Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunlara para kaptiracağıma hemen bi İP TV araştirmasına gireyim, kota dolsa bile internet hizi da artık 5mbps oldu. Her türlü ip tv izlenir kaliteli server sahibinden.

Ip tv bulamadim diyelim, kahvelere dönerim daha iyi.

Zaten avrupa takimlarinin maçlari internette kolayca izlenir, bizimkilerinde 5 liradan izlerim kahveden 20 lira.

Yine de para kaptirmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara ön ödemeli yani tl yüklenilip izlenen sistem vardı ona ne oldu? birde digitürk webplay hala açıkmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

He sen diyosun ki sallayın Beşiktaşı ya fb ya gs şampiyon olsun her sene devranı böyle döndürelim geçti o ağzına vur lokmasını al Beşiktaşın devirleri

Öyle demiyor yazısını adam gibi tarafsız okusan ne demek istediğini gayet net anlardın . Gerçi yine anladında işine gelmiyor , çünkü TFF hakem destekli itelemeyle şampiyonluğu kendi takımına yakıştıramıyorsun . Sizin gibi beşiktaş'lılar bu sene paket 150 TL olsada alsın , çünkü bir daha uzun yıllar göremezsiniz bu son seneniz olacak . 2019 sezonunda TFF değişiyor . Fenerbahçe'de Aziz gidiyor , Ali Koç geliyor . Galatasaray'da Dursun gidiyor onun yerine ondan daha iyi olacağı kesin biri gelecek . Ondan sonra bir daha anca 10 sene sonra şampiyonluk hayali kurabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira yapacağına 25 lira yapsa, 2 kişi yerine 10 kişi üye olur. Kimse ayda 25 lira için kaçak izlemez. Ama nerde o kafa

• quote:

Orijinalden alıntı: poison06

aynen bana da dokunan o oldu basketbol maçlarını izleyecem diye asla sözde süper ligi almam bunu düşünmem bile

Bu paket bilgilerini verenlerin basketbol maçları konusunda yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum . Tüm basketbol maçlarını Süper Lig'le birlikte izleme zorunluluğunu koyamazlar , çünkü koyarlarsa kendileri zarara girer . Yine eskiden olduğu gibi Süper Lig hariç tüm spor ürünleri bir arada olur .

• Super Lig 18 takım maçları ile spor extra ya (495+180) 675 tl ye kredi kartı kampanyası ile baktım turksattan. Diyelim gene aynı kampanyadan yararlansam (109×9) 981 tl yapmakta. Arada ciddi fark var. Sadece spor eXtra, sadece Süper lig (hele birde sadece tuttuğu takımın) maçlarına bakacaksa alan kişinin işi zor. Turksat ta belgesel kanalları az ve SD. Eurosport 1 ve fox sport ta yok. Birde hiç izlemeyecegim çocuk, yemek Vs. kanallarını giriş paketi adı altında zorla satması oda ayrı saçmalık. (Tivibu da spor yayını izlemek için platformundaki bütün kanallarin zorla izlenmesi saçmalığına benzer yönleri var). Umarım fiyatları daha kabul edilebilir düzeyde açıklarlar. Birde alt lisanslama yapma düşünceleri vardır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

100 lira yapacağına 25 lira yapsa, 2 kişi yerine 10 kişi üye olur. Kimse ayda 25 lira için kaçak izlemez. Ama nerde o kafa

Normal fiyatlandırmanın yanı sıra , 4K için bile ayrı para alacaklarmış ki bu ayrı para az değil tam 30 TL . Bu bein diğer ülkelerdede var , oralarda 4K için ayrı para aldığını hiç sanmıyorum . Burada soygun düzenini gören buna uyum sağlayıp böyle devam ediyor .

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Hocam size katılıyorum.Basketbol izlemek isteyen 100 lira vermesi hiç adil değil.Ama Bende altını çizerek sordum buna rağmen spor paketinin içerisinde olduğunu söylediler.Bakalım bu paketler çıktıktan sonra basketbol severler tepki gösterirse ayrı bir paket olarak belki sunabilirler.
  • Ya birakin su 3kagitcilari hani premier lig yayinlari.. benim 1 yillik taahhutum varken birden epl yayini durdu.. ve catir catir aldilar o paralari.. ne dandik italya ligi ne ispanya sadece premier lig icin almistim spor ekstrayi elimde patladi.. senenin basinda 1 ay yayin yapamadilar 2 -3 aydir da simdi yapamiyorlar ne anladim bu isten

• Calıgula kullanıcısına yanıt
    Onu öyle yaptılarsa bile sonradan kesin düzenlemek zorunda kalacaklar böyle saçmalığı kimse kabul etmez . Basketbol seyircisi ile futbol seyircisi hepsi aynı değil sadece basketbol izleyen veya sadece futbol izleyen insanlarda var ve ikisini sevip sadece bizim süper ligi izlemek istemeyen insanlar var, her sporun seveni farklı olabiliyor hepsi aynı olmak zorunda değil . Spor Extra'yı cazip kılan Süper lig dışındaki tüm sporları hepsini uygun fiyattan vermesiydi ondan dolayı orada izleyicileri olan insanlar için kimse için sorun yoktu . Gidipte süper ligi uygun olarak ekleselerdi öyle bir spor paketi oluşturdalar insanlar izlemese bile yine kimse birşey demezdi ama aradaki fiyat farkı resmen uçurum .

• Fake haber

• Bein sport farklı olacak diyorlardı. Evet gelen gideni aratıyor

• Ülke futbolunun durumu malum tribünler bomboş (bjk'nin durumu hariç) 100 lira uçuk fiyat gerçekten doğruysa tabii. Ülkemizin keyifsiz futbolu 100 tl'yi de 50 tl'yi de hak etmiyor. Umarım bu şekilde olmaz. Patronluğu Araplara verdiler ki gözü açık oldukları çok net. Fb'nin baskette el şampiyonluğunu fırsat bilip spor extra paketini full spora dahil etmek istemişler. Resmen ülke soyuluyor. Digitürk olmazsa olmaz değil ki hiçkimse abone olmasın boykot yapsın fiyatları düşürmek zorunda kalacaklardır.

• Şubatta iptal ettirmiştim digiturku,

250 liraya redline ts 4000 2 yıl youcam 6 ay iptv hediyeli uydu alıcısı aldım mis gibi tüm avrupa maçlarını Bundesliga, la liga premier lig, Fransa ligi, şampiyonlar ligi, basketbol hepsini izliyorum.

• Resim paylaşacaktınız dün akşam iftardan sonra ne oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Birinci lig maçları seneye Digiturk'de mi? Basketbol için ayrı bir paket olmaması saçmalığın daniskası. Basketbol izlemek için futbol maçlarına neden üye olmak ve fazla para vermek zorundayım?

evet daha geçen yıl için 500 milyon dolara(+90 milyon dolarda kdv var) 5 yıllık yayın haklarını aldı digitürk süper ligin.

Bu leş lige bu kadar para çok fazla o ayrı konu da, o parayı digitürklülerden çıkarıcaklar o belli oldu.

Benim bahsettiğim TFF 1. Lig.
  • Bu kazık fiyatlar ile korsan yayın daha çok gelişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Mayıs 2017; 15:42:28 >
  • tribünler boş evdebn mi izleyecen rezaleti boş ver kardeş bitti digiturk devri hem digiturk değil beinmedia oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calıgula

Keyif paketi gayet makul.25 liraya premier ligi izleyeceksin hocam.Bence tutar.

Premier lig için 10 tl verip turkcell tv den izleyebilirsin. 25 TL akıl alır bir rakam değil. Premier izleyen adam normal ligi de izlemek ister 99 da ordan yaslıcak etti mi sana 124 TL. bunlar soyguncu asgari ücretin 1404 tl oldugu ülkede 124 tl ye insanlar maç izleyecekler. Allahlarından bulsunlar.

400 milyona ihale sattık diye övünüp bir şey yaptığını sanan yetkililer bu yansımaları hiç düşünmedi zamanında , şimdi millet ödüyor faturasını.
  • Ya da yıllık 175 TLye güzel bir iptv ile tüm kanalları izleyebilirim. Digiturke 1 kuruşumu bile vermem.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.