Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagemcom DT-HY6101 her açıdan en iyidir digiturk cihazları arasından. Sagecom varken neden humax almak isteyenler oluyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 9 Temmuz 2015; 16:02:09 >
  • destroyer333 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum sadece görüntü kalitesi olarak sagem 6101 mi yoksa humax 9505 mi daha iyi çünkü ikisi de yanlış bilmiyorsam diginin en yeni kutuları kıvır zıvır özellikleri dışında görüntü açısından hangisi tercih edilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hermogenes H kullanıcısına yanıt
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 9 Temmuz 2015; 16:00:39 >
    Sagem daha iyi.
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 9 Temmuz 2015; 16:02:46 >
    Digi en iyi kutusu plus kutular sagem humax normal HD yayın arkadaşımda var plus çok yavaş geldi humaxa göre sadece.
  • Sayfalarca 9505 tavsiyesinin uzerine DT MH ile kavga dovus 9505 aldim bakalim, ilk izlenim memnun edici.

• slm,

DT 5103 HD kutudan 9505 gecis yapmis olan arkadaslar ikisin arasindaki +- belirtilirse memnun olurum.
    5103 den 9505 gecmeye degermi?
  • 9505'i bugün itibariyle kullanmaya başladım. kanal geçiş hızı çok hızlı da değil çok yavaş da değil normal. portal oldukça hızlı. hd kanallardaki netlik de oldukça iyi. ayrıca cihaz modem boyutunda olduğu için çok yer de kaplamıyor. hatta evimdeki zyxel modemimden bile küçük. cihaz ısınıyor fakat aman aman yanmıyor. şimdilik sorun yok gibi görünüyor.

tavsiye edilir.
  • Arkadaşlar bu humax 9505 cihazın kumandasında Vformata basınca orjinal seçeneği var mı acaba cihazı olan arkadaşlar bakıp yazarsanız çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baytilki B kullanıcısına yanıt
    hayir dostum yok.
  • mavi tuşa bastığında 1080p yazar sonra 3 4 kere üst üste tıkladığında 576 720p ve orjinal yazar o yok mu yani ?

• Arkadaşlar merhaba.ilk aboneliklerde servisten talep doğrultusunda ücretsiz sagelcomm ya da humax cihaz isteyebiliyor muyuz?ya da diyelim dandik bir cihaz getirdiler daha sonra ücretsiz değişttirebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar soruma net bir cevap verebilecek yok mu kumandadan mavi tuşa bastığında 3-4 kere üst üste tıkladığında 576 720 1080p ve orjinal yazar bu seçenekler var mı yok mu ? önemli bir konu çok farkediyor gerçekten sd yayınlarda lütfen humax 9505 cihazı olan bana cevap verirse memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

Arkadaşlar soruma net bir cevap verebilecek yok mu kumandadan mavi tuşa bastığında 3-4 kere üst üste tıkladığında 576 720 1080p ve orjinal yazar bu seçenekler var mı yok mu ? önemli bir konu çok farkediyor gerçekten sd yayınlarda lütfen humax 9505 cihazı olan bana cevap verirse memnun olurum.

orjinal yok yerel var.

576p
    720p
    1080i
    yerel
    pal576i
  • quote:

Orijinalden alıntı: feza63

slm,

DT 5103 HD kutudan 9505 gecis yapmis olan arkadaslar ikisin arasindaki +- belirtilirse memnun olurum.
    5103 den 9505 gecmeye degermi?

dilediğin yerde uygulamasında 9505 iyi.
    kanal geçişte 5103 iyi.
    görüntüde 5103 daha canlı. 9505 daha doğal.

şu an iki uydu alıcıda var evde ama tek televizyon var yoksa yan yana koyar bir video çekerdim.

İlk defa kurulacaksa 9505 tercih ederim. elimde 5103 varsa değiştirmem.
  • 90505 Cihaz bulabileceğim teknik servis bilen varmı ? bana yakın 3 servise sordum ellerinde yokmuş. yer istanbul avrupa
  • Bu hafta bende digitürk üyeliğimi başlattım. Donanımhaber kullanıcıları tavsiyesiyle, benim bölgenin teknik servisini zorlayarak 9505 kurulumu yaptırdım.

- Yeni üye olduğum için diğer cihazlarla kıyaslama imkanım yok. Ancak evde hali hazırda Dsmart olduğu için, görüntü kalitesi oldukça tatminkar diyebilirim.
    - Kanal geçişleri hızlı, henüz Ethernet ile internete bağlamadım. Ama belliki digitürk portal oldukça faydalı bir uygulama. Usb'den HDD olayınıda denemeyi düşünüyorum.

Gelelim benim açımdan oldukça tatsız duruma. Denon Avr-x2100 serisi AVR'ye bağlı tüm cihazlarım.(Ps4, dune media player, dsmart ve en son digiturk) Televizyon olarak Panasonic VT50 plasma TV kullanmaktayım. Gerek Tv üzerinden evdeki media server'a geçişlerdei gerekse de TV'nin smart applicationları (youtube, vimeo..) TV ve AVR'nin HDMI ARC özelliğinden ziyadesiyle faydalanmaktayım.

Digitürk cihazını taktığım an ARC özelliği devre dışı kalıyor. Yani TV'de digitürk yayını varken, TV'de youtube açtığım zaman, maalesef hala digitürk'ün sesi gelmeye devam ediyor. (daha önce otomatik kesiliyor ve youtube sesine geçiyordu).

Dün bizim ufaklık Pepenin çizgi filmleri diye tutturunca evde ufak çaplı bir kriz yaşandı

Şu anda bütün donanım ve yazılımsal kombinasyonları denememe rağmen çözümü bulmadım. Cam gibi gösteren cihazı değiştirmeyede ne gönlüm razı oluyor ne de teknik servis kabul ediyor olacaktır.

• 9505 ile kayıt yapan arkadaşlara bir sorum olacak, elimde 80 gb lik 2,5'' disk vardı. onu taktım biçimlendirdim, kayıda hazır oldu.Sonrasında Nat Geo Wild HD den 30 dakikalık bir kayıt yaptım.Sonuç şu şekilde oldu:

1) Biçimlendirme sonrası 80 lik diskte boş alan 54.4 GB göründü
    2) Yarım saatlik hd kayıt sonrası boş alan, azalması gerekirken 56,4 GB a yükselidi.

Sizce de bir gariplik yok mu bu işte? kayıt başarılı şekilde diskte duruyor.Ayrıca 80 lik diskin neden sadece 54.4 Gb'ını kullanabiliyoruz?
  • Bu kutuyu istanbul anadolu yakasinda bulabilecegim bayi bilen var mi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.