Ben belkide ilk üyelerindenimdir digiturk'ün. fakat yazılanları okuyunca saşırıyorum ben hiç zaman digiturkle sorun yaşamadım ne servisin'de nede teknik destek'Te. he tabiki iptal ettirirken firmalar müşterinin üzerine biraz daha düşer . ama bunu sadece digiturk yapmıoki siz kredi kartının nasıl iptal ettirildiğini yaşamadınız heralde 3 kere arıolar tekrar geri banko :)
bende şunu söyleyim ( DİGİTURK )
hiç bir halt yapmaz bunlar..... milleti sömürmeyi bilirler...
quote:
Orjinalden alıntı: bigdede
bende şunu söyleyim ( DİGİTURK )
hiç bir halt yapmaz bunlar..... milleti sömürmeyi bilirler...
aL bendende o kadar
walla ben 5 seneye yakın kullandım sonra daral geldi. Aradım kapatın dedim, ya kapatmayalım falan filan eski müşterisiniz filan dediler, em bi sürü puan birikmiş nie böle yapıyosunuz filan die ağladılar :D sonra da ya biz size 1 ay beleş lig tv verelim, hatta aile paketinide size 6 ytl yapalım 1-2 ay öle kullanın dediler. Bende "walla beleşler bitsin ertesi gün kapatırım ona göre" dedim. Konuştuğum kişi "ayıp ettin abi" dedi (sonuçta onunda amacı seni o an için iptalden vazgeçirmek, prim olayı yani:D) bende beleş lig tv mi izleyip ertesi ay aradım kapatalım tamamdır dedim. Ordan görüştüğüm hatun kişi "aa niye kapatıyonuz vs vs.." konuşmaya başladı, bende "güzelim hiç yorma kendini, beni dijiturke ortakta yapsan kapatıcam" diyince güldü biraz sonra ayın 3'üne kadar beleş izleyin kapatıyoruz dedi. KAPATTILAR kurtulduım :)) yalnız saolsunlar alırkende beleşe almıştım kapatırkende büyük kıyak yaptılar severim dijitürkü :)
arkadaşlar bu 6aylık kampanya için toplam 45 ytlmi yoksa 90 mı alıyolar? telefon ettim bi bayiye 45çanak+45 6aylık eko-paket =90Ytl dedi
hangisi doğru?
Bu aradawww.digiturk.com.tr de bu kampanya ile ilgili neden bi bilgi yok. ilginç değilmi? varsa link verin lütfen
kardeş çanak varsa sende sadece 45 ytl alıyorlar ama bayilere göre değişir bende çanak vardı hiç para ödemedim çünkü burda bayi kampanya vardı o 45 milyonuda almadılar
6 aylık kampanya 31 temmuzda bitti diye biliyorum ben 30unda aldım ilk alanlardan 45ytl almışlar bizden onu da almadılar beleşe 6 ay izliycem evde çanak vardı çanak parası da vermedim 1 ay vip ve oyunpark var beleş .İzliyorum mis gibi:)
bunlarında sonu cine 5 gibi olacak
kampanyayı takmayın biri bitiyor diğeri başlıyor.ben kurulum bedava lig tv yarı fiyatına kampanyası aldım biiti peşine 90 ytl 6 ay beleş kampanyası başladı.
Evde Goldmaster 30300 sky receiver'ım var. Lig tv'yi izleyebilmek amacıyla digiturk bayisini aradım. Digiturk receiver'ı almadan kendi receiver'ımda izleyebilmem için bir kereliğine 100 ytl tutarındaki modül satın almam gerektiğini ve aylık olarak 35,80 ytl fatura geleceğini söylediler. Böyle bir servisten yararlanan yararlanan varmı hiç aranızda. Çünkü ligtv.com.tr sitesine girdiğimde böyle bir paket veya fiyat yok. 212.4737373 ü aradığımda tam 5 dk bekledim ama bir türlü müşteri temsilcilerine ulaşmak mümkün olmuyor, habire müzik dinletiyorlar . Daha sonra bu aylık fiyat konusunda bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum.
vallahi biz de üye olduk denedik 2 ay. sonra beğenmedik. 2 dakika olayına katılıyorum. iptali için hiç zorluk çıkarmadılar. ankara küçükesat yerim de.
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutkayhan
Arkadaşlar Digiturk'un 6 aylık bir kampanyası varmış. başta peşin 45ytl verip. 6 ay başka para vermeden kullanıyormuşsunuz. Başta gelip kurulum yapıolarmış Digitürk uydusuda takıolarmış Ve isteyen 6 ay sonunda digitürkten ayrılabiliyormuş üstelik verdikleri uyduyuda geri almıyolarmış. Acaba bu işte bir sakatlık varmıdır ya?? Duyan bilen varmı bu kampanyayı?
arkadaşım bende evde 6 aylık bedava üyelik paketini izliyorum.. ama ilk kurulumda senin söylediğin gibi 45ytl falan almadılar.. kim sölemişse oda bu konuda bilgili deil sanırım.... 6 ay sonunda istersen üyeliğini digitürkün üyelik paketlerinen birini satın alarak devam edebiliyorsun.. bu konuda tek avantajın kurulum ücreti ödemiyosun.. eğer 6 ayın sonunda artık devam etmek istemiyosan reciveri geri verebiliyorsun....yani bunda bir sakatlık felan yok....
Bende 3 sene kullandım ve herşey güzeldi kullanırken paket degiştirme filan herşeyi hemen hallediyorlardı ama evden taşınmam gerekti ve kapattırmak istedigimde bana, ok kapatalım anteni filan sökün getirin siz dediler agzım açık kaldı yuh dedim benmi sökücem anteni, nası tasıcam filan derken ben çıkartmak zorunda kaldım ve şehre götürdüm. Böyle bir şeyden sonra ayda 1 ytl olsa bile bida asla digitürk almam bye bye digi, artı bide.
bend eüye olmuştum bundan 3 sene önce üstelik 3 ay kullandım taşındığımız için benden nakil parası istediler bende kabul etmedim sonra kaybetmemek için bedava paketler verdiler o 75 ytl lik naik parasını 35 e düşürdüler ama ben yine kabul etmeyince hiç bir zorluk çıkartmadan iptal ettirdim üstelik yok bu kadar para vereceksiniz, borçlusunuz 1 sene daha ödemeniz var gibi saçmalıklarda zırvalamadılar.
şimdi de üyeyim üstelik 1 senede bedava sinema paketi şimdiye kadar kurulum dışında para vermedim çok da memnunum anlaşabilirsek devamını getirebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
Evde Goldmaster 30300 sky receiver'ım var. Lig tv'yi izleyebilmek amacıyla digiturk bayisini aradım. Digiturk receiver'ı almadan kendi receiver'ımda izleyebilmem için bir kereliğine 100 ytl tutarındaki modül satın almam gerektiğini ve aylık olarak 35,80 ytl fatura geleceğini söylediler. Böyle bir servisten yararlanan yararlanan varmı hiç aranızda. Çünkü ligtv.com.tr sitesine girdiğimde böyle bir paket veya fiyat yok. 212.4737373 ü aradığımda tam 5 dk bekledim ama bir türlü müşteri temsilcilerine ulaşmak mümkün olmuyor, habire müzik dinletiyorlar . Daha sonra bu aylık fiyat konusunda bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum.
evde kartlı recevırım var. world kartı 3.08.2006 da verdım 2 ay sonra odemeye baslamak uzere 12*29,90 gectıler .. 1 yıl lıg tv satın almış oldum. modul verdıler recevıra soktum ve ılk macları seyrettım. o kadar
güzelmiş bu ya
10 yıldır Digiturk üyesiyim. Hiç ciddi bir sorun yaşamadım. Telefonda çözdüler tüm sorunlarımı. İyiki Digiturk var diyorum. Sağolasın Digiturk. Keşke bir kaç şirket daha olsa ülkemizde Digiturk'un hizmet verdiği alanda hizmt veren.
quote:
Orjinalden alıntı: pampilo
10 yıldır Digiturk üyesiyim. Hiç ciddi bir sorun yaşamadım. Telefonda çözdüler tüm sorunlarımı. İyiki Digiturk var diyorum. Sağolasın Digiturk. Keşke bir kaç şirket daha olsa ülkemizde Digiturk'un hizmet verdiği alanda hizmt veren.
Ben de arada 1-2 sene hariç digiturk üyesiyim.Hep sorun yaşadım.Telefonda çözüm digiturkün yöntemi değildir.Digiturkten nefret ediyorum.Sağolmayasın digiturk.Ülkemizde akıllı uslu müşteriye değer veren ve tuttuğumu .... demeyen platform dileğiyle..
Hort a bak taaaaa 2006 nın konusu.... şimdi de yapsalar ya böyle kampanya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme