Şimdi Ara

Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.703
Cevap
79
Favori
115.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayiye gidip modül kutu her neyse istesek verirler mi ya bunları mı bekliyeceğiz işimiz gücümüz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani hakikaten sinir bozucu. Alırken böyle isyan ettirdilerse iptalde neler yaşarız kim bilir.

bende 1,5 aydır modüllü kurulum bekliyorum. İşin garibi Esenler'deyim, Bağcılar bakıyordu. yerine gideyim direk modül ayarlatıp kurayım dedim. Bizde görünmüyorsunuz Ümraniye'ye aktarılmışsınız diyorlar. Ne telefon var ne bişey.

kaldık dımdız...

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

kdv artısı yakında olmaz artık.. dsmartta yansıttı.. sorun yok o acıdan

zaten dıger ay sıze bedava olacak

• İptal ettik salak gibi 159 kabul etmedik hale bakın. Kabul de etmezler bu saatten sonra diğer fiyattan 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaydı nereden açtırıyorsunuz ben müşteri temsilcisine bağlanamadım tod ile ilgili birşeyler geveliyor canlı müşteri hizmetleri yok

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelik formunu doldurun hocam onlar sizi arar ordan da başka bir yere aktarıyorlar

• Yeni cihaz diye verdikleri kutunun menüsü 3 sene önceki kutu ile aynı. 4K kutu dışında farklı menüsü olan kutu var mı? Bunun kanal geçişlerini de beğenmedim, yavaş.

• 2 gün sonra lig başlıyor ama adamlara ulaşmak mümkün değil. digi ekibi geldi kurmaya ama sinyallere türksat çökmüş gelip bir şey takmaları lazım sonra gelir kurarız dediler. türksatı aradım tamam geliriz hallederiz dediler 10 günü geçti ikisine de ulaşmak mümkün değil. açan yok. türksatın da geldiği yok. bein connetten izleyeyim dedim hesap yok todtvye geç diyor. todtvde hesabım açılmış ama aktif paket görünmüyor. en son harcama itirazı yapıp yola selcukla devam edeceğim. ne halt yemeye kalkıştıysam şu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp oluyor beyler -- 9 Ağustos 2023; 11:3:32 >
  • Yeni fiyattan üyelik yapan yok sanırım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

O Saçma fiyata kolay kolay üye olacak yok..

• Manuel kanal ekleme oluyor mu bu digitırk cihazına

• Fatura öderken iade veren uygulama hangisiydi?

• Zümr56 Z kullanıcısına yanıt
    Nays

• Satışlar tüm e-ticaret sitelerinde kapanmış, kendi sitesinden alınsın diye yaptılar sanırım ziraat kampanyası için

• Digitürk kendi sitesinde
    Taraftar Paketi
    İlk 4 ay 139TL 8 ay 229TL
    Kredi kartına 12 ay boyunca 179TL

• TOD Süper Lig Paketi için GS-BJK-TS takımları için yerimiz var.Almak isteyenlerden PM den ulaşabilir.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de ziraat bankkart kampanyasından sporun yıldızı paketi aldım aylık 149 liraya. Yalnız 250 bankkart lira yüklenmemiş kartıma. Ziraat'in sitesinde 9 ağustosta yüklenecek yazıyordu. Sizde de öyle mi?

• daşalr bu taraftar paketinde 4 büyüklerin hepsinin maçı açıkmı yoksa sadece 1 tanesinimi seçiyoruz ?

• hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Bende ziraat bankası kampanyasından müracaat ettim temmuz ayında. Henüz kurulum gerçekleşmedi. Digiturk problem olmayacağını söyledi ama 250 TL puan yatar mı yoksa kampanya süresini aştığı için iptal mi olur. Kurulum 18 Ağustos ta olacak.

• sonsuzluq S kullanıcısına yanıt

1 tanesi hocam

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.