkanı sunabiliyor.
    hele ki benim gibi sinemacılar için resmen ızdırap oluyor digitürk izlemek

film kanallarındaki kalite gayet iyi ki
  • Arkadaşlar 9504ü 9505 ile değiştimeye değer mi? Aradaki fark nedir? 9504'de favori kanallar arasında sıralama mümkün mü?
  • 9505HD kullanmaktayim. Bazi arkadaslar sorun yasamislar. 2 konuda bilgilendirme yapayim

1-) Bu cihazin sol tarafindaki usb girişe vestel tv ler icin satilan wifi adaptor ile internet baglantisi saglayabilirsiniz ben kullandim sorunsuz.

2-) Hdmi ARC özelliği bu cihazda sorunlu. Ben şöyle aşabildim. Bende hdmi repetaer var. 1 in 2 out olandan. Bununla bagladigimda Hdmi ARC çalışıyor. Ancak bazrlen 576p olan görüntü mavi düğme ile sadece yerel olabiliyor bazen de 720p 1080i modlari tercih edilebiliyor.

Cihazı 1.5 sene oldu alalı. 2 adet kullanıyorum. Sadece yukarıdaki 2. Madde kullanicilar açısından buyuk sorun bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9504 kullandım görüntü çamur gibiydi, 9505 e geçince büyük fark gördüm.
  • Teşekkürler bende bugün 9505e geçiyorum

• Bu 9505de favorideki kanalları kendi aralarında siralayabiliyor muyuz tarif eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

Bu 9505de favorideki kanalları kendi aralarında siralayabiliyor muyuz tarif eder misiniz?

nasil degistiriyorsunuz, servis ucretini verecek misiniz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

Bu 9505de favorideki kanalları kendi aralarında siralayabiliyor muyuz tarif eder misiniz?

nasil degistiriyorsunuz, servis ucretini verecek misiniz. ?

Ben yeni üye olduğum için illa 9505 istedim ellerinde olmadığı için geçici olarak 9504 kullandım

• Favorileri kendi aralarında siralayamiyoruz galiba

• Arkadaşlar Merhaba.

3 yıldır digitürk üyesiyim. İlk aldığımda Humax kutu istemiştim ama Vestel 9102 taktılar. Kanal geçişleri hızlı olduğundan problem etmedim.

Sadece Tarayıcısı biraz ağır çalışıyordu.

Bir kaç hafta önce 21-29, NtvsporHd, gibi birçok kanal gitti. Aradım bugün gelip Sunny 5103 taktılar.

Kanal geçişleri çok yavaş geldi. Humax 9505 talep ettim.

Sizce 5103 ile devam mı etmeliyim Humax 9505 daha mı iyidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Arkadaşlar Merhaba.

3 yıldır digitürk üyesiyim. İlk aldığımda Humax kutu istemiştim ama Vestel 9102 taktılar. Kanal geçişleri hızlı olduğundan problem etmedim.

Sadece Tarayıcısı biraz ağır çalışıyordu.

Bir kaç hafta önce 21-29, NtvsporHd, gibi birçok kanal gitti. Aradım bugün gelip Sunny 5103 taktılar.

Kanal geçişleri çok yavaş geldi. Humax 9505 talep ettim.

Sizce 5103 ile devam mı etmeliyim Humax 9505 daha mı iyidir ?

Diğerini kullanmadım ama 9505 çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar diledigin yerde uygulamasi icin test kullacisi olan var mi..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.