Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Yaklaşık olarak 10 12 yıldır digitürk üyesiyiz bu süreçte hep memnun kaldık ama son olay beni gerçekten mağdur etti hep çevrmde digitürkten zarar görmüş pişman olan insanlar vardı onlara aldırış etmezdim ve sürekli digitürke hiç kazandırmadıysam 7 kişi üye yaptım üzerimden ama sonuç hüsran

ben ve babam zamanında üyelikler kullandık ve benim üstüme şuan ayda oratalama 70 tl lık bir üyeliğim vardı teknosa yada klıksadan tv aldım diye bana % 50 indirimle hd paketler mac kanaları ve belgesel kanalları filan 2 yıl taahhutle 35 tld en vericez dediler ben de gecekten tv aldııgm ıcın ınanıp getirin kurun dedim ve telefonda 1 ay önce görüştüğüm kadına deflarca sordum oyle dedi ve gun geldı eve kurulum yapmaya gelınce gelen arkadasa da sordum o da oyle dedi 2 yıl tahhutle hersey var dedi film kanalları haric ki biz zaten hep maç izliyoruz 5 büyüklerin oldugu paket

neyse kurduk 3 haftadır kullanıyoruz ve amcamında digitürkü vardı ayda 40 tl filan oduyordu ona dedim ki 35 tl ye bu kampanyaya gecelım tamam dedi kapattırdık uyelıgını ve ona gectik neyse onu uye yapalı 1 hafta oldu

kendı uzerimden uye olduktan sonra yan oda kurulumu aldık eve tam sozleşmeleri imzalıcam 5 BÜYÜKLER PAKETİ 2 AY PROMOSYONMUS ondan sora kapanıcakmıs yanı ve almak istersem 42 tl imiş yani büyük bir oyuna geldim ve 3 haftadır kullanıyorum 3 arkadasımı daha uye yapıcaktım vazgectım

ve suan mağdur durumdayım iptal edicem bana 200 tl civarı iptal bedeli cıkadılar yarın iptal edicem ve ödemicem tutatrı tuketici haklarına vericem

ayrıca amcamın da uyelıgını yarın iptal edicem ondan da 150 tl isterler

alablırsem savcılıktan 1 ay oncekı gortusmenın kaydını da aldırtıcam ve o zaman bakıcaz çaresine !!!

fikri olan arkadaslardan yardım beklıyorum ....

Boşuna uğraşmış olursun sözleşmeler ona göre yapılıyor adamların bu işler için özel avukatları var onlarla başa çıkmazsın

beni aradıkalrındaki ses kaydını isticem nasıl isteyebilrim vodafone kullanıyorum

• Arkadaşlar digiturk ü iptal ettireceğim.
    0212 473 9999 numarasına iptal dilekçesini gönderdikten sonra işleyiş nasıl oluyor yapmam gerekenler nedir.
    cihazı gelip mi alıyorlar biz mi teslim ediyoruz..

ben bizzat teslim etmek istiyorum. kaşe tarih ve imza karşılığı. mümkün mü böyle.
  • http://www.btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-16-422.pdf

normalde kararı uygulasalar, telefonda dahi kapatmak zorundalar. Lakin uygulamıyorlar.
  • kararı ister uygulasın ister uygulamasın kökten kapatacağım :)
  • 0212 473 9999 numarasına iptal dilekçesini gönderdim. Yarım saat sonra telefonuma şu mesaj geldi.
    Saygın Abonemiz, iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız 03-03-2013 tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır.

Şimdi iptal olmuş oldu mu .. Cihazı 3 martta mı teslim etmem gerekiyor. Servise mi yoksa satış yapan bayiye mi teslim edeceğiz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

0212 473 9999 numarasına iptal dilekçesini gönderdim. Yarım saat sonra telefonuma şu mesaj geldi.
    Saygın Abonemiz, iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız 03-03-2013 tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır.

Şimdi iptal olmuş oldu mu .. Cihazı 3 martta mı teslim etmem gerekiyor. Servise mi yoksa satış yapan bayiye mi teslim edeceğiz arkadaşlar.

konuyla ilgili bende müzdaribim.
    sikayetvar konu ile ilgili yazı yazdım ayın 3. den sonra tekrar aranıp cihaz teslimi konusunda bilgi verilicek dedi.
    normal sartlarda 2 ay cihaz sizde kalıyor diyorlar o 2 aydada icra gönderiyorlar eve işte amacları o
  • 2 kere abonelik iptali gerçekleştirdim.İkisinde de sorun çıkmadı, kolayca iptal ettim. Faks çekip onay mesajı geldikten sonra üyeliğinizin bittiği tarihten sonra kısa süre içinde (o ayı geçirmeden) götürüp digiturk bayisine cihazı ve ekipmanı iade edip aldığınız makbuzu saklamalısınız. Telefonda cihaz iadesi için bilgilendireceğiz filan demelerine bakmayın, götürüp iade edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

2 kere abonelik iptali gerçekleştirdim.İkisinde de sorun çıkmadı, kolayca iptal ettim. Faks çekip onay mesajı geldikten sonra üyeliğinizin bittiği tarihten sonra kısa süre içinde (o ayı geçirmeden) götürüp digiturk bayisine cihazı ve ekipmanı iade edip aldığınız makbuzu saklamalısınız. Telefonda cihaz iadesi için bilgilendireceğiz filan demelerine bakmayın, götürüp iade edin.

teşekkürler bilgi için
  • Bende lanet olası digitürk ü bugün kapattıracağım inşallah sıkıntı çıkartmazlar.

Faturan 50 lirayı aşmayacak dedi dedi ses kaydı da aldım 3-4 ay geçti fatura 72 lira

Bazı arkadaşlar fax çekiyorsun yazmış fax örneği varmı.. yani kendileri mail atıyor dolduruyormuyuz yoksa el yazısı ile mi yazıyoruz iptal ettirmek istiyorum diye.
  • kimlik fotokopisini sayfanın başına arkalı önlü olarak koy..

altına da abone adı soyadı üye numarası cep telefonu iptal nedeni yaz 0212 473 9999 gönder.. cebine sms gelecek.. ondan sonra iade et tamamdır. bana sms geldi ama 3 marta kadar zaten ödeme yaptığım için 4 mart da teslim etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicroCube

Arkadaşlar 6 ağustosa kadar digitürk üyeliğim vardı geçen seneki pepsi kampanyasından. Şimdi aradım iptal etmek için, 3 ağustos olduğu için fatura kesmişler, 62 tl lik bir fatura gelecekmiş. Bu ücretin ödenmemesi için ne yapabilirim acaba? Ayın 6sına kadar bedava olmalı sonuçta tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim? Müşteri temsilcisi teknik servis kutu ve kartı şimdi götürseniz de almaz dedi. Yardımcı olursanız sevinirim...

3 ay yurt dışındayım dondurduğumuz zaman bu ayların ödemesini yapmıyacakmıyız
  • quote:

kimlik fotokopisini sayfanın başına arkalı önlü olarak koy..

altına da abone adı soyadı üye numarası cep telefonu iptal nedeni yaz 0212 473 9999 gönder.. cebine sms gelecek.. ondan sonra iade et tamamdır. bana sms geldi ama 3 marta kadar zaten ödeme yaptığım için 4 mart da teslim etmeyi düşünüyorum.

Eyvallah dostum saolasın..

Peki bu taahhüt olayı sorun olmuyor mu ?
  • Digiturkten aradılar demin.. resmen yalvarıyor kapatmıyayım diye.. yok niye kapatıyorsunuz yok başkasına devredin.. ne derse desin kapatacağım dedim.. ben öyle dedikçe kampanya sunuyor bana.. ulusal kanallar + belgeselleri mevcut hd kutunuzla ayda sadece 4 liraya izleyin dedi.. 4 liraya kadar düştü inanmıyorum ya :)) dedim maddi durumum yok ekmek alamıyoruz biz 4 lira bize çok gelir dedim :)))))))))) .. 4 martta iade edeceğim ben dedim. digiturkten acayip soğudum.. hiç bir şeyden yararlanmak istemiyorum dedim ve görüşme sonlandı :)))
  • Merhaba değerli arkadaşlar,

Biraz önce aradılar , süper lig paket teklifi yaptılar. Gayet de uygundu. ilk 6 ay bütün maçlar 22.5 TL diğer 6 ay bütün maçlar 45 TL olacak şekilde.

Yanında da 3 ay ligtv 2 ligtv 3 kanallarını ücretsiz açtılar.

Yanlız kapatmadan önce son dakika birşey söyledi arkadaş ,

Dediki beyefendi şu anda fatura kesildiği için yeni faturada Mart 3 de kesileceği için şubatta izleyeceğiniz 8 gün + Mart ayı izleyeceğiz 30 günlük tutar Mart faturasında ödeyeceksiniz.

Bende dedim ki neden izlemediğim ayın faturasını ödüyorum , o da dediki zaten Digitürk de önce ödüyorsunuz sorna hizmet alıyorsunuz.

Burada takıldım. Doğrumudur ?

2 senelik üyeyim sanki her zaman önce izledim sonra ödedim diye hatırlıyorum.

Değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılar

• doğru demiş önce ödeme yapıyorsunuz sonra izliyorsunuz
  • 18 şubatta iptal dilekçesi gönderdim. 25 şubat ta kutuyu bayiye götürdüm teslim ederken. bunu alamayız iptal gözüküyor ancak cihazınız açık kullanımdan düşürülmemiş denildi.. ne yaptıysam yok olmaz dediler. bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. yurt dışına çıkacağım. iade etmem için cihazın kullanımdan düşürülmesi gerekiyormuş dedim. ama 30 dakika bekledik bişi olmadı. sonra tekrar aradım. bu sefer bir bayan çıktı müşteri hizmetlerinden.. biraz asabileşerek konuştum. alırken hemen alıyoruz kapatacağım ayağınıza kadar getirdim yurt dışına çıkıyorum her türlü zorluğu çıkartıyorsunuz dedim. şimdi hemen iade edebilmek istiyorum dedim.. neyse biraz bekletti.. hop bayinin ekranına bir takım bilgiler geldi ve işlem tamam.. iade edebildim..

bir daha bulaşmak istemiyorum bunlara.. darısı kurtulmak isteyenlerin başına.
  • gecen aradılar kapatmayın

12.90 a giriş ve bütün keyif paketlerini 1 yıl tahaatüsüz kulanıma acalım dediler

:D bende dream box aldım genc kapatıyorum dedim hahahah
  • quote:

18 şubatta iptal dilekçesi gönderdim. 25 şubat ta kutuyu bayiye götürdüm teslim ederken. bunu alamayız iptal gözüküyor ancak cihazınız açık kullanımdan düşürülmemiş denildi.. ne yaptıysam yok olmaz dediler. bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. yurt dışına çıkacağım. iade etmem için cihazın kullanımdan düşürülmesi gerekiyormuş dedim. ama 30 dakika bekledik bişi olmadı. sonra tekrar aradım. bu sefer bir bayan çıktı müşteri hizmetlerinden.. biraz asabileşerek konuştum. alırken hemen alıyoruz kapatacağım ayağınıza kadar getirdim yurt dışına çıkıyorum her türlü zorluğu çıkartıyorsunuz dedim. şimdi hemen iade edebilmek istiyorum dedim.. neyse biraz bekletti.. hop bayinin ekranına bir takım bilgiler geldi ve işlem tamam.. iade edebildim..

bir daha bulaşmak istemiyorum bunlara.. darısı kurtulmak isteyenlerin başına.

Sayın Subat , cevabınız için teşekkür ederim.

Ayrıca bu kutu iade olayı nedir ?

Zaten verdikleri dandikten bir kutu , bunun neyini iade ediyorsunuz ? Ya da bununla ilgili ne gibi cezai işlemler çıkabiliyor ?

• fax çektikten sonra babamı aramışlar kapatmayın falan cart curt babam da yok kapatın arkadaşım falan demiş tmam demişler.

kutuyu hemen götürsem mi yoksa getirin diye haber verirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Merhaba değerli arkadaşlar,

Biraz önce aradılar , süper lig paket teklifi yaptılar. Gayet de uygundu. ilk 6 ay bütün maçlar 22.5 TL diğer 6 ay bütün maçlar 45 TL olacak şekilde.

Yanında da 3 ay ligtv 2 ligtv 3 kanallarını ücretsiz açtılar.

Yanlız kapatmadan önce son dakika birşey söyledi arkadaş ,

Dediki beyefendi şu anda fatura kesildiği için yeni faturada Mart 3 de kesileceği için şubatta izleyeceğiniz 8 gün + Mart ayı izleyeceğiz 30 günlük tutar Mart faturasında ödeyeceksiniz.

Bende dedim ki neden izlemediğim ayın faturasını ödüyorum , o da dediki zaten Digitürk de önce ödüyorsunuz sorna hizmet alıyorsunuz.

Burada takıldım. Doğrumudur ?

2 senelik üyeyim sanki her zaman önce izledim sonra ödedim diye hatırlıyorum.

Değerli yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılar

acaba siz eutelsat üzerinden mi izliyorsunuz yayınları? 45 lira tüm fatura bedeli mi yoksa sadece ligtv için mi geçerli? eğer sadece ligtv ise giriş + keyifler falan 60 ı buluyor mu? ben de iptal ettireceğim o yüzden soruyorum.

bana da teklif gelirse direkt atlamayayım diye.. bir de iptal faksı çekildiğinde teklif için kesin aranıyor muyuz? ya da kabul etmedikçe yeni aramalar mı geliyor? bilgisi olan var mı? artık yüksek faturadan bıktım. ya bırakacam ya da adam gibi bir teklif yapacaklar..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.