Şimdi Ara

Digiturk mü D-smart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
58.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar son zamanlarda tv'yi yeniledim 3d, ultra hd falan herşey var ama malesef sadece bunla iş bitmedi.Normal kanalların çoğu yan tarafları gözükmüyor yayın çözünürlüğüyle tv farklı oluyor sd yayınlarda hd kanallar adam gibi izlenebiliyor.Şimdi size bir sorum var aylık 20 tl yi geçmeyecek ve içinde en fazla hd kanal olabilecek şekilde ne almam gerek ister d smart olsun ister digiturk aylık max 20 tl ve hd kanallar lazm şimdiden tşkler :)

• D SMART GİRİŞ PAKETİ 16 DİGİ GİRİŞ PAKETİ+HD 18.99TL TOPLA: 34.99 TL TÜM ULUSAL Kanal HDLERİ VAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erburak5

D SMART GİRİŞ PAKETİ 16 DİGİ GİRİŞ PAKETİ+HD 18.99TL TOPLA: 34.99 TL TÜM ULUSAL Kanal HDLERİ VAR..

hocam yanlış anladınız beni herhalde ya digiturk alıcam yada dsmart ikisi birden değil :)
  • 2 DK HESAP YAPİM Bİ DK :D BEKLERMİSİN
  • quote:

2 DK HESAP YAPİM Bİ DK :D BEKLERMİSİN

haha tmm hocam birde biliyorsanz belgesel kanalları hd yayın digiturkte uygun bir kampnya var mı :D
  • BAKCAZ HOCAM ŞİMDİ DETAYLI ARAŞTIRIOM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

quote:

haha tmm hocam birde biliyorsanz belgesel kanalları hd yayın digiturkte uygun bir kampnya var mı :D

D SMART 41 HD 1 3D KANAL İÇİNDE ULUSAL OLARAK TV2,ATV,KANAL D,STAR TV ,CNN TÜRK,TRT HABER,A HABER,TRT HD,NTV SPOR,SEMERKAND KANALLARININ HDLERİ VAR VE DİĞERLERİ GEREKSİZ ŞEY FALAN FOOD NETWORK FALAN VE EĞER GİRİŞ PAKETİ KULLANIOSAN SADECE SAydıkLARIMI İZLERSİN 1 3D KANALDA PENTHOUSE 3D

DİGİTÜRK : 38 HD 2Sİ 3D KANAL AMA ÇOK KALİTELİ KANALLAR VAR ULUSAL OLARAK NTV SPOR,TRT HD,STAR TV,TRT1,SHOW.ATV.A HABER VE FOX KANALARI HDSİ VAR VE ÇOK KALİTELİ KANALLAR CNN TÜRKÜN HDSİ OLSA NOLUR HELE SEMERKAND BUNLAR AZ VE ÖZ KANALLAR GELELM BELGESEL KAMPANYASINA :
    www.digiturk.com.tr
    HATA : 404 - Sayfa Bulunamadı! - DIGITURK
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanya-giris-2keyif
    LİNK BURADA SPORSEVER VE BELGESEL PAKETİ SEÇERSEN SUDAN UCUZ VE SAYDIĞIM HD KANALLARI İZLERSİN BİDE 4TL FARK 16 TL FALAN DİGİTÜRK BENCE DİGİTÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smartmı Tivibu ip tv mi ?
    4 yıl önce açıldı
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

D SMART 41 HD 1 3D KANAL İÇİNDE ULUSAL OLARAK TV2,ATV,KANAL D,STAR TV ,CNN TÜRK,TRT HABER,A HABER,TRT HD,NTV SPOR,SEMERKAND KANALLARININ HDLERİ VAR VE DİĞERLERİ GEREKSİZ ŞEY FALAN FOOD NETWORK FALAN VE EĞER GİRİŞ PAKETİ KULLANIOSAN SADECE SAydıkLARIMI İZLERSİN 1 3D KANALDA PENTHOUSE 3D

DİGİTÜRK : 38 HD 2Sİ 3D KANAL AMA ÇOK KALİTELİ KANALLAR VAR ULUSAL OLARAK NTV SPOR,TRT HD,STAR TV,TRT1,SHOW.ATV.A HABER VE FOX KANALARI HDSİ VAR VE ÇOK KALİTELİ KANALLAR CNN TÜRKÜN HDSİ OLSA NOLUR HELE SEMERKAND BUNLAR AZ VE ÖZ KANALLAR GELELM BELGESEL KAMPANYASINA :
    www.digiturk.com.tr
    LİNK BURADA SPORSEVER VE BELGESEL PAKETİ SEÇERSEN SUDAN UCUZ VE SAYDIĞIM HD KANALLARI İZLERSİN BİDE 4TL FARK 16 TL FALAN DİGİTÜRK BENCE DİGİTÜRK

hocam ben açıkca söylemek gerekirse kampanyalarından korkuyorum.Digiturk te hd kanallar ve belgesel kanalları hd toplam bana ne kadara patlar bunla ilgili siteye baktım ama sadece belgesel ve hd gibi bir paket göremedim :(

• Bizde D smart var ve ayda 25 TL ödüyoruz. Birsürü HD kanal var ancak alıcımız HD olmadığı için ve TV miz hd olmadığı için izleyemiyoruz.
    Ben kampanya itibari ile digitürk diyorum.
    Ama şimdilik jameson gibi bi markayla HD küçük uydu alıcısı alabilirsin.
    Ama şuan digi türkün oldukça iyi kampanyaları var diye biliyorum. Arkadaşım aldı Tüm paket ekstra bi 15 liralık ödemeyle belgesel film yetişkin kanallarını vermişler. Normalde lig tv üyesiydi. Yeni alan birisi için nasıl kampanyaları var şuan için araştırmıycam ama cep telefonuma yolladıkları mesajlarda 7 TL ile HD verdiklerini yazmışlardır. Sadece bi kaç kanal açık ancak yanı sıra HD kanallar var. İstersen üstüne hoşuna giden paketi seçiyosun. Beğendiğin kadarı ile öyle yoluna devam ediyorsun. D smart biraz Tuzlu geliyor açıkcası. Birde neyi izleyeceğine göre değişir. Ben Discovery channel dan ötürü ve Formula 1 yayınından ötürü D smart a bağlıyım vaz geçemiyorum. Ama sizin için Dijitürk daha iyi bir seçenek olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.digiturk.com.tr

hocam ben açıkca söylemek gerekirse kampanyalarından korkuyorum.Digiturk te hd kanallar ve belgesel kanalları hd toplam bana ne kadara patlar bunla ilgili siteye baktım ama sadece belgesel ve hd gibi bir paket göremedim :(

ORDA GİRİŞ +2KEYİF YAZIO ORDAN KEYİFE BELGESEL DİĞERİNİDE KAFANA GÖRE SEÇ BİDE ALTTAKİ ŞEYLERİ OOKU 12 AY DİZİ PAKETİ HEDİYE 12 AY YETİŞKİN PAKETİ ÜCRETSİZ HADİ HDYİDE ALDIN 17.50 TLYE İŞ TAMAM HEM NATIONAL GEO VE DİSCOVERY İKİSİDE DİGİTÜRKTE

• Merhaba

Birkaç yıllık digitürk kullanıcısıyım.
    Verdkleri eski model decoderler yüzünden sinir krizi geçirebilirsiniz.
    Parasını ödediğiniz programları size izletmezler. Çünkü her 5 dakikada bir aynı zırvalaı izletirler (Program tanıtımı)
    Sizin onayınız olmadan paketinizi yükseltip 5- 10 liraya tenezzül ederler.

Ben sadece belgesellleri izliyorum. Digitürk ü kalitesiz buluyorum. Çünkü program tanıtımları nedeniyle sık sık (her 5 dakikada bir ) yayını zaplamak zorunda kalıyorum. Aynı programa geri dönmek de zor oluyor veya unutuluyor..
    En önemlii steğim belgesel programların sıralama listesinde ardarda gelmemesidr. Bunları ardarda sıralamanın aslında çok kolay olduğundan eminim. Bu isteğimi Digitürk e 4 yıldır iletemedim. Çünkü Digitürk e mail veya mesaj yazamıyorsunuz. ''bize ulaşın'' sayfası sahte. Telefonla yaptığınız başvurularr ise hiç dikkate alınmıyor.

Bugüne kadar Digitürk ü kimseye tavsiye etmedim. Metin Aydemir 535 330 77 44 Abone no :

• Merhaba

Birkaç yıllık digitürk kullanıcısıyım.
    Şikayetlesimi sıralayayım :
    Verdkleri eski model decoderler yüzünden sinir krizi geçirebilirsiniz.
    Parasını ödediğiniz programları size izletmezler.Çünkü her 5 dakikada bir aynı zırvaları (Program tanıtımları) izletirler
    Yaşlı insanlar cihazları kullanamazlar. Çünkü kumanda ve decoder kullanışsızdır
    Sizin onayınız olmadan paketinizi yükseltip 5- 10 liraya tenezzül ederler.
    Ekrana devamlı sizi ilgilendirmeyen mesajlar gelir ve silmezseniz birkaç dakika yayını izleyemezsiniz.
    Ulusal Kanal'ı izlemeniz yasaktır
    Digitürk e mail veya mesaj yazamıyorsunuz. ''bize ulaşın'' sayfası sahte. Telefonla yaptığımız başvurular ise hiç dikkate alınmıyor.

Not Bugün (24 Ocak 2014) aşağıdaki mesajı Diditürk e iletmek istedim olmadı. Ben de buraya yazıyorum,,,,,
    ''Ben sadece belgesellleri izliyorum. Digitürk ü kalitesiz buluyorum. Çünkü program tanıtımları nedeniyle sık sık (her 5 dakikada bir ) yayını zaplamak zorunda kalıyorum. Aynı programa geri dönmek de zor oluyor veya unutuluyor..
    En önemlii steğim belgesel programların sıralama listesinde ardarda gelmemesidr. Bunları ardarda sıralamanın aslında çok kolay olduğundan eminim. Bu isteğimi Digitürk e 4 yıldır iletemedim. Çünkü Digitürk e mail veya mesaj yazamıyorsunuz. ''bize ulaşın'' sayfanız ı sahte.

Bugüne kadar Digitürk ü kimseye tavsiye etmedim.

Metin Aydemir 535 330 77 44
    Abone no :1003904921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintin -- 25 Ocak 2014; 11:49:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.digiturk.com.tr

ORDA GİRİŞ +2KEYİF YAZIO ORDAN KEYİFE BELGESEL DİĞERİNİDE KAFANA GÖRE SEÇ BİDE ALTTAKİ ŞEYLERİ OOKU 12 AY DİZİ PAKETİ HEDİYE 12 AY YETİŞKİN PAKETİ ÜCRETSİZ HADİ HDYİDE ALDIN 17.50 TLYE İŞ TAMAM HEM NATIONAL GEO VE DİSCOVERY İKİSİDE DİGİTÜRKTE

hocam o dediğiniz pakete baktım da adam sana 24 ay taahhüt koydurtup öyle veriyor ve ilk 6 aydan sonra o paket fiyatı katlanarak bana gelicek ondan hiçbir pakete girmeden normalde ne gelicekse ondan alim paketle falan uğraşmim diyorum hd ve belgesel yeter bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.digiturk.com.tr

hocam o dediğiniz pakete baktım da adam sana 24 ay taahhüt koydurtup öyle veriyor ve ilk 6 aydan sonra o paket fiyatı katlanarak bana gelicek ondan hiçbir pakete girmeden normalde ne gelicekse ondan alim paketle falan uğraşmim diyorum hd ve belgesel yeter bana

O ZAMAN 14.99TL GİRİŞ 4 TL BELGESEL 4 HD 22 TL GİBİ KAPATIRSIN BU İŞİ BİRAZ İNDİRİM İSTE 20 KAĞIT OLUR..

• 4 yıl digiturk kullandım, 3 yılı hd yayınlı olarak. belgesel, filmler vs vardı.
    Şuan 4-5 aydır dsmart kullanıyorum hd olarak. çok bariz hd kalitesinde farklar var. dsmart çok daha kaliteli her açıdan. hem hd kanal sayısı fazla hem de görüntü daha keskin. aklınız varsa digiturk e bulaşmayın. alırken sorun yok da bırakmak için sinir hastası olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

4 yıl digiturk kullandım, 3 yılı hd yayınlı olarak. belgesel, filmler vs vardı.
    Şuan 4-5 aydır dsmart kullanıyorum hd olarak. çok bariz hd kalitesinde farklar var. dsmart çok daha kaliteli her açıdan. hem hd kanal sayısı fazla hem de görüntü daha keskin. aklınız varsa digiturk e bulaşmayın. alırken sorun yok da bırakmak için sinir hastası olabilirsiniz.

Kesinlikle digiturk hd yayinda onde. Dsmartin hd kanallari diguturkun sd kanallari gibi nerdeyse. Bunu surdan anlayin dsmart bir tp ye 12 kanal koyar. Digiturk en fazla 7 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem dsmart hem digiturk üyesiyim ama doğruyu söylemek gerekirse digiturk dsmarttan önde
    Digitürk te hem Discovery kanallarının yarısı var hemde national geo kanallari var dsmartta Nat Geo kanallarini getiremeyen bir platform
    Dsmart çok eksik GSTV Nat Geo channel salon kanallarina benzer kanallar çok eksik her yönüyle bir platform malesef 7 senedir Nat Geo kanallarini getiremeyen bir platform olamaz
    Şunlarda eksik dsmartta yeni sinema kanallari güzel bana göre tabi başka dsmart uyelerine göre bu durum nasıl bilemem
    Moviesmart serisi iyi atılım
    Yalnız kanalın Kısaltmaları şu sekildede olabilirdi
    MSMART CLASSIC
    MSMART FEST HD
    MSMART ACTION HD
    MSMART GOLD HD
    MSMART FAMILY HD
    MSMART PREMIUM HD
    MSMART PREMİUM HD 2
    MSMART PLATIN HD
    MSMART PLATIN HD 2
    MSMART TÜRK
    DIZI PLATIN HD
    DIZI PREMIUM HD DİYE BUNLARI geçtim
    Yeni gelen sinema kanallarının logoları çok küçük digiturk un sinema kanalari gibi örnek almadılar
    Yeni uydu gelince hep görüntü kalitesi
    Hemde logolar izleyicinin en iyi şekilde seyredebilecegi şekilde olur insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uesen21 -- 29 Ocak 2014; 23:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uesen21

Hem dsmart hem digiturk üyesiyim ama doğruyu söylemek gerekirse digiturk dsmarttan önde
    Digitürk te hem Discovery kanallarının yarısı var hemde national geo kanallari var dsmartta Nat Geo kanallarini getiremeyen bir platform
    Dsmart çok eksik GSTV Nat Geo channel salon kanallarina benzer kanallar çok eksik her yönüyle bir platform malesef 7 senedir Nat Geo kanallarini getiremeyen bir platform olamaz
    Şunlarda eksik dsmartta yeni sinema kanallari güzel bana göre tabi başka dsmart uyelerine göre bu durum nasıl bilemem
    Moviesmart serisi iyi atılım
    Yalnız kanalın Kısaltmaları şu sekildede olabilirdi
    MSMART CLASSIC
    MSMART FEST HD
    MSMART ACTION HD
    MSMART GOLD HD
    MSMART FAMILY HD
    MSMART PREMIUM HD
    MSMART PREMİUM HD 2
    MSMART PLATIN HD
    MSMART PLATIN HD 2
    MSMART TÜRK
    DIZI PLATIN HD
    DIZI PREMIUM HD DİYE BUNLARI geçtim
    Yeni gelen sinema kanallarının logoları çok küçük digiturk un sinema kanalari gibi örnek almadılar
    Yeni uydu gelince hep görüntü kalitesi
    Hemde logolar izleyicinin en iyi şekilde seyredebilecegi şekilde olur insallah

Yanılıyorsunuz bence. Discovery kanallarının yarısı yok digiturkte. sadece animal planet, discovery ve discovery science var.
    Dsmartta ise bunlara ek olarak discovery hd + discovery showcase + discovery turbo extra + discovery world + discovery investigation + travel channel var. Digiturk ten tek eksiği Nat Geo ve Nat Geo Wild olmaması. Bir de GSTV yi sayabiliriz.

Sinema kanalları için de aksini söyleyeceğim. Çeşit sayısı da çok film türü olarak. Logoların küçük olması kadar güzel birşey olamaz. Adı üstünde sinema kanalı. Öyle normal kanal olsa atv kanald gibi birşey olurdu.
    Bilgi tuşuyla zaten hangi kanalda olduğu görülüyor.

@krasavchik
    Valla bilmem sizin bakış açınız nasıl ama sadece ben değil evdekiler ve digiden dsmarta geçen arkadaşlarım da aynısını söylüyor. dsmart ın hd si digi den daha net.

Hiçbir şey olmasa bile, dsmart hem çağrı merkezi olarak hem de ahlak olarak digi den önde. Digiturk almadan önce sikayetvar.com dan iptalle ilgili çileleri okusanız bedava olsa almazsınız.

• Ben logoları beğendim ama çok kucukler

• Hem neo hemde discovery kanallarının yarısı varsa diji iyi diyebilirim. Sinema kanalları yani premium golp platin açık değil 5 sinema kanalı var. Bunun dışında discovery kanalları AB moteurs gibi spor kanalları var. İyi hoş güzelde. G.... ü bişeyli uydu alıcısını kira olarak veriyor. Arıza çıktığı zaman 25 TL yaptırma ücreti ve 15 TL hizmet ücreti ödüyoruz. Sonrada bu uydu geri alınacak diyorlar. İkiside bu açıdan çok iyi değil anlaşılan. Maçları hep dijitürkten izledik bugüne kadar bu açıdan bi sıkıntı yok. Ama doğa ile ilgili belgesel arıyorsanız discovery ninki pek iyiymiş gibi gelmedi bana. Çünkü günün yarısından fazlası hayvan polisiyle geçiyor.

Ama arkadaş biz kalaharide neler olduğunu merak ediyoruz. Dostalrımızı özlüyoruz ordaki. Aslan çita kovalarken ceylanlara kaç kaç. demek istiyoruz değil mi ? Elbetteki öyle.

Ama animal planet te ya timsah avcılarını gösteriyor yada bunun gibi bişeyleri. Soğuktan en sıcağına milyonlarca ilginç konunun olduğu şu vahşi yaşamda bunlar pek tatmin edici şeyler değil.

Bu mesajı yazarken birazcık araştırma gereği duydum. Veee az yedim çok çalıştım senin ve senin gibi düşünen insanlar için bir paket düşündüm.

Şimdi Ne izlemek isteriz. Spor , Belgeseller -yaşam - teknoloji- -bilgi(nasıl yapılır,nasıl çalışır) - tarih , Çocuk programları, Haber , Sinema, Dizi.

Bunlara bir bakacak olursak. Haber için ekstra ücret ödemeye gerek yok. Birçok açık haber kanalı bulunuyor hemen her telden.

Belgesel ve hiçte fena olmayan filmler çıkabiliyor ücretsiz kanallarda. Çocukkanalları çoğunlukla açık kanal. Müzikkanalı ve Radyo zaten mevcut olacak.

Ancak iyi bir film yada istediğimiz zaman belgesel izlemek istiyorsak paket almalıyız.

Bu yüzden. Digitürk giriş + Belgesel paketi iyibir seçenek olacaktır.

Yalnız Formula 1 izlemek istiyorsan. Dsmanrt spor paketi almalısın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.