Şimdi Ara

digiturk iptali sonrası yayın izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda araştırdım ancak tam cevap bulamadım.
    24 aylık sözleşmem bu ay bitecek ve ben üyelik devam ettirmeden sözleşme bitimi sonrası kalacak çanak receiver ile yerel kanalları seyretmek istiyorum.Çanağın yönünü Türksat'a çevirsem ve otomatik ara ile kanalları aramam yeterli mi? Uydu servislerini çağırmadan bu işi kendim nasıl kolaylıkla yaparım?Sadece yerel kanalların tamamı çıksa bile bana yetecek? Yardımınızı beklemekteyim.

• receiver modelini tam bilmemekle beraber, vestel cw model eski receiverlar da

turksat digiturk kurulumu yaparak receiver'a tanımlı frekanslar dahilinde
    tüm türksat kanallarını izleybiliyorsun.. Benim de bu tarz receiver'ım var ve halen kullanıyorum
  • receiver DCR yazan modeli.2 yıl önce vermişlerdi.
    kartı teslim etmek gerekiyormuş sanırım
    turksata daha önce cevırdığımde kanalları görmüştüm
    ancak tüm yerli kanalları cekıyormu hatırlamıyorum
    kullanan arkadaşlar varsa yazarsa cevap sevinirm
  • ben de ayni modeli kullaniyorum, yeni tasindigim eve henuz digiturk kurulumu yaptirmadim apartmanin uydu girisine receiver i bagladim ve sorunsuz sekilde yerli kanallari izleyebiliyorum.
  • izlersin hocam bende iptal etirdim vestel dcr dt90001 cihazla türksattaki kanalları izliyorum sana tavsiyem kartını bir an önce götürüp teslim etmen yoksa ummadığın bir fatura ile karşı karşıya kalırsın
  • Benim de benzer bir sorum var ancak bende fark DT anteni çatıda ortak anten. Konu benzer olduğu için buraya da yazmak istiyorum.

quote:

Evimde apartman ortak hattından gelen bir Digiturk yayını mevcut. (Sanırım yukarıda ortak tek bir çanak var. Duvardan da Digiturk anteni geliyor.. ) Ama artık Digiturk'u kapattırmak istiyorum.
    Bu evde kiracıyım, 8-9 ay sonra da çıkıcam. Dolayısıyla, çanaktı vb.yi çok zahmetli ve masraflı bir değişime gitmek de istemiyorum..

Sorum şu:

Piyasadan alacağım herhangi bir uydu alıcıyı Digiturk uydu alıcısının yerine, aynı antene bağlar isem, uydu yayınlarını alabilir miyim? Alırsam hangilerini alırım? Sonuçta tek çanak, yer yön vs. hepsi Digiturk'e ayarlı...

Eğer yardımcı olacaksa, .. mevcut ayarlarda.. Eutelsat W3 üzerinden bağlanıyor gözüküyor.. LNB Type : MDU2 LNB 11575Mhz 30000Ksps Polarizasyon Dikey DiSEqC1...Mecvut DT uydu alıcısı DCR DT9002-A

Bu uydu alıcısı, çanak vb. konularda hiçbir bilgim olmadığından sizlerden yardım rica ediyorum..

Atıyorum 150TL ye kadar alabileceğim ortalama bir uydu alıcı ile, temel ulusal kanallar başta olmak üzere, birçok yabancı kanalı izleme şansım var mı ? Yoksa uydu alıcıyla beraber çanak vs. alıp bireysel olarak kurulum mu yaptırmam gerek?

• olmaz kardeşim digitürkün uydu alıcısıyla türksata bakan bi çanak oluğu sürece yayınları takip edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.