Ben kampanyanın son günü 6 ağustosta arayıp başvurdum. 7 ağustosta servise gidip imza attım ödemeyi yaptım. Acaba 7'sinde ödeme olduğu için mi ziraat 250 lirayı yatırmadı? Sizin fiyat değişmez hocam, digiturk'e başvurduğunuz tarihteki fiyatı baz alıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (76. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok ileri tarihe randevu vermişler kurulum için. İmkanınız varsa servise gidip cihazı alıp kendiniz kurun hocam, ben öyle yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski fiyattan cekince yeni kampanyadan 350 verebilir. Eticaret ve varsa tsk kampanyasida kazandiriyor bankkart lira
Telefon ile ulaşamadım hocam gitmek aklıma gelmedi. Aslında alsam kurarım ama bakalım. Tavsiye için teşekkürler. Ben bankkart puanı alabilir miyim ona takıldım aslında. Kurulum için pek acelem olmamasına rağmen çok geç randevu verildi gerçekten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu da aklıma geldi 😁 hepsi var bende bakalım ne olacak? Ödemeyi direk karttan mı alıyorlar yoksa online mı oluyor?
Mail order aninda yukleniyor zaten liralar. Kampayaninki 1 ah sonra
Yok hocam eski fiyattan çekti parayı aylık 149. Ziraat yatırmadı ama 250 bankkart lirayı. Bunla ilgili çok şikayet var internette.
Bende kurulum yaptırdım
Dt 3501 c
Çamur gibi görüntü
Selcuksport bundan iyi valla
Kurulum yapıldı. TOD hediye diyorlar. Onu eşe dosta satabilir miyiz?
2 haftadır modül gelmedi servise. mecburen kutu kurduracağım yarın ya da cumartesi. kutuda da 4k için yok lnb vs ayrıca ücret istiyorlar. normal yayınlarına da herkes çok kötü diyor.
-
Aynı anda hem kutudan hemde TOD’dan maç izleyemezsiniz.
burda okuyunca sordum bende telefonla .. olmaz dedıler
kesın yanlış bılgıdır ama..
benı bayı arayıp randevu bıle vermedı.. sonra da digiturk aglıyor..kacak yayın korsanla mucadelemız
arkadas sen bayı agını bu aya gore ayarlamazsan neyı satacaksın..
okullar acılırken hazır olmayan kırtasıye-konfeksıyon mu olur.. ya da kurban bayramından sonra kurbanlık mı satılır
bu ulke de paranla rezıl oldugun ne cok alan var..
paranla taksıye bınemezsın.. en pahalı ınternetı kullanıp hızı alamazsın.. parasını bırıktırıp lıste fiyatından arac alamazsın.. say say bitmez
-
Keşke erken gelmeseydim. Taraftar paketi aldim. Pesin Hepsiburada dan. Onana yi mi izlicez yani... O oynarsa kapatirim. Net söylüyorum. Biraz bekleyelim, dah afirm tutmadi falan anlamam..Adam pas özürlü. İzlemem ben bu adamı. Para yok denip te 4 milyon verdiğimiz oyuncu böyle olmamalı.
Arkadaşlar şu an güncel hangi kampanya mevcut ?
Arkadaşlar ben uydu-kutu filan uğraşmadan direk akıllı tv’de TOD dan izleyebiliyor muyum? Eğer evet ise görüntü kalitesi nasıl oluyor?
Hocam bana da aynı cihazdan verdiler. Yeni abonelere ful bundan veriyorlar artık herhalde. Next&nextstar yapmış cihazı digiturk için. Görüntü bende çok iyi, tvnin dahili uydusuna çok yakın kaliteli görüntüsü var. Tvnin ayarlarını değişip güzel görüntü elde ettim. Tvnin ayarlarını kurcalayın bence. Uydu içinde de çözünürlük ayarını yapmak lazım.
Bein uygulamasını indirdim smart tv ye ordan izliyorum daha iyi görüntü var..sanırım digitürk e abone olunca bein internet ücretsiz
Evet hocam bein connect ücretsiz. Ben de telefonda ve tvde test ettim, bein connect'in görüntüsü çok güzel gerçekten. Maç esnasında yayın bozulmazsa bein connect'ten de izlenebilir.
Hocam tod'da görüntü 720p oluyor bildiğim kadarıyla. Normal uydu üyeliği yaparsanız bein connect ücretsiz oluyor. İstediğiniz cihazdan izliyorsunuz. Bein connect'in görüntü kalitesi normal uydu cihazı gibi 1080p.
Uydu üyeleri Bein connect'ten izleyebiliyor. Açıkcası görüntüyü beğeniyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X