Şimdi Ara

digitürk-PACE PHI9100 CİHAZLAR ELİMİZDE Mİ KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ne yazık ki digitürk kör tuttuğunu öper misali eski üyelerine zenci muamelesi yapıp hiç bir avantaj sağlamıyor..Ben bu ay sonu biten ve 10 senedir süren Digitürk plus aboneliğimi kapatmayı düşünüyorum...Satın almış olduğum o cicili bicili PACA marka cihazında üyelik bitince hiç bir işe yaramıyacağını servisten ögrendim..Bırakın HD yatını normal uydu olarak dahi kyullanamıyacakmışım...pace marka bu cihazlara yeni yazılım atılabilr mi?normal hd uydu olarak kullanılabilir mi ? Nerede ve nasıl yapılır cevaplarsanız sevinirim..teşekkürler....

• İŞE yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurseltan1

Sevgili arkadaşlar ne yazık ki digitürk kör tuttuğunu öper misali eski üyelerine zenci muamelesi yapıp hiç bir avantaj sağlamıyor..Ben bu ay sonu biten ve 10 senedir süren Digitürk plus aboneliğimi kapatmayı düşünüyorum...Satın almış olduğum o cicili bicili PACA marka cihazında üyelik bitince hiç bir işe yaramıyacağını servisten ögrendim..Bırakın HD yatını normal uydu olarak dahi kyullanamıyacakmışım...pace marka bu cihazlara yeni yazılım atılabilr mi?normal hd uydu olarak kullanılabilir mi ? Nerede ve nasıl yapılır cevaplarsanız sevinirim..teşekkürler....

merhaba
    ben plus kutuyu alırken üstüne basa basa tekrar tekrar sordum abonelik iptalinde cihazı kullana bilecekmiyim diye , verilen cevap evet üyelik iptalinde cihaza kendi yazılımı kvk da yüklenip kullanabileceğimi söylediler ama hiç sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını.
    Halbuki bizlere daha iyi hizmet vermek için çok sevgili digitürk telefon konuşmalarını kaydediyor çıkarın kayıtları desem bunlar onada bir kulp bulur, savcılıktan izinsiz yapamayız derler.
    bence KVK ile görüş cihazın garantisinide kvk veriyor yanlış bilmiyorsam.

• kvk iel görüşüp yazılım yükleme imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

kvk iel görüşüp yazılım yükleme imkanı var mı

Bana DT deki operatörün söylediği serviste (kvk) cihazın kendi yazılımını yükleneceği ve normal bir herhangi receiver gibi kullanabileceğimdi , cihazı KVK ithal ediyor garantisinide KVK veriyor digitürk servisleri cihaza hiçbir tamirat ve müdahale yapmıyor direk kargoyla KVK ya yolluyordedi. bende şöyle birşey oldu PLUS kutular ilk geldiği zaman aldım 2-3 ay sonra bir sorunum oldu cihazı kvk ya yolluyacaklarını yazılım atılacağını (digitürk ün kendi yazılımı), kutunun gidip gelmesinin 20 gün sürebileceğini söylediler. bende 20 gün ne yapacam dediğimde , philips veya vestel kutu vereceklerini söylediler. cihazı değiştirin ozaman dedim değişimede kvk nın karar vereceğini söylediler. neyse cihaz 10 gün sürmeden geldi tabiki hard diskdeki kayıtlar gitti.

tarihi tam hatırlayamıyorum ama 4-5 ay evvel yine sorun oldu. akşam cihazı kapatıp ertesigin açtığımda kanaltürk ve cnn çıkmıyordu bende cihazı her açtığımda yazılım yüklüyordum kanaltürk ve cnn geliyordu. bir süre sonra sorun düzelmeyince aradım dt ü servis geldi kutuyu hemen değiştirdi ertesi gün aynı sorunu yine yaptığını görünce tekrar aradım geldiler receiver yine değişti ama sorun devam ediyor , ben pes ettim zaman herşeyin ilacı kendi kendine sorun düzeldi. değişen iki receiver da ne KVK ya gitti nede lafı oldu hatta üçüncüyü ben istemedim.
    özetlemeye çalıştım , detayları yazmadım ama digitürk bugün böyle der yarın başka satın alınan cihaza üyelik iptalinde cihazın orijinal yazılımını yüklemesi gerekir.

• Valla arkadaslar elimizde patliyacagi maglum eger uyeligi bitirirsek ben bunu bilerek aldim ama servis olarak hic skinti yasatmadilar bana daha 2 gun once yeni yazilim almamis makina dedim degistirelim dediler hemen dedim 3 sene oldu garantisi bitmemismidir sorun degil dediler ve 15 dakka icinde gelip yenisiyle degistirdiler ayni sorundan dolayi daha oncede degisim yaptirmistim ama onda kumandayi degistirmemislerdi bunda butun herseyi sifir verdiler sasirdim dogrusu...
  • en iyisi ihtiyacı olana sat
  • kiralamak daha mantıklı ama 2 sene önce kiralama yoktu tabii
  • Kira ile uğraşılmaz.
  • Zaten amaç üyeliği bitirmemek.
  • Sonuç ne oldu şimdi?Cihaza kvk yeni yazılım yükleyebiliyormu?
  • arkadaşlar uzun yıllardır süren dijitürk aboneliğini kapattırdım. digiturk plus abonesiydim, pace marka cihaz elimde kaldı. buna ne yapmak lazım satarsak kaça gider veya yazılım yükletebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simartem

arkadaşlar uzun yıllardır süren dijitürk aboneliğini kapattırdım. digiturk plus abonesiydim, pace marka cihaz elimde kaldı. buna ne yapmak lazım satarsak kaça gider veya yazılım yükletebilir miyim ?

valla hocam hiçbişey yapamazsın benim bildiğim bide digitürkle görüş bakalım onlar ne dicekler...
  • merhabalar,

ben hala aboneyim, Eğer uygun bir fiyat belirleyebilirseniz cihaza talip olabilirim.
  • Sevgili amorion bu cihaz alındığı gün koyulduğu şekliyle duruyor. hiçbir sıkıntısı yok. piyasa fiyatı ne ise 3 aşağı 5 yukarı ikimizi de mağdur etmeyecek bir fiyatta anlaşırız istersen özelden mesaj yazıyorum.
  • isteyene bende satabilirim...
  • Arkadaşlar bende digitürk abonesiyim uygun fiyat olursa bende alabilirim.
  • 400 L , sıfır gibi 1 aylık kullanımlı, arızalı olan eskisi yerine almıştım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurseltan1 -- 21 Ocak 2011; 18:34:37 >
  • isteyene benim cihazıda satabilirim.220 tl veren alır götürür.Sadece ön kapagın kancası kırık.Dıştan kırık gözükmüyor.
    Bu cihazlardan almak isteyenlere Tavsiyem önce DT Müşteri hizmetleri ile başkasından aldıgınız cihazı kullanabilirmisiniz diye bir sormanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.