Şimdi Ara

digitürk internet sitesi rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben belgesel ve film paketini beraber almak istiyorum. Ancak bu digitürkün sitesinde ne belirli bir paket ayrıntısı mevcut ne de fiyatların tam olarak yazdığı bir link. Sizden isteğim HD Belgesel paketi ve sinema paketlerinin olduğu bir paketi bana önerebilir misiniz fiyatıyla birlikte? Şimdiden teşekkür ederim.

• 12 ay boyunca aylık 39 tl kredi kartına(1 ay spor paketi hediyeli)

https://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/filmin-yildizi-kredi-karti-kampanyasi

15 ay boyunca kredi kartsız ilk 3 ay aylık 10 tl kalan aylar 49 tl (1 ay spor paketi hediye,20 tl karşılığında 12 ay yan oda ailenin yıldızı üyeliği hediye)

https://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyafilm-15ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 23 Ağustos 2018; 16:6:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam teşekkürler ama fiyatlar biraz yuksek degil mi sizce de? Fikrinizi sorayim dedim. Peki Nat Geo Wild Hd, Discovery Hd gibi ayni belgesel kanallarini daha makul fiyata veren başka bir firma var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 23 Ağustos 2018; 16:26:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • imam25 kullanıcısına yanıt
    Eski üyelere fiyatlar daha avantajlı,aylık 39 eh çok fazla değil,digiturk filmleri kalitelidir,belgesel için alıyorsanız tivibu alın çok daha ucuz

• aslında belgesel+sinema istiyordum. evet tivibu ucuz ancak sinema kanalları hep farklı.verdikleri filmlerin kalitesinden pek emin olamadım. tivibu vizyon kanalları falan var. sizin önerebileceğiniz belgesel+sinema paketi olan bir platform var mı makul fiyata? çok teşekkürler.
  • Film paketi en iyi platform Digiturk. Belgesel kanalları da en düşük pakette bile var zaten ki film paketine de dahil dolayısıyla.

Tivibu daha ucuz ve belgesel kanalları da çok iyi ancak film kanallarının kalitesi yerlerde. Digiturk ile kıyaslanamaz bile.
  • imam25 kullanıcısına yanıt
    Tüm giderleri dolar ve Euro olan bir sektör için bu kurlar ile fiyat bedava

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Dolar 7 iken bile katarlı kardeşler için ödemeleri 3,2 Tl ye sabitlenmiş.Yani bilmen gereken dolar bazında bile adamlar çok çok şanslı..
  • supernumara S kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak iste böyle bir şey, o ödemeler maclar için konu maç değil, belgesel kanalları ödemeleri, tellifler, uydu kiraları, ekipmanlar insan kaynağı hariç herşey euro ve dolara endeksli keşke eutelsat uydu kiraları fln tl ye sabitlenmiş olsa dünya ticaretinde tl yi digiturk kullanıma sokmus olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak iste böyle bir şey, o ödemeler maclar için konu maç değil, belgesel kanalları ödemeleri, tellifler, uydu kiraları, ekipmanlar insan kaynağı hariç herşey euro ve dolara endeksli keşke eutelsat uydu kiraları fln tl ye sabitlenmiş olsa dünya ticaretinde tl yi digiturk kullanıma sokmus olurdu...
    Dediğiniz tüm diğer ödemelere ilişkin belgesel kanal ödmeleri,uydu kiraları v.s diğer platformlar da ödüyorken ve 12 -30 tl arası fiyata sunarken digitürk ün paket liste fiyatını 200 TL lere yükseltmesini hala savunur bir aciz olmanızı anlayamadım.Digitürk'te maç yayınları olmasa kim bu paralarla abone olurdu hiç düşündün mü? Kalkıp burdan Digitürk avukatlığına soyunman için ne çıkarlar temin ediyorsun bilmem ama bilgilerini revize et,bu cehalet ile savunma olmaz.Dediğin maliyetlere tüm uydu platformları katlanıp çok uygun abonelikler sağlıyorlar zaten.

• supernumara S kullanıcısına yanıt
    Her mesajda cehalet fışkırıyor ülkede Digiturk gibi bir yapılanma baska var mi? Dsmart desen kendi kanallarının yanına turksatin şifresiz kanallarını veriyor, Türksat kablo desen kendi 1990 civarı kurulmuş altyapısı ile veriyor Turkcell desen yazılımdan bir hizmet adam gelmiş hepsi ayni parayı veriyor diyor Digiturk tüm yayınları toplayıp eutelsat üzerinden yer kiralayıp veriyor, ben abonesi bile değilim tv bile seyretmem ama senin gibi komik yorumlar görünce laf sokmadan edemiyorum kusura bakma, futbolsuz paketi 20 tl ye alınabilen bir hizmet için 200 tl fiyatı var diyorsun, al bak asagida kablo tv alıcısı var yillar önce kapattırdım Digiturk’u. Bence az sus konuştukça gülünç hale düşüyorsun

digitürk internet sitesi rezaleti

• Aynı şekilde film ve belgesel için platform arayışındayım. D-Smart modül almayı düşünüyorum ancak Digitürk'le hemen hemen aynı fiyat. Film yönünden Digitürk mü D-Smart'mı?

• Thor ve Astra 4a uydusunda Türkçe dil desteği olan belgesel kanallar var hotbird uydusunda animax ve chesse passion kanalları güzeldir

• techturch T kullanıcısına yanıt
    Netflix

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Netflix pek içime sinmedi. Sinema kanalları olsun istiyorum. Warner bros, 20th century fox vb. popüler şirketlerle anlaşması olan bir platform arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Her mesajda cehalet fışkırıyor ülkede Digiturk gibi bir yapılanma baska var mi? Dsmart desen kendi kanallarının yanına turksatin şifresiz kanallarını veriyor, Türksat kablo desen kendi 1990 civarı kurulmuş altyapısı ile veriyor Turkcell desen yazılımdan bir hizmet adam gelmiş hepsi ayni parayı veriyor diyor Digiturk tüm yayınları toplayıp eutelsat üzerinden yer kiralayıp veriyor, ben abonesi bile değilim tv bile seyretmem ama senin gibi komik yorumlar görünce laf sokmadan edemiyorum kusura bakma, futbolsuz paketi 20 tl ye alınabilen bir hizmet için 200 tl fiyatı var diyorsun, al bak asagida kablo tv alıcısı var yillar önce kapattırdım Digiturk’u. Bence az sus konuştukça gülünç hale düşüyorsun

Abonesi bile olmadığın belki de sadece reklamlarında esinlenerek yaptığın bu cansiperane savunmanı görür de madalya takar diye bekliyorsan,umutlu olma.Digitürk asla bunu yapmaz:))

Önümde fatura var ,uzun yıllar kullandığım ve fatura tutarı engelli %50 indirimli olarak kesilen 95 TL.Faturanın alt kısmında da ağustosta ayrıca güncelleme yapılacak notu var.Hiçbir teklif de istemeden iletişim izinlerini de kaldırarak iptal ettim.Daha fazla içeriği (lig maçları eksik) başka bir platformdan taahhütsüz 30 Tl gibi bir rakama aldım.

Sen dışardan gazel okuyup yanlışlara dayalı bir savunma yapmakla kalmıyor,başkalarını gülünç buluyorsun kendine hiç bakmadan..

öğrenmek istersen şu an sitesinde yer alan fiyatlar bu şekilde,taahhüt olayı olmadan.

PAKET VE SERVİSLER
    AYLIK FİYAT

Sporun Yıldızı Paketi
    160,00 TL

Yıldız Dolu Paket
    200,00 TL

Digiturk Plus
    15,00 TL

4K Digiturk Plus
    20,00 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

Abonesi bile olmadığın belki de sadece reklamlarında esinlenerek yaptığın bu cansiperane savunmanı görür de madalya takar diye bekliyorsan,umutlu olma.Digitürk asla bunu yapmaz:))

Önümde fatura var ,uzun yıllar kullandığım ve fatura tutarı engelli %50 indirimli olarak kesilen 95 TL.Faturanın alt kısmında da ağustosta ayrıca güncelleme yapılacak notu var.Hiçbir teklif de istemeden iletişim izinlerini de kaldırarak iptal ettim.Daha fazla içeriği (lig maçları eksik) başka bir platformdan taahhütsüz 30 Tl gibi bir rakama aldım.

Sen dışardan gazel okuyup yanlışlara dayalı bir savunma yapmakla kalmıyor,başkalarını gülünç buluyorsun kendine hiç bakmadan..

öğrenmek istersen şu an sitesinde yer alan fiyatlar bu şekilde,taahhüt olayı olmadan.

PAKET VE SERVİSLER
    AYLIK FİYAT

Sporun Yıldızı Paketi
    160,00 TL

Yıldız Dolu Paket
    200,00 TL

Digiturk Plus
    15,00 TL

4K Digiturk Plus
    20,00 TL

Alıntıları Göster
    Film, spor, ailenin yıldızı paketi + yan oda 82 tl ye aldım kullanıyorum.

• Tekilas T kullanıcısına yanıt
    Çok pahali degil mi hocam?

• Tekilas T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,taahhütle aldığınız içindir.cihazları teslim etmeye gittiğimde sizin aldığınızdan daha kapsamlısı olan en dolu paket taahhütsüz 80 Tl den verildi,kabul etmedim,lig kalitesizliği yüzünden maç da seyretmiyordum,ayrıca bu kazıkçı firmanın nerdeyse %50 zam yapmasına da tepki koymak gerekliliğine inandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.