Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.083
Cevap
11
Favori
130.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenland

arkadaşlar bu yeni kutuda acaba dolby digital ses HDMİ üzerinden aktarılabiliyor mu?

Kolaylıklar selamlar

Dt-5103 e göre sesi daha gür hatta televizyonun sesini kısmak durumunda kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Bende DT5103 kullanıyorum şu ufak olan receiverdan ama hiç memnun değilim acaba bu yeni cihazla fark nasıl olur

Bu yeni cihaz Humax patenti ile yerli üretim, DT5103 Sunny üreten Atmaca üretimi yeni cihaz şuan test de yazılımları güncellendikcee daha iyi ve stabil olacağını sanıyorum servisdekiler bana verilen cihaza bakmışlar hızlı diyorlar arkadaş teknik bilgilerini paylaşmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 21 Ekim 2014; 14:37:38 >
  • Bilgi için teşekkürler koca digitürkün verdiği cihazların kalitesine bakın yazık valla daha geçenlerde Almanya da arkadaşımın yanına gitmiştim oranın digitürkü veya dsmartı olan firmanın verdiği cihaza baktım hayran oldum resmen buram buram kalite bir cihazdı. Özellikle de sordum bu cihaz için kutu parası aylık ne kadar veriyorsun diye 7 euro dedi bizde benzer paraları veriyoruz uğraştığımız cihazlara bakın çoğu resmen çöp niteliğinde teneke parçaları hayır kızdığım madem sen beceremiyorsun firma olarak bu işi bari kart satımına izin ver de millet adam gibi cihazlara takabilsin adam gibi cihazda izlesin yayınını yanlışım varsa düzeltin ama bu digitürke acaip sinir oluyorum taahhütüm bitsin anında bırakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Bilgi için teşekkürler koca digitürkün verdiği cihazların kalitesine bakın yazık valla daha geçenlerde Almanya da arkadaşımın yanına gitmiştim oranın digitürkü veya dsmartı olan firmanın verdiği cihaza baktım hayran oldum resmen buram buram kalite bir cihazdı. Özellikle de sordum bu cihaz için kutu parası aylık ne kadar veriyorsun diye 7 euro dedi bizde benzer paraları veriyoruz uğraştığımız cihazlara bakın çoğu resmen çöp niteliğinde teneke parçaları hayır kızdığım madem sen beceremiyorsun firma olarak bu işi bari kart satımına izin ver de millet adam gibi cihazlara takabilsin adam gibi cihazda izlesin yayınını yanlışım varsa düzeltin ama bu digitürke acaip sinir oluyorum taahhütüm bitsin anında bırakacağım

hocam iyi günler... introların değişmasi için talep topluyoruz da aşdağıda verdigim mail adresine yazıp talep iletirseniz sevinirim....

mail. destek@digiturk.com.tr

çok teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: LgDigi

yok verilmedi bayram öncesi servisden aradılar merkez cihaz değişikliği icin kayıt acmış diye ama ellerinde dt-5103 vardı istemem dedim kapatmışlardı.bugün servisi aradım bana cihaz gelcekti geldimi dedim geldi dediler getirin eskiyi değiştirelim dediler götürdüm değiştirdiler.

introların ve menülerin degişmesi için talep topluyoruz da aşagıdaki mail adresine talep iletirseniz sevinirim...

destek@digiturk.com.tr

çok teşekkürler...
  • İntrolar için yaptığım ikinci çalişma

DİGİTÜRK  HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]]
  • Yukarıda mesajımda belirttiğim Almanya da ki arkadaşımın receiver telekom mr 303 modeliymiş birkaç resim ekliyorum zaten kalitesini hemen anlayacaksınız

• Kutu ve kumanda çok şık gerçekten. Bi de bizim kumandaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Kutu ve kumanda çok şık gerçekten. Bi de bizim kumandaya bak.

Bizim kimanda hiyar,gibiresmen kirmizili

• halilka kullanıcısına yanıt
    Biz olmeden degisirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Biz olmeden degisirmi acaba

En soninda guzel bir kalayicam onlari az buz digil ama gondermedigim mail kalmadi e mail,le geri dondu geri bildirim bizim icin oemli degerlendirme yapilacak otomatik cvp. Belki...

• benimde test cihazım bugun takıldı incelemelerimi mail adreslerine göndericem bakalım yenı kutu nasılmış..
    edit:digitürk ne kadar garip bir firma oldugunu bu organizasyon ile iyice ispatladı..adam test cihazı dagıtıcak servisler bı haber merkezleri bi haber..
    ayrıca arkadaslar dizi ve sinema paketini test için acacaklarını söylemişlerdi bana sizin paketleri actılarmı.. eger acmadılarsa mh arayıp ben test cihazı kullanıyordum dizi ve film paketlerini acın deyin..belki acarlar..tabii dg bu sonra sizden parasını almasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 22 Ekim 2014; 15:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

benimde test cihazım bugun takıldı incelemelerimi mail adreslerine göndericem bakalım yenı kutu nasılmış..
    edit:digitürk ne kadar garip bir firma oldugunu bu organizasyon ile iyice ispatladı..adam test cihazı dagıtıcak servisler bı haber merkezleri bi haber..
    ayrıca arkadaslar dizi ve sinema paketini test için acacaklarını söylemişlerdi bana sizin paketleri actılarmı.. eger acmadılarsa mh arayıp ben test cihazı kullanıyordum dizi ve film paketlerini acın deyin..belki acarlar..tabii dg bu sonra sizden parasını almasın..

sizin açtilarmi hocam paketleri birde mail adresi ne acaba bana soylemedilerde
  • halilka kullanıcısına yanıt
    benı ılk zamanlar kutu teslım edılmeden arayıp sıze test cihazı yolluyoz artı dizi ve film paketlerinide acıcaz demışlerdi..malum kutular servislere geç ulaştı bizim dizi+film paketi yalan oldu belki bugun yarın acarlar servis test kutusunu teslım ettıgını merkeze bıldırsın belkı acarlar acmazlarsa arıcam..yanlız korkum bunlar bu paketlerden para alırlarsa ne yaparım.. :) bu arada maıl herkezın cihazı istemek için attıgı adres dthdsahatest@digiturk.com.tr
  • quote:

benimde test cihazım bugun takıldı incelemelerimi mail adreslerine göndericem bakalım yenı kutu nasılmış..

Benim serviste oyalayip duruyor cihaz.yok.diye.. Ya kutu geldi baskasina taktilar yada kutu gercekten yok,,

• quote:

benı ılk zamanlar kutu teslım edılmeden arayıp sıze test cihazı yolluyoz artı dizi ve film paketlerinide acıcaz demışlerdi..malum kutular servislere geç ulaştı bizim dizi+film paketi yalan oldu belki bugun yarın acarlar servis test kutusunu teslım ettıgını merkeze bıldırsın belkı acarlar acmazlarsa arıcam..yanlız korkum bunlar bu paketlerden para alırlarsa ne yaparım.. :) bu arada maıl herkezın cihazı istemek için attıgı adres dthdsahatest@digiturk.com.tr

Benim2hafta oldu hala ses seda kanallar acilmadi soylemedende acmazlar bence

• İlk izlenimlerim Sd kanallar DT-5103Hd göre birazdaha bulanık.HD kanallar ise
    gene DT-5103HD göre yayın akışı gecişlerinde sanki dalgalanma oluyor gibi geldi yazılım
    geliştikce düzeleceğine inanıyorum. Dikkatimi çeken şu oldu gün içi
    kullanmıyoruz cihaz standby kalıyor ilk önce tv acıp cihazı on yaptığımda
    ilk önce pembe ekran arkasından karıncalı renkli bir ekran sonra yayın
    geliyor bir çıt sesi ile hdml cıkışında bir sorun varmış gibi geldi ama
    an lık on/off yapıldığında bu durum olmuyor.. birde intronun birazdaha
    daraltılması gerekir ekranın nerdese yarısını kaplıyor gibi şuanki
    izlenimlerim bunlardan ibarettir.

bu mail dthdsahatest@digiturk.com.tr adresine bu görüşlerimi bildirdim bakalım dönüş olcakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 23 Ekim 2014; 10:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LgDigi

İlk izlenimlerim Sd kanallar DT-5103Hd göre birazdaha bulanık.HD kanallar ise
    gene DT-5103HD göre yayın akışı gecişlerinde sanki dalgalanma oluyor gibi geldi yazılım
    geliştikce düzeleceğine inanıyorum. Dikkatimi çeken şu oldu gün içi
    kullanmıyoruz cihaz standby kalıyor ilk önce tv acıp cihazı on yaptığımda
    ilk önce pembe ekran arkasından karıncalı renkli bir ekran sonra yayın
    geliyor bir çıt sesi ile hdml cıkışında bir sorun varmış gibi geldi ama
    an lık on/off yapıldığında bu durum olmuyor.. birde intronun birazdaha
    daraltılması gerekir ekranın nerdese yarısını kaplıyor gibi şuanki
    izlenimlerim bunlardan ibarettir.

bu mail dthdsahatest@digiturk.com.tr adresine bu görüşlerimi bildirdim bakalım dönüş olcakmı.

Hdmi ile alakali,buyuk bir ihtimal componentler ile bagliyim herhangi bir sorun yok sadece ses kisilip,aciliyo simdilik

• Hdmi çıkışında sıkıntı var yazılımla düzelebilir Hama marka altın uçlu Hdmi kabloda kullanıyorum...
    Anlık on/off da olmuyor uzun süre Stand by beklediğinde oluyor...
    Hdmi ile kullanan başka test kullanıcısı varsa bir deneyebilirmi ve sonuçu paylaşabilirmi..Önce Tv acacak sonra uydu cihazını..

Bu arada Üstte konulan resim ler forumun sayıfa yapısını bozmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 24 Ekim 2014; 9:46:40 >
  • quote:

Bugun kayit actilar 2saat sonra aradilar hemen acti 3aylik filim ve dizi kanallari

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.