Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.083
Cevap
11
Favori
130.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test cihazı olanlara standart presedurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Test cihazı olanlara standart presedurmuş

Ney hocam standart prosedur biraz acabilirmisin

• Test cihazı 9505 olanlara Dizi ve film paketini 3 ay veriyorlar

• Bugün fark ettim
    DT-9505HD güncelleme gelmiş
    sürüm 1.01.07
    30.10.2014

Ne gibi değişiklik olmuş tam anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 31 Ekim 2014; 19:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LgDigi

Bugün fark ettim
    DT-9505HD güncelleme gelmiş
    sürüm 1.01.07
    30.10.2014

Ne gibi değişiklik olmuş tam anlamadım...

Aynen hocam,goruntu duzelmis ses artirma bolumu kuculmus galba onlari,farkettim

• Bu Yazılımla Hdmi cıkışındaki sorun giderilmiş.Cihazı acınca direk kanal geliyor...
  • 30 Ekim akşamı itibariyle 9505 HD cihazınız için 1.01.07 versiyon yeni yazılım havaya çıkılmıştır. Herhangi beklenmedik bir hata ile karşılaşılması durumunda geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

v1.01.07 ile eklenen/düzeltilen özellikler
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -      Portal uygulamalarına girişte, uygulama tarafında kullanılmakta olan user agent bilgisi HM9505 modele göre güncellendi.
    -      Standby veya fiş çıkar-tak işlemi sonrası HDMI üzerinden nadiren görülebilen pembe ekran problemi için iyileştirme sağlandı.
    -      Uzun süre standby’da bekledikten sonra standby’dan açılan kutuda, portaldeki bazı içerikler oynatılmak istendiğinde nadiren görülebilen yeşil mozaik ekran problemi için çözüm sağlandı.
    -      Portal ekranı üzerinde geçici olarak debug amaçlı eklenmiş olan hata mesajları (DRM RANDOM ERR, DRM E-0,..) kaldırıldı.

• yeni yazılımı bu akşam yuklerım bakalım nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

30 Ekim akşamı itibariyle 9505 HD cihazınız için 1.01.07 versiyon yeni yazılım havaya çıkılmıştır. Herhangi beklenmedik bir hata ile karşılaşılması durumunda geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

v1.01.07 ile eklenen/düzeltilen özellikler
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -      Portal uygulamalarına girişte, uygulama tarafında kullanılmakta olan user agent bilgisi HM9505 modele göre güncellendi.
    -      Standby veya fiş çıkar-tak işlemi sonrası HDMI üzerinden nadiren görülebilen pembe ekran problemi için iyileştirme sağlandı.
    -      Uzun süre standby’da bekledikten sonra standby’dan açılan kutuda, portaldeki bazı içerikler oynatılmak istendiğinde nadiren görülebilen yeşil mozaik ekran problemi için çözüm sağlandı.
    -      Portal ekranı üzerinde geçici olarak debug amaçlı eklenmiş olan hata mesajları (DRM RANDOM ERR, DRM E-0,..) kaldırıldı.

Evet ilk baktığım Hdmi cıkışı oldu ve düzelmiş..

• Su introlari bir degismediler nedense

• Kullanan arkadaşlar son güncellemeden sonra cihazın DT5103 ile görüntü kalitesi farkı hakkında yorumda bulunabilecek var mı acaba?
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Değişseler bütün hd cihazlardaki introlar berbat değil berbatın daha kötüsü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Değişseler bütün hd cihazlardaki introlar berbat değil berbatın daha kötüsü.

hocam digitürk mail adresine talep iletirsen sevinirim bende ilettim

destek@digiturk.com.tr
  • halilka kullanıcısına yanıt
    oho hocam yazdım bilede ses seda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Kullanan arkadaşlar son güncellemeden sonra cihazın DT5103 ile görüntü kalitesi farkı hakkında yorumda bulunabilecek var mı acaba?

Yeni gelen yazılımla HD kanallar gayet güzel cihaz hızlı yazılım geliştikce daha iyi olacak bir cihaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LgDigi

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Kullanan arkadaşlar son güncellemeden sonra cihazın DT5103 ile görüntü kalitesi farkı hakkında yorumda bulunabilecek var mı acaba?

Yeni gelen yazılımla HD kanallar gayet güzel cihaz hızlı yazılım geliştikce daha iyi olacak bir cihaz..

bu kutu biz test kullanıcılarına verildi fakat normal dağıtıma başlandımı acaba
  • Şu cihazın çalışırken bir resim atarmısın birde kanal görüntüsünü.
  • Arkadaşlar ben de yakın zamanda bozulan Humax 9504'ün yenisini istettim ama; ellerinde yokmuş HD Plus gönderelim dediler tamam dedim ve cihaz geldi.

Gelen cihaz dt 9100 ama 9504 'e göre kanal geçişi de fark edilecek kadar yavaş. Görüntü de sanki farklı gibi geldi çok olmasa da.

Sizce bana gelen DT 9100 kutu Humax 9504'e göre iyi mi yoksa en yakın zamanda değişlik talep edeyim mi yine ?

İki cihaz arasında çok fark var mı bilenler paylaşırsa sevinirim.
  • Geçen hafta arge ye mail ile yeni özellikler ve yaptığım intro çizimlerini bildirdim.

Dün aradılar. argeden bir sonraki 2.yazılım ile introların değişçegi söylendi. ve yeni özelliklerin de yazılım ile eklenecegi belirtildi.

özellileri aşgıya sıraladım

-Tekrarını bul özelligi

-Web tarayıcı browser IQ portal ile.

-IQ portala eklenen filimlerin 9505hd cihazda ayrı bir menü oluşturulması.

-Introların değişmesi

-Menünün arayüzün degişip daha açıklayıcı renk ve temanın değişmesi

-Rehberin değişip daha detaylı olması

-kanal lıstesinin degişip kanal logolu olması
  • Bir bizi aramadılar şu cihaz için :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.