Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
5
Favori
320.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fkoc38

bu faxı hangi numaraya yollayacağız arkadaşlar bana 0212 473 99 99 dedi müşteri mizmetlerindeki görevli ama sitelerinde 0212 326 00 99 yazıyor şimdi ben hangisine gönderecem faksı

0212 326 00 99 no. digiturk'un merkez fax'i 0212 473 99 99 no.lu fax direkt iptal biriminin fax'i siz 0212 473 99 99 a yollayın fax'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

bu faxı hangi numaraya yollayacağız arkadaşlar bana 0212 473 99 99 dedi müşteri mizmetlerindeki görevli ama sitelerinde 0212 326 00 99 yazıyor şimdi ben hangisine gönderecem faksı

ben 0212 473 99 99'a gönderdim. artesi gün kapatılacağı bilgisini mesaj attıllar.
  • Ben de kapattırmak için Ocak ayında internetten mesaj göndermiştim. Neyseki arayıp işlemleri yapcaz dediler. Şubatın başında iptal işlemini gerçekleştirdim teknik servis sizden kartı alacak dedi. Aradan 3-4 hafta geçti kimse aramayınca ben sordum nasıl iade edilecek diye. Müşteri hizmetleri kartı siz götürüp iade edin servisin sizin ayağınıza gelmeyecek dedi. Neyseki lanet kartı gittim iade ettim makbuz aldım. Çok şükür 2.5 senelik Digiturk kabusum bitti. İptal için herhangi bir faks istemediler bende. Müşteri hizmetlerine sorduğumda ve digiturk online işlemlerde paketim yok görünüyor yani kapalı. Sizce kimlik bilgilerimi faks çekeyim mi?
  • Kartı iade edip makbuz aldıysanız gerek yok bence.
  • bilmiyorsunuz iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradıgınızda diyolarki eger isterseniz donduralım bazı ahmaklar dondurma ile iptali çözemiyor. 2. husus iptalden sonra sizi arıyorlar ikna için onu bunu veriyorlar belki üste desen kendi gelicek pes dogrusu yine bazı ahmaklar var ikna oluyor 1ay tüm kanallar açılıyor 1 ayda ücretsiz izlemekle kar sayıyorlar bilmiyorlarki taahhütlü oldugunu geriye kalan 11 taahhütlü iptal ettirirsen almış oldugun indirim çarpı almış izlemiş oldugun ay. akışları bu şekilde vede fax çıkmış 2dir ugraşıyorum iptal için yok fax silik çıkmış ne bilim artık abarttılar. ligtvde olmasa izlenecek kanal yok. yagmurda karda çekmiyor zaten onu boşver elembinin ucuna kuş konuyor arada hemen kanallar gidiyor.eger izleyemediginiz gün olursa belirtin belirtinki para yansıtmasınlar. izlemiş oldugumuz filmler 1800 yıllardan kalma gibi arada 11. kanalda bazen film çıkıyor onuda internet üzerinden izlemiş oluyorum acayip bi müşteri hizmetleri var zaten maho aga ilemi konuşuyorum aradıgımda sıtandartlar dışında köyden indim şehre. zaten belgesel desen discovery channel gelemez zaten oda dsmartta var sanırım. anlicanız gidin 100 tl bi çanak alın bir defa para ödeyin kafanız rahat etsin. lig tvde istiyorsanız 2tl verin kahvede izleyin canınızı kurtarın.

• eger bayiden teslim makbuzu aldıysanız saklayın daha sonra bayi kapatır taşınır bi şekilde bi şey olur elinizde makbuz kalsın arkadaşım makbuz almamış şu an yaklaşık 400 tl civarında faturası var ekipman bedeli yansımış öyle söylüyorlar yav bi teslim ettik diyoruz bizim sistemimizde görünmüyor diyorlar teslim belgeniz varmı diyorlar bayide kapatmış gitmiş adamı arıyoruz işin yoksa onla ugraş. baştan söylenmedi makbuz alın diye bizde güveniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpiero77

quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

Biraz önce bayiyi aradım, kartı bize getirebilirsiniz dediler. yarın götürmeyi planlıyorum.

Bu arada discovery serisine başladım, çok güzel belgeseller var teknik konularda.

teslim ettiniz mi kartı? aldılar mı?

Dün kartı teslim ettim bana en yakın bayiye. 2 dk sürmedi işlem. Kartı verdim sisteme giriş yapıp servis formu doldurdular, açıklamada kart iade yazıyor. kutu ve çanak bende kaldı sadece kartı teslim ettim.

teşekkürler. bende öyle yapayım bari.

kullanmış oldugunuz üyelik hoş paket denilen üyelik bi ara geçmek istedim 24 ay taahhüt vermem gerekiyormuş 24 ay baglı kalmak istemedigim için geçmedim yani 24 ay sonunda kutu çanak kumanda sizde kalıyor sadece kartı teslim ediyorsunuz. kutuda çok adi bir kutu geçişleri zayıf agır netten takip ettigim kadar böyle diyorlar. zaten ulusal kanallar varmış içinde diger kanallar için +ücret talep ediyorlarmış televizyonun arkasına çatal taksam atv kanald star zaten izliyorum kandırmaca taksitli çanak sahibi oluyormuşuz gider çanak alırım 1 defa para öder bu dertten kurtulurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

dün m.h. ni aradım fax numarası verdi kimlik fotokopinize imzanızı neden kapatmak istediğinizi yazıp imzalayın fakslayın başka türlü kapatamıyoruz dediler. faksladım bende. bakalım ne zaman kapatıcaklar

edit:yazım hatası.

bana da aynısını söylediler. bende pazartesi yapacağım. ACAKKKK : şunu da ekledi. 3 gün içinde aramazsak sizi faxınız bize ulaşmamıştır ve kapatmayız dediler. anlaşılan fax'tan sonra bir de aramak lazım.

hocam ben perşembe günü faxlamıştım fax ulaştı herhalde dün sabah aramışlar görmedim o yüzden de konuşamadım tekrar ararlar diye bekledim ama aramadılar
    bi arasammıki yoksa onların aramasını mı beklesem

bence bir ara sor kapatıldı mı diye...

fatura kesim tarihi her ayın 3.den 3.'edir yani maksimum ayın 25de fax çekmen diyelimki yetiştiremediysen ödenmemiş faturan yoksa dondur 2 ay ve bu iki ay içerisinde fax gönder iptal edene kadar. başkada bişey yapamazsın

• arkadaşlar imzalamış oldugunuz sözleşme ile üyeliginiz üzerinde yapılan tüm işlemleri kabul etmiş oluyorsunuz yani digiturk isterse yayınlarını açar isterse sözleşmeni fes eder isterse istedigini yapar üyeligin üzerinde onun için sözleşmeyi okuyun karambole imza atıp daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp benim yayınım niye kapalı derseniz orda ki bayan veya erkek biraz ugraştırırsanız bazıları sert çıkın diyo çıkarsanda size derki sözleşmeyi okumadınızmı aaaa imzalamış oldugunuz sözleşmede bunlar yazmakta siz oraya imza attınız bu imza ile beraber tüm şartnameyi kabul ettiniz koşulları onayladınız. bu kadar basit bende olsam aynını söylerim. bu sözleşmeyi iyi bilin arkadaşlar okuyuın tezgaha gelmeyin
  • şimdide tvbu çıktı diye atağada geçmişler neymiş salon kanalları dergi aboneliği ve erotik kanallarla birlikte ayda +19.90 tl daha vererek izletebiliyorlar ve bunuda telefonla kendileri aradıklarında yapabiliyormuşsunuz sonrasında yapmak isteseniz olmuyormuş yaw ne numaralar...
  • selam beyler..bana bu konuda bilgi verirseniz Çok mutLu olurum.. Daha 1 Ay önce DiGİTÜRK HD yayınlı üyelik aldım.. 2 yıllık teaadütlü.. daha ilk ay kulandım..dediler 2 yıldan sorası Uydu alıcı sizindir.. Diyelimki 2 yılı doldurdum üyeligimi iptal ettirsem genede o uydu alıcısıyla kanalar gösterecekmi?? yani izliyebilecekmiyim..??
  • selam beyler..bana bu konuda bilgi verirseniz Çok mutLu olurum.. Daha 1 Ay önce DiGİTÜRK HD yayınlı üyelik aldım.. 2 yıllık teaadütlü.. daha ilk ay kulandım..dediler 2 yıldan sorası Uydu alıcı sizindir.. Diyelimki 2 yılı doldurdum üyeligimi iptal ettirsem genede o uydu alıcısıyla kanalar gösterecekmi?? yani izliyebilecekmiyim..??
  • evt uydunu turksata veya başka bir uyduya çevirsin istedigin kanalları izlersin.

quote:

Orijinalden alıntı: jamespark65

selam beyler..bana bu konuda bilgi verirseniz Çok mutLu olurum.. Daha 1 Ay önce DiGİTÜRK HD yayınlı üyelik aldım.. 2 yıllık teaadütlü.. daha ilk ay kulandım..dediler 2 yıldan sorası Uydu alıcı sizindir.. Diyelimki 2 yılı doldurdum üyeligimi iptal ettirsem genede o uydu alıcısıyla kanalar gösterecekmi?? yani izliyebilecekmiyim..??
  • Bende üyelik iptalini gerçekleştirdim, ama 15 gün oldu ne gelen var ne giden, makinayı söktüm kartı hazır bekletiyorum, tlf na msj lar geldi kayıt iptalinizi aldık, 4-5 defa aradılar, donduralım, bişey mi yaptık? sorun mu var, yardımcı olalım vs.vs.. vs.....
    istemiyorum tek yanıttı. 03/04/2011 tarihi itibarı ile işlemlerimin bittiği ve kartı almak için tlf ile irtibata geçecekleri söylemelerine rağmen hala ses seda yok ?

bu durumda ne yapmalıyız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

Bende üyelik iptalini gerçekleştirdim, ama 15 gün oldu ne gelen var ne giden, makinayı söktüm kartı hazır bekletiyorum, tlf na msj lar geldi kayıt iptalinizi aldık, 4-5 defa aradılar, donduralım, bişey mi yaptık? sorun mu var, yardımcı olalım vs.vs.. vs.....
    istemiyorum tek yanıttı. 03/04/2011 tarihi itibarı ile işlemlerimin bittiği ve kartı almak için tlf ile irtibata geçecekleri söylemelerine rağmen hala ses seda yok ?

bu durumda ne yapmalıyız ??

onların aramasını beklemeyin aramazlar. Sözleşmede üyelik kapandıktansonra 7 gün içinde teslim etmeniz gerektiği yazıyor. En yakın digitürke teslim edin. karşılığında aldığınız belgeyi aklayın.

Aksi takdirde 1 ay sonra 155 tl tutarında fatura gönderirler.

• quote:

onların aramasını beklemeyin aramazlar. Sözleşmede üyelik kapandıktansonra 7 gün içinde teslim etmeniz gerektiği yazıyor. En yakın digitürke teslim edin. karşılığında aldığınız belgeyi aklayın.

Aksi takdirde 1 ay sonra 155 tl tutarında fatura gönderirler.

Kendilerine özellikle sordum benim yapmam gereken bişi var mı ? Kartı nasıl iade edicez diye, onlar kendileri dedi arkadaşlar arayacaklar konu ile ilgili, telefon görüşme kayıtlarım var. Daha bide ayaklarına neden götüreyim ki ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

Kendilerine özellikle sordum benim yapmam gereken bişi var mı ? Kartı nasıl iade edicez diye, onlar kendileri dedi arkadaşlar arayacaklar konu ile ilgili, telefon görüşme kayıtlarım var. Daha bide ayaklarına neden götüreyim ki ????

Dostum başını ağrıtmak istemiyorsan gözüne çarpan ilk bayiye teslim et ekipmanı. Yoksa ses kaydım var diye beklersen onlar sana fatura çıkarır sen ödememek için mahkemeye muracat edersin, onlar karşı dava açar borç katlanır büyür. Sonuçta mahkemeyi kazansan bile çekitiğin eziyet yanına kar kalır.
  • Ya Hocam Bide. digitürk bayisinden yaptıgımız anlasmada..biliyosunuz ekospor-spor-sinema paketleri kalktı yeni sistem uugulanıyor..
    Bana : baslangıc paketi.
    belgesel paketi
    full Lig tw paketi: Promosyonlu
    HD TW: PROMOSYONLU
    Çocuk Kanalları
    sporsewer Paketi
    aldıgım paketler bunlar anlasma yaptık dediler ayda 54.99 Lira gelir.. bu ay 84.99 geldi.. merkezi sisdemi aradım.. Dediler 40 günlük fatura kesilmis bilmem ne..Dedielr gelecek ay 63.00 gelir felan.. nasıl bir iştir anlamadım pek anlamıyorum zaten bu işleri.. kazık atmasalar bari. Geçen Senede Digitrük kulandım.. 1 yılık teeadütlü.. 40 lira ödüyordum ekospor paketine. teeadüdt sürem bitt iptal ettirdim onu yeni üyeligim fazla para geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamespark65

Ya Hocam Bide. digitürk bayisinden yaptıgımız anlasmada..biliyosunuz ekospor-spor-sinema paketleri kalktı yeni sistem uugulanıyor..
    Bana : baslangıc paketi.
    belgesel paketi
    full Lig tw paketi: Promosyonlu
    HD TW: PROMOSYONLU
    Çocuk Kanalları
    sporsewer Paketi
    aldıgım paketler bunlar anlasma yaptık dediler ayda 54.99 Lira gelir.. bu ay 84.99 geldi.. merkezi sisdemi aradım.. Dediler 40 günlük fatura kesilmis bilmem ne..Dedielr gelecek ay 63.00 gelir felan.. nasıl bir iştir anlamadım pek anlamıyorum zaten bu işleri.. kazık atmasalar bari. Geçen Senede Digitrük kulandım.. 1 yılık teeadütlü.. 40 lira ödüyordum ekospor paketine. teeadüdt sürem bitt iptal ettirdim onu yeni üyeligim fazla para geliyor..

biliyorsunuz digiturkün ilk defa bu yıl müşteri sayısında düşüş var. bu nedenle kimden ne kadar para koparırsak kardır diyorlar. ister 20tl, ister 30, ister 70. maksat para gelsin. baştan uygun bir fiyat koysa ve kendi kafasına göre bunlarla oynamasa üyeliğimi devam ettirirdim. ama artık digitürke

• Öncelikle tüm Digitürk mağdurlarına geçmiş olsun.

Forum’u okumadan hiçbir işe kalkışmasamda bu illete bi hata edip kaptırdık kendimizi. 9 mart 2011’de DT bağlantım yapıldı. Paket 18,99 tl’ye hd kutu+başlangıç+belgesel. Ayrıca ilk ay ligtv bedava idi.(24 ay taahhütlü) 11 mart 2011’de Cuma akşamı oturdum televizyonun başına bir de ne göreyim ligtv kapalı. Müşteri hizmetlerini aradım. Bir kız açtı dünyadan habersiz. Diyorum ki 1 ay bedava ligtv var, neden izleyemiyorum? Diyor ki bana size maçsız ligtv hediye edilmiş. Şaka gibi. Direksiyonsuz araba misali. Yetkili biriyle görüşeyim dedim, daha fazla sinirlenmeden, bağladı. Açan bey gayet kibar. Olur mu dedim maçsız ligtv hediyesi diye bişey, olmaz dedi güldü. Bin defa özür diledi. Açtı ligtv’yi. Sonra mağdur ettiğimiz için size 1 ay değil 2 ay boyunca hediye ediyorum ligtv’yi 10 mayıs’a kadar açık olcak dedi. Teşekkür ettim kapattım. Bunu ben talep etmedim Kendi böyle söyledi.

Sonra aradan 1 ay geçti. Ligtv kapandı. 16 nisan’da aradım, olanları anlattım. Şikayet kaydınız alındı aranacaksınız dendi. Ertesi gün Gökşen isminde finanstan aradığını söyleyen biryle görüştüm. Kayıtları dinledim, size öyle bir şey söylenmemiş dedi. Ben yetkiliyle görüştüm o bana söyledi dedim. Ha bir saniye evet söylemiş ve sisteme de kaydetmiş dedi. Eeeee dedim Ama maalesef bu mümkün değil dedi. Bir yetkilinin bunu bilmemesi mümkün mü dedim. Hayır mümkün değil dedi. O zaman beni kandırmış ve mağdur etmiş olmuyor mu dedim. Buna cevap veremem dedi. İsterseniz 1 hafta daha uzatabilirim dedi. Hayır dedim bana verilen bir söz var ve ben enayi değilim bunun çözümünü istiyorum. O zaman size sözü veren yetkilinin size dönmesi için kayıt alıyorum dedi. Ne zaman döner dedim. En geç 48 saatte dedi.

Bekledik doldu zaman ne arayan var ne de soran. Tekrar aradım. Neden aranmıyorum diye. Ne dese beğenirsiniz. Aramışlar sizi. Emin misiniz? Pardon yanlış görmüşüm. Ne olacak şimdi mağduriyetimi kim giderecek dedim kaydınızı alalım 48 saat içinde size döneriz dendi.

ARKADAŞLAR BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU. İSTER OKUYUN İSTER ES GEÇİN. AMA 1,5 AYDA BUNLARA VE YALANLARINA İLLALLAH DEDİM. DİGİTÜRKE ABONE OLURKEN BİN DEFA DÜŞÜNÜN. ÇOK SİNİR BOZUCULAR. HELE DE TAAHHÜTLÜ SAKIN ABONE OLMAYIN. FORUMDA BİRÇOK ŞİKAYET GÖRECEKSİNİZ. BUNLARI DİKKATE ALIN DERİM SİZE. SONRA PİŞMAN OLURSUNUZ.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.