Şimdi Ara

Digiturk Kutusu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim başlığı yanlış yere açmış olabilirim. Digiturkte yaşadığım yayın sorunu nedeniyle bugün servis geldi kutunun değişmesi gerektiğini söyleyip yeni bir kutu bağladı. Sorun şu ki kutuyu Digiturk Portal’a bağladığımız zaman kutunun üzerindeki dijital rakamlar sürekli değişiyor. Kutuyu ellediğim zaman aşırı ısındığını fark ettim. Eski kutumda adaptör yoktu bu kutuda adaptör de var o da aşırı ısınmış. (1 saatlik kullanım sonunda) Hiç de bu işlerden anlamam kafama takıldı bu kutu çok eski bir model sanırım (DT9102 HD) Digiturk’te bir sürü kutu var bu kutuları servis neye göre seçip bağlıyor? Ne yapmamı önerirsiniz?

• Servis elinde ne varsa onu veriyor. Servisten özel bir model isterseniz elinde varsa yardımcı oluyor. Keşke 9505 isteseydiniz, ücretsiz cihazlar arasında en iyisi bu.
  • Yarın zaten müşteri hizmetlerini arayacağım söylediğiniz modeli isteyebiliyor muyum peki? Bu bizim kullandığımız 3. kutu diğer ikisinde adaptör yoktu bu adaptörlü sizce adaptörlü mü iyi adaptörsüz mü?
  • asyacgx A kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Humax 9505 en iyi hd kutu diyebilirim. Sıkıntı olmaz. Portal hızı vs çok iyi.
  • Merhabalar arkadaşlar

Bende 9505 uydu alıcısı vardı sinyal sorunu yaşadığımdan dolayı ücretsiz teknik servis istedim müşteri hizmetleri ile uzun bir mücadelem den sonra kazanan ben oldum ve ücretsiz teknik servis yönlendirme yapıldı..
    Gelen arkadaşlar antene bakarak sorun olmadığını sorunun ya cihazdan yada konut içi tesisatta olduğunu söylediler. Gel git derken cihazda problem olduğu ortaya cıktı takılan cıhaz DT 9102 HD gözüme baya büyük bir cihaz gibi geldi.
    Sizce bu cihaz nasıl ?
    Benim korkum evde küçük cocuklar olduğu için cihazı tv nin arkasında kullanmaktayım adaptör olmadığı içinde direk 220v almakta cihaz bu kullanma aşamasında kendini havalandırabilirmi? Yoksa aşırı ısınmadan bozulabilir

Digiturk Kutusu acil

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakDRHN

Merhabalar arkadaşlar

Bende 9505 uydu alıcısı vardı sinyal sorunu yaşadığımdan dolayı ücretsiz teknik servis istedim müşteri hizmetleri ile uzun bir mücadelem den sonra kazanan ben oldum ve ücretsiz teknik servis yönlendirme yapıldı..
    Gelen arkadaşlar antene bakarak sorun olmadığını sorunun ya cihazdan yada konut içi tesisatta olduğunu söylediler. Gel git derken cihazda problem olduğu ortaya cıktı takılan cıhaz DT 9102 HD gözüme baya büyük bir cihaz gibi geldi.
    Sizce bu cihaz nasıl ?
    Benim korkum evde küçük cocuklar olduğu için cihazı tv nin arkasında kullanmaktayım adaptör olmadığı içinde direk 220v almakta cihaz bu kullanma aşamasında kendini havalandırabilirmi? Yoksa aşırı ısınmadan bozulabilir

Digiturk Kutusu acil
    Bize de dün aynı model kutu getirdiler ama adaptör var, her modelin adaptörlüsü adaptörsüzü mü var acaba?

• Arkadaşlar Humax’ı önermişsiniz ama acilen yardım eder misiniz Humax’ta adaptörlü-adaptörsüz seçenek var mı? Yani kısacası adaptör olması iyi mi kötü mü?
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Metin bey cevaplarınızı merakla beklemekteyiz
    Bu konuda bilgim yok bize adaptörsüz takmışlar. Adaptörlü daha avantajlı kutuya giden akım daha az olduğundan dolayı ısınması biraz daha az ve yavaş olmaktadır.
    Vicdansızlar bize niye adaptörsüz takmışlar o zaman :)

Digiturk Kutusu acil
    Digiturk Kutusu acil

• BurakDRHN B kullanıcısına yanıt
    Bizde de adaptor var ama kutu da adaptor de cok sicak. Sikayetvar sitesinde bize taktiklari adaptorun fotografini bu orijinal Digiturk adaptoru degil diye ayrica yayinlamislar o da kafama takildi valla
    Benim eski kutum humax 9505 di ben memnundum eğer kutu değiştirmek istiyorsanız size tavsiyem 9505 alın. Bende büyük ihtimal 9505 isticem bu gidişle aşırı ısınmalar oluyor kutuda
    Hocam Merhabalar

Adaptör yok. Bir fark olmaz
  • BurakDRHN B kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Fark olmaz.
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Merhaba genelde bu cihaz öneriliyor ben geçen yıldan beri kullanıyorum bu cihazı fakat bu yıl HD kalitesinden hiç memnun değilim. Aşırı karanlık ve kalitesiz gibi geliyor yayınlar özellikle süper lig maçlarında. Siz de kullanıyorsanız aynı şeyi farkettinz mi?
  • mfo1905 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Pek fazla fark etmedim fakat daha önce de bu şekilde yazanlar olmuşu. Doğru olabilir. Görüntü kalitesi için vestel hd 9104 deneyin.
  • Merhaba Digiturk bugun geldi tesekkur ederim yardimlariniz icin. Humax artik Digiturk’te yokmus baska bir kutu baglayip gittiler simdilik sorunsuz gibi gozukuyor bir kac gunluk kullanimda gorecegiz.
  • Bu arada bir sey daha sorabilir miyim beyaz esya basligina soru soramiyorum giris yapin diyor fakat giris yaptim zaten. Buraya da yeni kayit oldugum icin bilemedim nereye soracagimi
    Hocam Merhabalar

Size yanlış bilgi vermişler böyle bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.