Şimdi Ara

Digiturk mü D-smart mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
4
Favori
58.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka odada D-Smart, salonda Digitürk var. HD kalitesine vs. bakarsak tartışmasız D-Smart'ı öneririm.
  • digiturk daha iyi. bjk tv bile yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide alıp bu dertten kurtulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 3 Şubat 2014; 2:16:48 >
  • D-smart aldım arkadaşlar çok tşk ederim.Almamın büyük sebeblerinden birisi digiturk alıcam adamları arıyorum,twitterdan msj atıyorum geri bile dönmüyorlar ben alırken bu kadar uğraşırsam ilerde iptal de yada başka bişide neler çekerim kim bilir.Şikayet ettim tüketici haklarına dsmart aldım kampanyalı çokta memnunum şuan :)
  • güle güle kullan arkadaşım. D-Smart taraftarıyım bende.
  • Güle güle kullan. Spor paketi aldın değil mi ? Umarım öğledir. ödeyeceğin 40 TL ye deyecektir.

Çünkü içinde F1 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 4 Şubat 2014; 23:28:07 >
  • En büyük digiturk

• kanal ve yayın kalitesi olarak aslında hepsini karşılaştıracak bir babayiğit lazım

Digitürk-Dsmart-Teledünya-Tivibu
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    olay alıcıdan fark ediyor Digiturk daha güçlü işlemci kullanan alıcı kullanıyor dsmart ucuza kaçıyor... yoksa yayın kalitesi aynı...
  • @herbie tşkler hocam

@os_lnx malesef hocam spor paketi almadım, aslında mega paketi bana 2 yıllığına 30 tl ye veriyorlardı genede faturanın 20 tl yi geçmesini istemedim artık internetten f1 izliycez :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

@herbie tşkler hocam

@os_lnx malesef hocam spor paketi almadım, aslında mega paketi bana 2 yıllığına 30 tl ye veriyorlardı genede faturanın 20 tl yi geçmesini istemedim artık internetten f1 izliycez :(

kanallar arasında RTL, RTLHD yok mu? Sebastian Vettel veledini övmeleri olmasa zırt pırt reklam girmeseler fena sayılmaz ingiliz kanalı var ondada Jenson Button ve Luis Hamilton dışında konu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

@herbie tşkler hocam

kanallar arasında RTL, RTLHD yok mu? Sebastian Vettel veledini övmeleri olmasa zırt pırt reklam girmeseler fena sayılmaz ingiliz kanalı var ondada Jenson Button ve Luis Hamilton dışında konu yok...

valla adam akıllı daha bakamadım ilk kanallar haricinden :)

• UHD TV alıyosun 20 tlden fazla veremiyosun ilginç
  • tabiki digiturk dizi kanaları süper filmler orta belgeseller harika natgeo hd discovery falan
  • hocam digitürk öneririm
  • Digitürk ve d smart ikiside var bende hepsinin kendine gore iyi ve kötü yanları var.

• Digiturk modüllü abonelik devam ediyor mu eski aboneler çok sıkıntı yaşamış...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Modullu uyelik cok oldu kalktigi.

Uye olmak istiyorsan kutu veriyorlar mecbur.

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Birde herkes bisey yaziyorda herkese de inanmayacaksin neden dersen adam gicik gitmistir orn. Fiyatlar yuksek diye kotu der almayin der sallar durur yani.

• o zaman fos... televizyonda DVB-S2 alıcı var HD... o alıcı daha iyi... ama kullanılamıyor ne saçma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 9 Şubat 2014; 17:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.