Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut cihaz DT-7103HD cihazdan memnun olmadığımı söyledim Humax 9505 sipariş geçmişler bekliyorum bakalım arada fark neler olacak , mevcut 7103HD Altech cihazı tv izlerken özelikle Digi kanal logolarının orada beyazlarda hafif titreme oluşuyor fakat genel anlamda HD kanallardan memnun kalmadım Humax gelince göreceğiz övdüğünüz kadar varmı
  • merhaba arkadaşlar cihazın turksat modunda ligtvhd varmı bazen turksattan izleyebiliyorum maçları
  • ErnGnc kullanıcısına yanıt
    var..
  • bu cihazı bugun kurdutdum ( kurdurana kadar canım çıktı vallahi ne zormuş yaww ) ama emeğime değdi.... cihaz 10 üzerinden 9 eder. 1 eksiğide SCART girişi olmaması....

tavsiyem millete yumulun bu cihaza pişman olmassınız ....

ben istanbul avrupa yakası şişlide buldum.... sarıyerde de vardı vermedi hergele :

kuran adam bu cihazı ev için kullanıcıları değilde CAFE BAR gibi yerlerde kullanıyorlarmış..... İLGİNÇ
  • sebat23 S kullanıcısına yanıt
    Yav he he diyeydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi hangisi en iyi. biri demiş 9504'ün görüntüsü iyi, biri demiş 7103hd iyi, biri demiş 9103 iyi, biri demiş 5103 iyi, biri demiş 9505 iyi.

çoğunluk olarak hangisi daha sorunsuz ve kaliteli görüntüye sahip? hepsi hd mi bunların, full hd olan veya sd olan var mı?

55inç Ekran philips smart tv'de kullanacağım..
  • 55' Lg tv aldım. Dahili 4k uydu alıcısı var. 2 hafta sonra Digitürk bağlattım. Hm-9505hd getirdiler. Yayın kalitesi acayip düşük geldi. Hdmi kablomda iyi ama yayın aşırı kötü geldi. Digitürkü aradım bişeyler yapıyoruz dediler ama değişen bir şey yok. Acilen 4k destekli uydu alıcısı çıkartmalılar. Yazık valla.

• arkadaşlar 9505HD kendim bayiden aldım 25 TL ücret aldılar oysa ilk 3 ay ücretsiz alabiliyormuşuz sonradan öğrendim ama geç kaldık cihaza gelecek olursak mevcut takılan cihaz DT-7103HD ye göre epey fark var özelikle SD yayın kalitesi bariz belli , HD yayın kalitesi ise 1 tık önde titreme vs. olmuyor TV logolarında , Kanal geçiş hızı 9505 in daha hızlı ve stabil şekilde donma vs. olmuyor kısaca dediğiniz gibi bu cihaz DG nin ücretsiz olarak verilen en iyi cihazı şu anda..
  • Merhaba.
    Yeni üye oldum, bugün yarın takılacak kutum. 9505 yada 9504 isteyeceğim, hakkımız var değil mi? çok kalite farkı var mı? Elimizde yok derlerse ne yapmam gerek? Diretmeli miyim ya da daha sonra ücretsiz değiştirme hakkım var mıdır? İlk bir ay değiştirilebiliyor siye duydum.
    2.si 9505'i wifi adaptör ile kullanamıyor muyuz? Wifi bağlantısı zayıf olduğundan wifi dağıtıcısı ile kullanılıyor TV'nin olduğu yerde internet. Ha internet ne işe yarıyor digitürkte onu da bilmiyorum ya, ileride zorda kalmayalım diye sordum.

• maeds M kullanıcısına yanıt
    @maeds verdigin bilgi icn tesekkürler,

5103ü 9505le degistim aradaki farki daha denemedim
  • ısrarla istemem rağmen 9505 ellerinde olmadığını söylediler.DT-9103 verdiler.aşırı yavaş,kumanda tuşuna basıyorsun tepki süresi inanılmaz kötü.
    Ben şimdi bu cihazı başka nasıl değiştirebilirim.Fikri olan var mı?İlla kurulum yapan yerin mi değişmesi gerek?yada ne bilim MH mi aramalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

ısrarla istemem rağmen 9505 ellerinde olmadığını söylediler.DT-9103 verdiler.aşırı yavaş,kumanda tuşuna basıyorsun tepki süresi inanılmaz kötü.
    Ben şimdi bu cihazı başka nasıl değiştirebilirim.Fikri olan var mı?İlla kurulum yapan yerin mi değişmesi gerek?yada ne bilim MH mi aramalıyım?

ben MH aradim 5103 diledigin yerde (portal da) sorun yasadigimi ve memnun olmadigimi söyledim, 9505 ile degistirmek istedigimi belirtdim, onlarda bagli oldugum servise gönderdiler.
    MH arayarak Memnun olmadigini ve sikayetini belirtirsen degistiriyorlar.
  • Aradım MH lerini gerekli teknik servise bilgilendirme yaptım yarın ararlar,değiştirirler dedi.bakalım beklicez artık.Teşekkür ederim cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feza63

denersen sevnirim merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: feza63

denersen sevnirim merak ettim.

ilk gözlemim.
    9505 5130e göre:
    kanal gecis süresi yavas ve bazen HD kanallarda siyah ekran kaliyor (acmiyor). Portal diledigin zaman kullanimi ve islevi daha hizli.

Not:
    az önce "Portal diledigin zaman" yapmis oldugum yogun islevden sonra ileri geri oynatma görevini yapmadi, tv kanallarini acmadi.
  • Arkadaşlar 5103 receiver var kanal gecislerinde E48-32 sinyal seviyesinde azalma var yazıyor 1-2 saniye bekleyince goruntu geliyor.Bunun çözumü nedir ?

Digiturk bayiden 10 TL karşılığında Humax 9505 ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 8 Eylül 2015; 19:51:20 >
  • Arkadaşlar hd 9505 receiver'a bi haller oldu donma, ekran kararması, kart saat ayarları gibi değişik değişik sıkıntılar baş gösterdi servisi cağırdım geldi receiver'ı değiştik aynı modeli bıraktı iki gün içerisinde aynı sorunlar tekrarladı tekrar iletişime geçtim yine geldi aynı arkadaş, bu kutu digitürk ün en iyi cihazı dedi bende bunu bildiğimi sorunun kaynağının yazılım ile ilgili olabilir mi dedim eleman sanmam dedi kartla alakalı olabilir mi diye sordum yok dedi en sonunda şalter attı ulan ondan değil bundan değil neden bu sorun dedim artık iyice darlanmıştım neyse bana standart(cihazı araştırmadım) bir cihaz bıraktı ısrarlarım sonucunda kartımı da değiştirttim 3gündür tv yayınında sıkıntı yok,
    Fakat portala girişlerim çok sıkıntılı çok ağır hatta çoğu zaman "unable to load page" hatası veriyor anlamadım bu işten bişey...

Hd 9505 modellerinde bahsettiğim gibi sıkıntı alanlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User name fazıl -- 10 Eylül 2015; 18:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi cihazin yazilim guncellemesi uydu uzerinden mi yapiliyor? Yoksa internet uzerinden mi?

• Kutuyu bugün kullanmaya başladım. Önce kullandığım cihaz 5103 dı, o cihazda hızlı ve güzel bir cihaz ama 9505 gerçekten farklı bir kutu. Bende digiturk un en iyi cihazı. Tavsiye ederim...

• bende digi alıcam ama alacağım kutuya ben karar vermiyorum galiba film paketi olandan alıcam hangi kutuyu vericekler bana acaba?öyle plus falan yok düz bir hdsi var ve dilediğin zaman olacak galiba, humax 9505 verirler mi acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Ekim 2015; 22:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.