Şimdi Ara

Digiturk internet hizmeti verecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk Telekom artık Arap değil, Araplardaki tüm hisseler borçlarını ödemedikleri için Garanti, Sabancı ve İş Bankası'na geçti.
  • alpaqu kullanıcısına yanıt
    Oturduğum yerde ttnetin maksimum 16 verebilirim dediği yerde türksat kablonet 100 mbit internet verdi. 1.5 yıldır 100mbit sorunsuz internet kullanıyorum fakat her yerde yok. çok kısıtlı yerlerde var..

• süper lig maçları için fiyatlar yüksek bence.ülkede ki insanların alım gücüne göre düzenlendiğinde o zaman korsan bitebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 3 Mart 2020; 11:55:48 >
  • Al sat yapacaksa eksik kalsin neye yarar yada digerlerinden farki ne olacak neyi degistirecek? Hic.Operatorler kendi alt yapisini kurmadikca buyuk fark beklemek imkansiz alt yapi kurmak da bu belediyelerde kazi izni vs bir suru gereksiz prosedur varken bence imkansiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBrighter -- 3 Mart 2020; 9:51:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul'daki finale neden 4K li kameralarla yayin yapilacak anlamiyorum! 8K ile yayin yapilmaliydi.

• CheErnesto kullanıcısına yanıt
    Millenicom'da bir daldan bir dala satılıp duruyor.

Yerli 2 firmamız kaldı Turknet + Netspeed onları almasınlarda hangisini alırlarsa alsınlar.
  • Acaba bir gigolit interneti görebilecekmiyiz.

• Uydudan internet olsa olurdu. Yada 5g modem ile internet verse de olur. Ama TTNet alt yapısı ile verecekse 4mb indirme hızım var:) Feriköy den TTNet e selam:)

• korsan dan önce tarafsız yayın yapmayı örensin belli kesmi kayırmasın yayınlarında.

• Müşterilerinin çoğunu Türkcell'e ve Türknet'e kaptırınca, sadece TV hizmeti ile para kazanılamayacağı konusun da yeni uyandılar. İnternet+TV bir arada paket teklifler sunan Türkcell gibi firmalar varken, neden ikinci bir TV hizmeti için Digitürk' e para vereyim ki. 3 sene önce Digitürk' ü terk ettiğim de, beni geri kazanmak için bana onlarca telefon açtılar, ama nafile terk kararı verildi artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Mart 2020; 12:26:15 >
  • iyi saplayamiyoruz yardim edin kacagi onleyip saplayamadiklarimizada saplayalim diyorlar

• Yillik taraftar paketi aliyorum bilgim olmadan giris emailim telefon numarasi olarak degistiriliyor musteri hizmetlerine baglaniyorum oyle bi paketiniz yok deniyor tabi bu sirada 45dk geciyor macin ilk yarisi bitiyor sonra tekrar baglaniyorum diyorum ki bakin hata yapiyorsunuz aa diyorlar uyeliginiz varmis pardon. Tabi sinirden mac da yalan oluyor.
    Bu hizmet parasini verdigim hizmet. Ha ilk aksaklik da degil, yoksa biraz toleransim olurdu

• İptal ettirirken de fax ister kesin bunlar

• versin.. rekabet iyidir. Türkiyede çok sayıda güçlü ISP olsaydı, çok daha fazla servis çeşidi, fiyat rekabeti olurdu.
  • Uydudan verseler keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.