< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 21 Eylül 2018; 20:0:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 21 Eylül 2018; 20:0:52 > |
Bu paralara kimse abone olmaz bu nedir ya
|
2 Sezon BJK'ın lig şampiyonu olduğu, hakem hatalarının-ayrımcılıkların olduğu, Tüpçü Demirörenin federasyon başkanı olduğu bu ligde DIGITURK kesinlikle gümler.
Şahsen 7 senelik aboneliğimi 1 ay önce kapattım- cihazı verip tutanakla beraber koşarak arkama bakmadan uzaklaştım. BJK taraftarı; gs+fb taraftarının 5'te 1'i ancadır. 170 yaşındaki Şansal'ı izlemek için 100 küsür lira bayılınmaz. Edit: Görüldüğü gibi anti-bjk yorumum 100 küsür beğeni alırken, bu itici yoruma karşı yazılanlar 3-5 beğeni almış. Bu da benim yazdığım içeriği onaylıyor. |
He sen diyosun ki sallayın Beşiktaşı ya fb ya gs şampiyon olsun her sene devranı böyle döndürelim geçti o ağzına vur lokmasını al Beşiktaşın devirleri
|
arkadasim seni kesfedemedim ben, amacin nedir anlamiyorum,doktora ogrencisi misin,arastirmami yapiyorsun,digiturk kanallari belli,yapisi belli 2 senedir yazar durursun,ama sinirini da asmiyorsun.
|
Hocam senin şu erotik kanal sevdana bayılıyorum vallahi. Senin nicki görünce hemen aklıma kesin aynı sorudur diye geliyor.
![]() |
Seneye Şampiyonlar Ligi ve Uefa maçları Bein’de olacak, zam gelmesi kesin. Fakat yıllık ödeme yapmama rağmen, Haziran ayı itibariyle fiyatlarla oynayacak olmaları hoş değil.
Digiturk’un benim için futbol dışında bir esprisi yok. Bu sene Türkiye kupasında yaşananlar beni bu spordan epey soğuttu. Önümüzdeki sezon abonelik olayını tekrar gözden geçirmeyi düşünüyorum. |
Değmez hocam zaten ip tv den izliyorum . Avrupa’da elendi zaten gs dün elendi UEFA dan da bir cacık olmaz 2-3 ayda bir maç izlemek için alınmaz . Ben lig i bile açtırmadım çok pahalı 80₺ istiyor . Engelli bir de şaka gibi . Normal 89 ödüyor bize sözde yüzde elli YALAN İNDİRİM . sadece ailenin yıldızı ve mini spor açık o da Euroleague de Fener için açtırdım . Aylık 34.50 den fazlası yok Araplara
|
Beine şu düzende üye olan var hayret ediyorum birde para verip rezil olup şikayet edip yeniden üye olan hatta uzatan varki ona ne demeli bilmiyorum.
|
Hocam Merhabalar,
Ailenin yıldızı için en iyi iptal teklifi (3.veya 4.aramada veriliyor) 6ay 5tl 6ay 30 tl, 6ay dizi film, mini spor paketi dahil. Ligler başladığında 2 ay taraftar paketi hediye, Anadolu takımı maçları bein connect üzerinde hediye. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 29 Mayıs 2017; 14:49:52 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 29 Mayıs 2017; 14:57:5 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|