Şimdi Ara

Digiturk Kaybolan Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 6-7 ay önce 2 senelik anlaşmalı üyeliğim sona erdi. Digitürk üyeliğimi kaç aydır iptal ettirmek istiyorum ama ancak bana geri döndüler şimdi ise kartım kayıp. Bunun için ne yapabilirim. Üyeliğimi iptal etmeyecekler mi ?

• aophotography kullanıcısına yanıt
    üyeliğinizi iptal etmek istediğiniz için etmek zorundalar kart teslim edemediğiniz için kart ücreti alacaklardır geçen yıl öğrendiğimde 100TL alınıyordu makbuz ve belgesiz işlem yapmayın iyi günler
  • Aynen... Kart digitürk'ün malı olduğu için bedelini tahsil ederler.

Ben kartımı zamanında belgesi ile teslim etmeme rağmen, digitürk beni avukata verdi. Aradan 5 yıl geçmişti... Teslim ettiğim belgeyi bulup avukat sundum. Avukat belgeyi kabul etmeyip, mahkemeye verdi. Bende belgeyi imzalayan adamı arayıp buldum. Adam digitürk bayilik işini bırakmış... Mahkemeye adamı şahit olarak yazdırdım. Mahkemede adam verdiği belge ve altındaki imzanın kendisine ait olduğunu söyledi. Tabi mahkeme benim lehime sonuçlandı.

Yalnız ben mahkemeleşmek zorundaydım. Çünkü digitürk kart bedeli olarak, 5 yıllık faizi ile birlikte, şimdinin parası ile 1.000 TL'nin üzerinde ceza ve gecikme bedeli talep ediyordu. Benim bu mahkemeleşmeden edindiğim tecrübe, digitürk'ün muhasebe departmanı belgeleri yasallık yönünden tek tek incelemeye alıyor. Muvazalı gördüğü dokümanları avukata yolluyormuş. Bana zamanında bayiden teslim alındığına dair verilen belgeler, digitürk'ün muhasebe departmanınca muvazalı görüldüğü için, mahkemelik olduk vesselam... Bu digitürk işi, öyle bir iki ucu boklu değnek ki, neresinden tutsan, eline pislik bulaşıyor.

Şunu da belirtmeden geçmeyeyim... Mahkemeyi ben kazanmama rağmen, nerdeyse, o zamanın behrinde, bugünkü para ile bir kart bedeli kadar parayı, mahkeme yolunda harcadım.

Yani kısaca; Digitürk smart card işinde hassas davranmaktadır. Üzerinden fazla bir zaman geçmediyse ve digitürk'ün talep ettiği bedel uygun ise, ödeyip sorunu çözünüz. Yoksa benim gibi mahkeme salonlarında cebelleşirsiniz.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.