Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
11
Favori
130.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Hocam kutu Değişimi için Ücret talep etti mi servis? Bir de kanal listesi ortada ufak çıkan yazılım mı acaba bu?

yok hocam ücretsiz değişti servis test kutusu diye faturada oyle yazıyo.... yazılım kanal listesi sol da çikiyor...

Sağol hocam cevaplar için. Güle güle kullanın. Ben de mail göndermiştim ama geri dönmüştü mail. Şimdi tekrar denicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşke şu bütün hd cihazlardaki kanal geçiş introları değişse resmen çöp.
  • Mail yine geri Dönüyor. Başka bir yolu var mı acaba bu işin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Mail yine geri Dönüyor. Başka bir yolu var mı acaba bu işin.

Pm attim hocam..

• bu başlığı açandan ALLAH razı olsun.dt ye yeni üye olmuştum. dt 5002 kutu ile kurulum yapıldı.46 inç tv de görüntü berbattı. verilen adrese mail atmıştım.
    2 gün önce gelip kurdular. 9505 hd de görüntü sd ve hd olarak gayet yeterli, diğer hd kutuları kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego1903

bu başlığı açandan ALLAH razı olsun.dt ye yeni üye olmuştum. dt 5002 kutu ile kurulum yapıldı.46 inç tv de görüntü berbattı. verilen adrese mail atmıştım.
    2 gün önce gelip kurdular. 9505 hd de görüntü sd ve hd olarak gayet yeterli, diğer hd kutuları kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

tekrar teşekkürler...

Ben tesekkur ederim hocam...

• Yukarı ok tuşu ile kanal gezerken sağ tuşa basınca bir sonraki programın adı yazıyor. Ancak bir kaç kanal için bunu yapınca kilitleniyor. Çıkışa basıp tekrar aynı yere girmek gerekiyor. Yazılımla düzelecektir artık, test kullanıcısı olduk bunlara katlanacağız tabiki. Ancak ben kime bunu bildireceğimi bilmiyorum.
  • kobay niyetine kulanıyorla bizleri anlamadım kendileri niye test yapmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCO

Yukarı ok tuşu ile kanal gezerken sağ tuşa basınca bir sonraki programın adı yazıyor. Ancak bir kaç kanal için bunu yapınca kilitleniyor. Çıkışa basıp tekrar aynı yere girmek gerekiyor. Yazılımla düzelecektir artık, test kullanıcısı olduk bunlara katlanacağız tabiki. Ancak ben kime bunu bildireceğimi bilmiyorum.

Hocam arge bizi,arayip gerekli bilgiyi,vercekmis oyle dediler...

• Şu Hd cihazlardaki introlari soyledim degerlendirmeye aldilar hala ses seda yok gicik oluyorum o introya.

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Şu Hd cihazlardaki introlari soyledim degerlendirmeye aldilar hala ses seda yok gicik oluyorum o introya.

İntrodan kastınız zap yaparken alttaki bilgi kısmı mı hocam? Eğer oysa Haklısınız. :)

• quote:

Şu Hd cihazlardaki introlari soyledim degerlendirmeye aldilar hala ses seda yok gicik oluyorum o introya.

hocam hangi adrese mail attiniz bende atıyım belki faydasi olur... nasıl bir intro olmalı sızce ayrıca öndeki stnby ledide sinyal olmadiginda yeşil yanmalı bence sizce yazilimla mümkünmü olurmu.... birde kanal listesine girince yan taraftada rehber açilmali tuşa basınca çok iyi olur....plus kutudaki gibi ve kanal listesine kanal logolu olmalı digitürkte şimdi özelliği eklenmeli rehber menüsüne sagem plus gibi.....
  •  DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

Bundan bahsediyorum iğrenç ötesi bir intro koca digitürke hiç yakışmayan bir tasarım DT9103HD kullanıyorum

Digitürk websayfasından iletişim bölümü - online işlemler canlı destekten - digitürk foruma yazdım henüz bir gelişme yok..
  • Evet çok amatör

• quote:

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]

Bundan bahsediyorum iğrenç ötesi bir intro koca digitürke hiç yakışmayan bir tasarım DT9103HD kullanıyorum

Digitürk websayfasından iletişim bölümü - online işlemler canlı destekten - digitürk foruma yazdım henüz bir gelişme yok..

Bana geri donus oldu hocam dt forumdan geri donusunuz ilgili birimimize iletildi diye bakalim ne,olcak...

• halilka kullanıcısına yanıt
    Umarim eli ayagi duzgun birsekilde değişirler sd kutularinki bile daha iyi plustakiler gibi yapsalar.

• Simdi,tv izlerken ses birden kisilip tekrar yukseldi kutudan zannedersem bunuda,mail,de,iletcem.

• Beyler HD cihazlardaki kanal geçiş introları değiştirilmesi hakkında mail yolladık digiye sizlerdende yardım bekliyoruz 2 dknızı almaz.

www.digiturk.com.tr
    İletişim Formu
    http://www.digiturk.com.tr/contactusform.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 13 Ekim 2014; 23:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Benide arayip durup gun veriyorlar kutu yok diye.. Sali gunune randevu verdiler simdide.. Bi is yapacaklar bi turlu halledemediler..

Hocam bir haber varmi kuruldumu

• halilka kullanıcısına yanıt
    Goruntu kalitesi nasil hocam bende 9103 hd varda goruntu kalitesini cok beğeniyorum humax 9502 berbatti sonradan kafayi sıyırdı gerci.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.