Şimdi Ara

Digitürk Kampanyası- Acil--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digiturk'un 6 aylık bir kampanyası varmış. başta peşin 45ytl verip. 6 ay başka para vermeden kullanıyormuşsunuz. Başta gelip kurulum yapıolarmış Digitürk uydusuda takıolarmış Ve isteyen 6 ay sonunda digitürkten ayrılabiliyormuş üstelik verdikleri uyduyuda geri almıyolarmış. Acaba bu işte bir sakatlık varmıdır ya?? Duyan bilen varmı bu kampanyayı?

• anlattıklarına göre durum tuketicinin lehine,bu ilgili firma ile mumkun değil; 3 ay sonra abonelik iptali isteyen bir tanıdık bugun ögreniyorum ki 1 yıl aidat ödemiş,onu yapan zihniyet bu anlattıklarını hayyatta yapmaz
  • ben bu kampanyaya üyeyim evinde anten varsa 6 ay hiç para vermeden izliyorsun üyelik bitirmekte 2 dakka söylentilere inanmayın alın izleyin harika belgeseller var
  • Arkadaşım sen şanslısın herhalde. Öyle üyelik bitirmek 2 dakika filan değil. Bazen haftalarca uğraşman gerekiyor. Çok tanıdığım var.
  • Üyeliğini bitirdikten sonra bile sorunlarla yaşayan varken sen baya şanslıymışsın
  • Sayın arkadaşlar Digitürk firmasının matıgı şu satış yaparken herhangi bir problem yaşanmıyorlar yaşatsaalrda en aza indiriyorlar ama söz konusu üyelik işine felan geldiginide problemler çok çok fazla oluyor alttından kalkınmaz bir hal oluyor o yüzden düzgün karkralar verin lütfen (digitur)

• Digitürk'ün hizmet kalitesi ilgili bir örnek de ben vereyim:
    Geçen ay taşınacağım için Digitürk'ü arayıp nakil istedim.
    Bana eğer yeni taşındığım yerde uydu varsa naklin üretsiz olacağını eğer anten yoksa benden yetmiş küsür YTL nakil ve uydu parası alacaklarını ifade ettiler. Ben de yeni evde uydu olup olmadığını bilmediğimi, ama uydu olmasa bile böyle birşeyi kabul edemeyeceğimi, çünkü yeni müşterilerden kurulum için para alınmadığını belirttim.
    Boşa geçen birkaç dakikalık konuşma sonrasında kızdım ve üyeliğimi sonlandırmalarını isteyip gidip kendime yeni teknoloji receiver çanak kart vs. alacağımı böylece beş kuruş para vermeden de digitürk seyredebileceğimi söyledim.
    Üyeliğimin iptali için ne yapmam gerektiği konusunda ısrarla sorular sormaya başlayınca (receiveri siz mi alacaksınız gerkirse ben de teslim ederim gibi) 5 yıllık müşteri olduğumu ve böylesine eski bir müşteriyi kaybetmek istemeyeceklerine benzer şeyler saçmaladı, ücretsiz nakil meselesi ile ilgili yöneticiyle konuşacağını bana çok kısa sürede haber vereceklerini söyledi ve kapattı.
    Üzerinden iki sonra digitürkten aradılar, ücretsiz nakil kampanyası başlattıklarını söylediler adresimi istediler, sonrasında teknik servis kurulum için randevu istedi ve böylece ben beş kuruş ödemeden bu işten kurtulmuş oldum.

Eski bir müşteri olarak benim Digitürk konusundaki yorumum şudur;
    İnsanları ne yapıp edip cazip koşullarla üye yapmak, sonrasında ise mümkün olabildiğince yolmak.
    Ben de en kısa sürede bu forumları takip ederek uydu teknolojisi konusunda bilgi sahibi olmayı ve Digitürk'ten kurtulmayı planlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BAK ABİ O ŞÖLEDİR.SENİN DEDİĞİN DORU BAŞTAKİ 45 YTL FELAN AMA KURULUM ÜCRETSİZ VE ÖYLE AYRILMA FELAN YOK VARSA DA KALIRSAN %50 İNDİRİMLE DAWQ YANİ BU İŞLER BÖLE DAWQ
  • Ev arkadaşım inşallah benden habersiz alıp kurdurmamıştır. Vazgeçtim Digitürk'ü istemiyorummm
  • Aslında dijitürk'ün sunduğu kanallar oldukça güzel. Ben 2 yıl kadar üye oldum sonra ayrıldım ama ayrılırken hiçbir sorun yaşatmadılar. Bir telefon yetti. Ancak bugün elinin altında internet ve dijital receiver olan bir insanın maç yayını dışında ihtiyacı olacağınada fazla inanmıyorum. Kampanya güzelde ayrılma koşulları ne onu öğrenmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hartson -- 13 Temmuz 2006; 16:00:51 >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
  • bencede bu yazının eksik taraflari var.

digiturk kendisini zarara sokacak bişey yapmaz.
  • en mantıklısı imzalayacağın sözleşmeyi iyi okumak, satır aralarına kendilerini her türlü olumsuzluktan koruyacak maddeler kesinlikle sıkıştırırlar. Okuyun işinize gelirse olun..
  • Sen ilk önce bir Türkçe'ni düzeltsen... Bu ne yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: BOBOCUKCUK

BAK ABİ O ŞÖLEDİR.SENİN DEDİĞİN DORU BAŞTAKİ 45 YTL FELAN AMA KURULUM ÜCRETSİZ VE ÖYLE AYRILMA FELAN YOK VARSA DA KALIRSAN %50 İNDİRİMLE DAWQ YANİ BU İŞLER BÖLE DAWQ
  • dawq ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Arkadaşım sen şanslısın herhalde. Öyle üyelik bitirmek 2 dakika filan değil. Bazen haftalarca uğraşman gerekiyor. Çok tanıdığım var.

ben 10 kere üye oldum ve bıraktım 2 dakka ve yüzlerce danışanım var ben beyaz eşya ve kahverengi eşya danışmanıyım hepsi 2 dakkada tamam ilk sizden duydum hayret
  • quote:

Arkadaşım sen şanslısın herhalde. Öyle üyelik bitirmek 2 dakika filan değil. Bazen haftalarca uğraşman gerekiyor. Çok tanıdığım var.

10 kere aldım verdim ve arkadaşlarda öyle tam resi onlar yalvarıyor bırakmayın diye ilk sizde rastladım
  • arkadaşlar ben 10 kere aldım verdim ne sorunu adamlar kal diye yalvarıyor bile bedava paketler veriyorlar indirim yapıyorlar bunlar internet uydurması istersen 2 dakkada bırakırsın onlar sana gene dönerler cepten gene yalvarırlar sizdende ilk duyuyorum sorun falan ne sorunu verirsin mahkemeye görürler sorunu ama gerekte yok dedim ya konuşmasını bileceksin ev naklmi paramı istiyorsun ben 10 kere taktırır söktütüm genede para vermem bırakıyorum dedimmi olay biter
  • arkadaşlar ben 10 kere aldım verdim ne sorunu adamlar kal diye yalvarıyor bile bedava paketler veriyorlar indirim yapıyorlar bunlar internet uydurması istersen 2 dakkada bırakırsın onlar sana gene dönerler cepten gene yalvarırlar sizdende ilk duyuyorum sorun falan ne sorunu verirsin mahkemeye görürler sorunu ama gerekte yok dedim ya konuşmasını bileceksin ev naklmi paramı istiyorsun ben 10 kere taktırır söktütüm genede para vermem bırakıyorum dedimmi olay biter
  • quote:

haklı üyeliği iptal ettirmek o kadar kolay değil, on kere arıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REFNİCANELKAREF -- 15 Temmuz 2006; 11:46:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.