Şimdi Ara

digiturk iptal ve ekipman iadesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
60.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım de 2 yıllık surem doldu ıptal edeceğim yakında ıptan eden var mı telefon ederek kapatılıyor mu?
    veya bayıden
  • Aynen Sürekli işi Yokuşa Sürüyorlar Bide Çıkmışlar Üyeliğinizi Donduralım 10 Aylığına ileride Birine Devretmek isterseniz Üyelik Haklarınızla Birlikte Devredersiniz Filan. Ulan Ben Okadar Salakmıyım Kendi Başım Yanmış Bide Bi Başkasına Sizi Tavsiyemi Edicem. Dedim Ben Malmıyım Uydu Alır 5000 Kanalı Ücretsiz izlerim Niye Size Her Ay 9 TL Veya 16 TL Ödiyeyim. Kem Küm Bi Sürü Maval Okuyo Bana Telefonda. Neyse Ama Benden Fax Filan istemediler Üyeliğimi iptal Ettiler. Şimdi de Decoder'imi Kartımı Ve Kumandamı iade Etmemi istiolar. Güngörende Oturuyorum Adam Gibi Bi Bayi Adresi Yok Olanında Telefonu Ya Yok Yada Cevap Vermiyor. Adres Hatta Bi Bayisinde 0212 1111111 Diye Numara Bile Koymuşlar :) Süper Bi Site Maşallah :Pp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaI3oTaGe

Aynen Sürekli işi Yokuşa Sürüyorlar Bide Çıkmışlar Üyeliğinizi Donduralım 10 Aylığına ileride Birine Devretmek isterseniz Üyelik Haklarınızla Birlikte Devredersiniz Filan. Ulan Ben Okadar Salakmıyım Kendi Başım Yanmış Bide Bi Başkasına Sizi Tavsiyemi Edicem. Dedim Ben Malmıyım Uydu Alır 5000 Kanalı Ücretsiz izlerim Niye Size Her Ay 9 TL Veya 16 TL Ödiyeyim. Kem Küm Bi Sürü Maval Okuyo Bana Telefonda. Neyse Ama Benden Fax Filan istemediler Üyeliğimi iptal Ettiler. Şimdi de Decoder'imi Kartımı Ve Kumandamı iade Etmemi istiolar. Güngörende Oturuyorum Adam Gibi Bi Bayi Adresi Yok Olanında Telefonu Ya Yok Yada Cevap Vermiyor. Adres Hatta Bi Bayisinde 0212 1111111 Diye Numara Bile Koymuşlar :) Süper Bi Site Maşallah :Pp

evet aynen 6 defa aradılar iptal etme avantaj sunalım vs

ne yapıştan bi servis

• Arkadaşlar ben 2 yıl önce abone oldum. İşte HD receiver ve çanak anten kampanyası ile.

Şimdi benim taahütüm bitti ve iptal ettirmek istiyorum. Neyse aradım fax çekin dediler ve ekipmanları iade edin dedi telefondaki kayıtlı ses. Ben ne ekipmanını nereye iade edecem? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • DIGITURK'TEN UZAK DURUN BEN AYLARDIR HALA İPTAL ETTİRMEK İÇİN ÇIRPINIYORUM. KAÇ KERE FAKS ÇEKTİYSEM Bİ BAHANE BULDULAR YOK FAKS ULAŞMADI YOK FAKS SİLİK GELDİ VS. YASA GEREĞİ EN SAĞLAM İFADE YAZILI BEYAN OLSADA GÜZEL ÜLKEMİZİNDE BAZI PARA BABALARI İÇİN GEÇERLİ HALE GELMİYOR. BENİM EN DOĞAL HAKKIM OYSA RESMİ TAAHHÜT SÜRESİ DOLAN BİR ÜRÜNÜN İPTALİNİ İSTEMEK. ALLAH'A HAVALE EDİYORUM BUNLARDAN HAKKIMI ÖTEKİ TARAFTA ALACAĞIM İNŞ. ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neostrip

DIGITURK'TEN UZAK DURUN BEN AYLARDIR HALA İPTAL ETTİRMEK İÇİN ÇIRPINIYORUM. KAÇ KERE FAKS ÇEKTİYSEM Bİ BAHANE BULDULAR YOK FAKS ULAŞMADI YOK FAKS SİLİK GELDİ VS. YASA GEREĞİ EN SAĞLAM İFADE YAZILI BEYAN OLSADA GÜZEL ÜLKEMİZİNDE BAZI PARA BABALARI İÇİN GEÇERLİ HALE GELMİYOR. BENİM EN DOĞAL HAKKIM OYSA RESMİ TAAHHÜT SÜRESİ DOLAN BİR ÜRÜNÜN İPTALİNİ İSTEMEK. ALLAH'A HAVALE EDİYORUM BUNLARDAN HAKKIMI ÖTEKİ TARAFTA ALACAĞIM İNŞ. ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

yasalhakkımı kulancagım sızı avukata vercegım deyın hemen ıptal ederler
  • arkadaşlar uydu alıcıyı istediler benden, ama elimde kağıt belgeler ve karton kutu yok sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysions

arkadaşlar uydu alıcıyı istediler benden, ama elimde kağıt belgeler ve karton kutu yok sorun olur mu?

uydu alıcısı kartı kumandası ve hdmi kablosunu teslim etmeniz gerekiyor kartona gerek yok poşete koyupda götürebilirsiniz
  • Ben ekipmanı iade ederken hdmi kablonun kendi verdikleri üzerinde digiturk yazan kablomu değilmi ona kadar kontrol etmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

Ben ekipmanı iade ederken hdmi kablonun kendi verdikleri üzerinde digiturk yazan kablomu değilmi ona kadar kontrol etmişlerdi.

yuh... siz tahahüt mü bozdurdunuz yoksa dolmuş muydu zaten süre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elysions E kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüz paket kullanıyordum.
  • sodostre kullanıcısına yanıt
    internet paketimde iptal olur mu? onun kalmasını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sodostre

Ben ekipmanı iade ederken hdmi kablonun kendi verdikleri üzerinde digiturk yazan kablomu değilmi ona kadar kontrol etmişlerdi.

Onu kontrol eder kendi verdikleri malı geri istiyorlar sonuçta

Normalde iptal olmasi lazim ama sol ile digi birbirinden o kadar habersiz ki iptal olmaz internet yine de sol dan teyit alın

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Normalde iptal olmasi lazim ama sol ile digi birbirinden o kadar habersiz ki iptal olmaz internet yine de sol dan teyit alın

sol kim?

Superonline

• quote:

Superonline

:P

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    aradım evet ondanda bi kaybım olacak bağlantılıymış. ama superonline digitürk iptalinden sonra bizi arayın yardımcı oluruz size dediler.

olmassa dsmart cayma bedelini biz ödeyelime katılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 12 Şubat 2015; 23:35:33 >
    Dsmart da dikkat edin o da hepsini odemiyor 24 ay taahhutle ayda 5 TL indirim yapıyor yani 120 liraya kadar olanı karşılıyor siz faturayı peşin odeyeceksiniz o 24 ayda 5 er lira indirim yapacak

• quote:

Dsmart da dikkat edin o da hepsini odemiyor 24 ay taahhutle ayda 5 TL indirim yapıyor yani 120 liraya kadar olanı karşılıyor siz faturayı peşin odeyeceksiniz o 24 ayda 5 er lira indirim yapacak

hep cevapladın beni kardeş ya allah razı olsun.

ya biliyormusun hiç türksat da ligtv 1-2-3 (sd) izledin mi? ntvspor hariç her kanalın görüntüsü berbat be
    bedavaya hd yayın izliyor millet ben sd yayına ayda 21 ödüyorum.

babam belgesel isterse dsmart alırım, böyle 5 tl indirim kampanyası var mı gerçekten ayda 15 e gelir.

onda belgesel kanalları da hd üstelik. bilmiyorum ya kafam çok karışık, ama sd yayına para vermem artık ek hd bedelide 1 tl bile olsa ödemem. maçlarıda dev ekran kafe var sitede orda izlerim.

son olarak, superonlineda sorun olmayacak umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 13 Şubat 2015; 0:59:20 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.