Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.083
Cevap
11
Favori
130.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

9103hd

Test kutusu alirken ucret verilmiyo digilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Cihaz değişiminde alıyorlar iş olsun birde ona ucret alıyorlar.
  • Bencede humax 9504 al..

• Bu sabah tekrar aradılar, sanırım şikayet etkili oldu, getirip taktılar. Kutu baya küçük, media player boyutunda. 1080p yine yok 1080i max çözünürlük. DTS yine yok max dolby digital plus. Ancak benim 9103 kutu ile bariz farkı dilediğin yerde uygulamalarını çok hızlı açıyor. Görüntü hafifte olsa daha iyi.

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCO -- 11 Ekim 2014; 15:11:23 >

• Teşekkürler hocam cevap için.

• quote:

Orijinalden alıntı: UCO

Bu sabah tekrar aradılar, sanırım şikayet etkili oldu, getirip taktılar. Kutu baya küçük, media player boyutunda. 1080p yine yok 1080i max çözünürlük. DTS yine yok max dolby digital plus. Ancak benim 9103 kutu ile bariz farkı dilediğin yerde uygulamalarını çok hızlı açıyor. Görüntü hafifte olsa daha iyi.

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

Bir tek diledigin yerde mi hizli aciliyor onun disinda hm 9504 ile teknik ozellik bakimindan farki yok. Dogru mu ?

Video da cekecek misiniz birde :)

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    GM Discovery ile çektim idare edin. Cihazın tipinin güzel olmadığı konusunda size katılıyorum.
  • Arkadaşlar intronun değişmesi lazım biran önce sizce nasıl bir intro olmalı yorumlarınızı bekliyorum....ayrıca sızce opera browser desteği gelmelimi sizce desteklermi cihaz....
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Plus cihazlardaki introlar oldukca güzel hd cihazlardaki introlar berbattan daha berbat o derece paintle çizsen daha iyi olur bunu söylememe rağmen hala gelişme yok olmayacakta heralde bir yazılımla halledilecek bir iş digitürke yakışmayan bir tasarım gelen diyor bu digitürkün cihazının introsumu
  • İstedigimiz kanali actiktan sonra kanal listesi kapanmasi icin cikis tusunami yoksa ok tusunami basiliyor yeni kutuda

• Hayır rehber vb. menülerin tamamı daha hızlı 9103'ten. 9504 hiç kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum.
  • Kısa bir video çektim fikir sahibi olmanız açısından. Başka cihazları bilmiyorum ancak 9103'ten kesinlikle daha iyi bir cihaz bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCO -- 12 Ekim 2014; 11:02:19 >
  • YUKARI,detayli inceleme ve resimler eklendi. video yakin zamanda eklenecek...

• Videoyu ekleyemiyorum yani görünmüyor sanırım please help me
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCO

Hayır rehber vb. menülerin tamamı daha hızlı 9103'ten. 9504 hiç kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum.

9103 ten farkli olarak ram yukseltildi.512mb oldu 9504 ten daha iyi bencede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

İstedigimiz kanali actiktan sonra kanal listesi kapanmasi icin cikis tusunami yoksa ok tusunami basiliyor yeni kutuda

Hocam o degismis ok tusuna basinca kanal listesi kapaniyor artik cikis tusuda cikiyo ama

• Video
    youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=LIDoRSGzWsY&feature=youtu.be
    http://youtu.be/LIDoRSGzWsY
  • Benide arayip durup gun veriyorlar kutu yok diye.. Sali gunune randevu verdiler simdide.. Bi is yapacaklar bi turlu halledemediler..

• Hocam kutu Değişimi için Ücret talep etti mi servis? Bir de kanal listesi ortada ufak çıkan yazılım mı acaba bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Hocam kutu Değişimi için Ücret talep etti mi servis? Bir de kanal listesi ortada ufak çıkan yazılım mı acaba bu?

yok hocam ücretsiz değişti servis test kutusu diye faturada oyle yazıyo.... yazılım kanal listesi sol da çikiyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.