Şimdi Ara

tivibu mu? yoksa turkcell tv ev mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
30.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, evde tivibu ev kullanıyorum. memnunumda. fakat turkcell tv ev var farkları nelerdir. bilen kullanan varmıdır. hangisini tercih edersiniz

• hangisinin fiberi varsa o iyidir memnunsan değiştirme.
    Ama uydudan beleş izlemek varken tivibu ev ne mantıktır anlamadın doğrusu
  • Ttnet kampanyasından gelmişti. Tekrar izle özelliği hoşuma gitti. Diziler belgesel ler benzeri programlar falan. Ayrıca bazı filmleri ücretsiz izledik. ben memnunum. Turkcell TV farkını merak ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ; bu satırları sadece bilgi amaçlı yazmaktayım tercih sizin turkcell tv de yaklaşık 150 civarında kanal var. Görüntü olarak güzel , Tivibu yayınını 1 senedir kullandım Turkcell Tv yayını 1 aydır kullanıyorum. Kalite olarak çok ayırt edici fark yok. Tivibuda yayını durdurma imkanı , izlediğiniz yeri izlemeye başladığınız saate kadar geri alma , dondurma imkanı var. Bazı kanalların bazı programlarını tekrar izleme imkanınız var. Turkcell tv de ise . Tv yi açtınız ne zaman açtığınız veya hangi kanalı izlediğiniz önemli değil. Herhangi bir kanalın mevcut saatiniz kaç ise o andan itibaren 12 saat geriye giderek izleme imkanınız var. Bu işi tv de izleyebildiğiniz bütün kanallar için mevcut. Size ayrılmış bir alan var aboneliğinize göre değişiyor 50 veya 100 saat buraya istediğiniz herhangi bir kanalın herhangi bir program - film - dizi maç kayıt etme imkanı var kayıt ettiğiniz bu programları 1 ay boyunca saklama imkanınız var. 12 saay geri gitme olayını çok hızlı 1 - 1.5 dk içinde yapabiliyorsunuz. Aynı anda seyredemediğiniz programları kayıt etme imkanı verdiğinizden ah deme durumunuz yok. Turkcell tv de şuan için tekrar izle menüsü yok ama ileride olurmu bilemem , ancak dediğim gibi önceden siz programları kayıt etme imkanına sahipsiniz ileri tarih seçerek yapabilirsiniz kayıt etme işlemi için sizin evde olmanıza , tv nin açık olmasına gerek yok evinize gelen hat üzerinden ana kutuda sizin için kayıt oluyormuş.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkozcan

Merhaba arkadaşlar ; bu satırları sadece bilgi amaçlı yazmaktayım tercih sizin turkcell tv de yaklaşık 150 civarında kanal var. Görüntü olarak güzel , Tivibu yayınını 1 senedir kullandım Turkcell Tv yayını 1 aydır kullanıyorum. Kalite olarak çok ayırt edici fark yok. Tivibuda yayını durdurma imkanı , izlediğiniz yeri izlemeye başladığınız saate kadar geri alma , dondurma imkanı var. Bazı kanalların bazı programlarını tekrar izleme imkanınız var. Turkcell tv de ise . Tv yi açtınız ne zaman açtığınız veya hangi kanalı izlediğiniz önemli değil. Herhangi bir kanalın mevcut saatiniz kaç ise o andan itibaren 12 saat geriye giderek izleme imkanınız var. Bu işi tv de izleyebildiğiniz bütün kanallar için mevcut. Size ayrılmış bir alan var aboneliğinize göre değişiyor 50 veya 100 saat buraya istediğiniz herhangi bir kanalın herhangi bir program - film - dizi maç kayıt etme imkanı var kayıt ettiğiniz bu programları 1 ay boyunca saklama imkanınız var. 12 saay geri gitme olayını çok hızlı 1 - 1.5 dk içinde yapabiliyorsunuz. Aynı anda seyredemediğiniz programları kayıt etme imkanı verdiğinizden ah deme durumunuz yok. Turkcell tv de şuan için tekrar izle menüsü yok ama ileride olurmu bilemem , ancak dediğim gibi önceden siz programları kayıt etme imkanına sahipsiniz ileri tarih seçerek yapabilirsiniz kayıt etme işlemi için sizin evde olmanıza , tv nin açık olmasına gerek yok evinize gelen hat üzerinden ana kutuda sizin için kayıt oluyormuş.Saygılar.

Turkcell TV kayıt işlemi eve gelen kutuda değil de bulutta yapılıyor...

Fiber superonline taahhüdüm bittiği için bugün TTnet-Superonline, ve Tivibu-Turkcell TV karşılaştırması yaptım.

TTnet 35 mbps-100 GByte, 1.yıl 64 TL, 2.Yıl 74 TL, Telefon sabit ücreti dahil, ancak arama yaparsan ek ödeme yapıyorsun.
    Tivibu ile ortak bir kampanya göremedim. Tivibu maxi 9,90 TL. <Belgesel 15,90 TL. full paket 22.90 TL ,

Superonline da 50 mbps-150 GByte+ Turkcell TV ev paketi 24 ay taahhütle 79 TL, 24 ay taahhütlü ALO hizmeti olunca 69 TL ye düşüyor ! Seni arayanlar yüksek ödeme yapacakları için bu indirimi yapıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Bana Superonline daha cazip geldi bu durumda...

http://www.tivibu.com.tr/paketler/maxi-paket

http://www.superonline.net/super-servisler/tvplus#tab-5

• HER TÜRLÜ TİVİBU EV ALIN

Şampıyonlar Ligi,Avrupa Ligi,Discovery Channel Ailesi,National Geographic Ailesi ve Sinema TV Ailesi Tivibu'da

Turkcell TV Plusta hiçbir şey yok :D Kanal Listelerini karşılaştırsaydınız zaten bu soruyu sormazdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

HER TÜRLÜ TİVİBU EV ALIN

Şampıyonlar Ligi,Avrupa Ligi,Discovery Channel Ailesi,National Geographic Ailesi ve Sinema TV Ailesi Tivibu'da

Turkcell TV Plusta hiçbir şey yok :D Kanal Listelerini karşılaştırsaydınız zaten bu soruyu sormazdınız

Sn umut_shn ;
    Bu satırı sadece bilgi amaçlı söyleyeceğim. Eğer herhangi bir nedenle oturduğunuz yerde 10 - 15 günden fazla oturmadığınızda bir yıl içinde Superonline da fatura ödemesi yapmadan 90 güne kadar dondurma hakkına sahipsiniz . Ttnette taşıma işlemi yapılıyor ancak eğer gittiğiniz yerde 8 Mbt hızından daha fazla hızlı internet yoksa tivibu izlenmiyor. Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiber varsa tivibu alın geçin
  • Tamam.

• Tivibu dan genel olarak ben de memnundum. Fakat ttnet beni çıldırttı. 1 hafta boyunca internetim kesikti her gün aramama rağmen gelip ilgilenmediler. En sonunda ben de gidir hem ttneti hem de tivibuyu iptal ettim. Şimdi superonline + turkcell tivi ye geçmeyi düşünüyorum fakat superonline +tivibu mu yapsam diye düşünmüyor değilim. Tivibu nun ttnet den bagımsız olduğunu bilmiyordum, yoksa onu iptal ettirmezdim.

Turkcell de sıkıntı yaşar mıyım ne dersiniz?
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Son 1 hafta dır tivibu ya birşey ler oluyor. Çok sık olarak 3-4 saniyelik ekran kararması yaşıyorum1 dizide en az10 kere. Benim de sinirimi bozmaya başladı. Ocak ta taahhüt bitiyor bakalım hayırlısı

• Beyler bende aynı karmaşanın ortasındayım konu ölmüş ama çözüm bulan karar veren ve her ikisini de kullanan arkadaşlarımızdan fikir almak istiyorum beni duyuyorsanız ses verin :D
  • Öncelikle Herkese Selamlar!
    Hem Tivi-Bu hem Turkcell Tv kullanmış biri olarak bende birkaç şey yazayım, şunu belirtmek isterim öncelikle şu daha kötü diye birşey KESİNLİKLE yok, ikisininde kendine göre artıları ve eksileri var. TTnete daha doğrusu türktelekoma yıllardır attığı kazıklardan kızdığım için şu an S.online kullanıyorum gayetde memnunum

Tivibu 'yu ADSL hat üzerinden Kullandım
    Türkcell TV 'yi fiber Hat üzerinden kullanıyorum bunuda ek olarak belirteyim.

İkisi arasındaki farkı @gkozcan arkadaş güzelce açıklamış zaten .

Süperonline da paketler ttnete göre daha avantajlı ben şuanda 3lü paket kullanıyorum (telefon,internet,televizyon)(25mbit/75GB vede t.telekomdaki numaramı taşıdım) daha avantajlısı gerçekten yok aylık 65-67 TL.

Türkcel TV nin en büyük artısı hızı, inanılmaz hızlı, cihazın açılış süresinden tutun kanal değiştirme hızı, yayını geri-ileri alma hızı,kayıtlı programlara ve içerisindeki filmlere erişim hızı tek kelime ile muazzam, Tivibuda cihazın açılması ve kanal değiştirme gerçekten yavaş bazen sinir bile edebilir, tabi kide yukarıda belirttiğim gibi tivibuyu ADSL üzerinden kullandım, bunu birde ttnetin fiberini kullananlara sormak lazım.

Tivibu'nun en büyük artısı ise tekrar izle ve kanal çeşitliliği, daha fazla para vererek daha fazla kanal izleyebiliyorsunuz ancak Turkcell TV de daha fazla para verseniz
    bile Tivibudaki kanal çeşitliliğine yetişemiyor malesef. AMA! yeni kanallar zamanla ekleniyor, örneğin: Türkcel TV yi, ilk bağlattığımda Power TV yoktu yaklaşık 1-1.5 ay önce bu kanal eklendi.

Türkcell TV de size 50 saatlik standart bir kayıt alanı sunuyor, bu alanı farklı paketler ile 75/100 saate çıkarabiliyorsunuz 50 saat diyip geçmeyin 3 farklı türk dizisini rahatlıkla 1 ay boyunca kayıt edebiliyorsunuz üstüne boşluk bile kalıyor kayıtlı filmleri 30 gün sonunda kendisi siliyor, tivibu da ise tekrar izle özelliği mevcut bu iki özellik arasında şu daha iyi diyemem çünkü gerçekten ikisininde kendine göre artıları var. Şöyle örnek verebilirim tivibuda tekrar izle özelliği olmayan bir yayını kaçırırsanız izleyemezsiniz ama türkcell TV de ileri yönelik kayıt alarak istediğiniz programı,reklamı, diziyi aklınıza ne gelirse her şeyi kayıt edebilirsiniz, dizileri ve programları tüm sezonu kayıt et diyerek otomatik olarak cihaz açık olsa da olmasada kayıt edebilirsiniz. Tivibu da ise şu dizinin yada şu programınının şu sezonunun şu bölümünü izlemek istiyorum dediğinizde açıp izleyebilirsiniz. ikiside çok kullanışlı özellikler bana göre en iyisi ikisini birleşimi olur ama şimdilik öyle bir servis yok :D Gerçi türkcel TV de yabancı dizileri sinema paketi aldığınız zaman tivibudaki gibi kayıt hafızanızdan bağımsız bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Türkcell TV de menü sade ve basit evinizdeki herkes kullanabilir Tivibu bi nebze de olsa T.TVye göre karışık.

arkadaşın biri şöyle bir düşüncesini dile getirmiş -Uydu varken niçin bu cihazlara para vereyim?

IPTV çalışan insanlar veya televizyon izlemeye fazla zamanı olmayan, televizyon izlemeyi seven insanlar için bulunmaz hint kumaşı... Uydu da birçok kanal şifreli, maç zamanları uydu yayınları şifreye giriyor vs vs gibi bir sürü olayı var. izlerken anlamdığın yeri defelarca geri alıp izleyebilirsin, IPTV de canın ne isterse onu izlersin, sporsa spor, haberse haber, filmse film sen TV ye bağımlı olmazsın arada ciddi anlamda uçurum denecek kadar farklar vardır. Hatta lig Tv desteği olsa digitürk ü batırır iflas ettirir o derce kullanışlılar

Alklıma gelen birçok şeyi yazdım merak ettiğiniz başka konular var ise sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3323 -- 12 Mayıs 2015; 19:55:30 >

• Fiberi olanı seç ikisinin de fiberi varsa ve şuan memnunsan devam et tivibu bence daha avantajlı (paketler açısından)
  • Bana göre tivibu daha avantajlı
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsanda Digitürk al keyfine bak:dd :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.