Şimdi Ara

Digitürk İptali Sonrası Reciever Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar..Digitürk üyeliğimi iptal ettireceğim.2 yıl önce üye oldum,taahhüt muhabbetine iptal ettirememiştim.Sanırım reciever ve çanak bende kalacak.Benim sorum,ben üyeliğimi iptal ettikten sonra Türksat uydusunu izleyebilir miyim?Şuan Eutelsat üzerinden (sözde) hizmet alıyorum..Bir arkadaşım çanağın yönünü vs ayarladıktan sonra kanalların frekanslarını ekleyerek izleyebileceğimi söyledi.Ama menüde kanal arama ya da manuel kanal arama diye bir seçenek yok.Bilgilendirirseniz sevinirim.

• ben receiveri iade ediyorz diye biliyorm..ayrıca receiverin markasını söylememişsinz bu konuda yardımcı olamayız..gerçi bildiğim kadarıyla hiçbiriyle izlenmyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

ben receiveri iade ediyorz diye biliyorm..ayrıca receiverin markasını söylememişsinz bu konuda yardımcı olamayız..gerçi bildiğim kadarıyla hiçbiriyle izlenmyo

Ben 2 yıl önce,1 ay tüm kanallar açık sonra giriş paketi 9,99 olan pakete üye olmuştum..Ama 2 yıl boyunca hiç 9,90 ödemedim.12 küsür bir fatura geliyordu.Üye olurken 2 yıl sonunda çanak ve reciever'ın bende kalacağını söylediler.Reciever'ın markasaı DCR T 9002 ya da 9003 şuan başka bir şehirde olduğumdan tam hatırlayamıyorum.Standart gri,tırt bi alet...

edit: imla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevadahejazz -- 6 Şubat 2011; 8:51:01 >
  • hala arıyor musunuz bilmiyorum, ama bir ara ben de araştırmıştım. DT müşteri hizmetlerini arayınca açıyorlar.
  • İyi günler benim 2 yıllık dt aboneliğim var ekimde aboneliğim bitiyor sözleşme bittiğinde iptal ettirdiğimde çanağı vermeyeceğimi söylediler sadece kartı mı teslim edeceğiz? ya da 3 ay daha var ya sözleşme bitmesine şimdi iptal ettirmek istesem ne olur ne kadar bir fark veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.