Şimdi Ara

Digiturk paket fiyatlari?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Super ligteki tum takimlarin maclari ve FBnin euroleague maclari ne kadar tutar?
    2.Bu dediklerime Premier Lig i de eklersek toplam kac tutar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşağı yukarı 65-70 TL civarında olur.
  • hd de istersen direk 100 tl
  • Peki beyler sadece bjk maçını alırsam kaç olur yanına pl eklersek kaç olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır Digitürk üyesiyim, 10 kere pazarlık ettim bunlarla ama sana şu an güncel verilerle paketinin tutarını yazayım ona göre bi bayiyle anlaş fiyat iste.
    Toplamda 108 lira tutmaktadır.

@Umutstan

Senin sadece Beşiktaş olmuyor diye biliyorum 3 büyük paket alabilirsin yine bir sor dostum ama şu istediğin haliyle 89 TL tutuyor, tabi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarıda var.

Fiyat isteyen yazsın ancak bayiye gidin arkadaşlar, bayiler iyi indirim yapar, benim verdiklerim indirimsiz fiyatlar. Bi de tahahhüt biterken arar Digitürk, yok pahalı kapatcam ayağına iyi indirim veriyorlar.
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Bizi aramıyorlar, bize iyi mokoko yapıyorlar demek 170 küsür ödüyoruz yetişkin ve salon kanalları hariç hepsi açık.
  • Sinema, 5 buyukler, tum lig tv kanallari, belgesel, hd paket toplam 120 lira ödüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sabit giri? paketi + lig tv(?ampiyonlar paketi) 81 lira ödüyorum.

Bu arada bilmeyen arkada?lar varsa ?ampiyonlar paketi gs-fb-bjk-brs-ts maçlaryny kapsyyor, oda zaten yeterli diye dü?ünüyorum.

Giri? paketi + lig tv(?ampiyonlar paketi) üstüne HD eklenirse fiyat ne oluyor arkada?lar bilgisi olan var my
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bizi aramıyorlar, bize iyi mokoko yapıyorlar demek 170 küsür ödüyoruz yetişkin ve salon kanalları hariç hepsi açık.

170 lira nedir dostum, indir o fiyatı, şu an belgesel açık, spor ekstra açık, 5 büyük açık, hd açik ve pazarlık sonucu 12 ay 52 lira ödeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

170 lira nedir dostum, indir o fiyatı, şu an belgesel açık, spor ekstra açık, 5 büyük açık, hd açik ve pazarlık sonucu 12 ay 52 lira ödeyeceğim.

Nasil yaptiniz iyiymis fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Falsoluserttop

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Nasil yaptiniz iyiymis fiyat.

Harbiden o fiyata o iş nasıl oldu?Ona yakın ücrete belgesel ve 5 büyük bende yok. Digitürkte çalışan yakının falan mı var?

• 12 ay kalma sözü vermişdir. Bu kadar pazarlık yapılan kurum görmedim geçenlerde sinema kanalları kapattım aradılar fiyatı yarı yarıya düşürdüler insan düşünmeden edemiyor, atıyorum toplam yıllık 400 veriyorsam 200 demek ki boşuna vermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 21 Eylül 2016; 16:08:38 >
  • Sözleşmenizin biteceği ay gidip kimlik fotokopiniz ile kaparttırma başvurusu yapıyorsunuz ertesi gün sizi arayıp deli indirimli fiyatlar veriyorlar.

40 lira olan fatura 10 liraya indi hemde yıl boyunca..

• Belirli sebeplerle kapattırmak isterseniz, aynı deli indirimleri avea da yapmaktadır. Retention birimi sizi içerde tutmak için sıkı pazarlığa girişir. İndirim alınca mutluluğun yanında geçmişte giren faturaların hüznünü, aynı anda yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falsoluserttop

1.Super ligteki tum takimlarin maclari ve FBnin euroleague maclari ne kadar tutar?
    2.Bu dediklerime Premier Lig i de eklersek toplam kac tutar?

610 TL YE şampiyonlar paketini HD satın alıyorsun kredi kartına 9 taksit yapiyorsun
    ayrıca N11 den aldığın için 50 tl indirim kazanıyorsun 560 tl ye geliyor (bilmemnekredi kartın varsa +50 daha bonus puan kazanıyorsun)

eurolig ve premier lig içinde sporextra üyeliğini alıyorsun buda 8-10 tl yada ilk birkaç ay hediye oluyor 10tlx9ay desen 90 tl daha veriyorsun
    560+90=650 tl / 12 aya böldüğünde aylık54 tlye 1 yıllık SADECE LİGTV kanallarına üyelik almış oluyorsun.

daha uyguna istersen sd paket satınalıyorsun
    Her ikisinede halihazırda takılı olan turksat çanağından izliyorsun.
    sözleşme olmadıgı için sene sonunda kapatma derdine düşmüyorsun. verilen şifrenin son gününde yayınların otomatik kapanıyor, fatura bağlılıgnda olmadığı için rahat ediyorsun.

olmadı buda pahalı dersen sezonluk uyeliği şaun 450 tl civari olan internet digiturku (digiturkplay) alıyorsun.interetin sağlamsa 1800k 1200k yada SD 800k yayın kalitesi ile macları bilgisayarından tabletinden evinden işyerinden otobusten kafeden izliyorsun. olmadu bilgisayarı hdmı kablo ile tv ye bağlayıp izliyorsun. olmadı akıllı uyumlu tvn varsa tv nin kendi smart uygulamasından ligmaçlarını açıyorsun. ortalama 2dk geç gelen yayına, ara ara intenret bağlantına bağlı olarak düşüp kalkan goruntuye, derbilerde bazen sık sık donan ekrana aldırış etmeden rahar rahat izliyorsun.

diğer arkadaşlar : sizi digi kazıklayor haberiniz yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 23 Eylül 2016; 12:26:58 >

• Eutelsat uydu istersen +10 tl Sagemcom kutu istersen +20 tl diye gidiyor. Eutelsat uydu olmadan lig tv 2-3-4ü hd izleyemezsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.