Şimdi Ara

Digitürk Play 2014-1015 Sezonu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
7
Favori
20.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igiplay mecbur kalmadikca bulasma. En iyisi tabiki reciever.. 8 mb her zaman yeterli olmayabilir.. birde karsi tarafin serverleride onemli.. ben 3.yil kullandiktan.sonra reciverre gecis yaptim bu yil,, digiplayda bi sorun yasarisn.. bi hafta yasamazsan bi hafta yasarsin yani.. benim hiz 25 mb 1200 k seyrediyordum yinede zaman zamna ya donuyordu yada yayindan atiyordu.. bide yayin 1-2 dakikalik gecikme ile geliyo..mac seyrederken cepler kapali olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 lük pakete ortal olurum. tabiki TS liyim.
  • 1200k tek ortak arıyorum. beşiktaşın tüm maçlarını ben izlerim. takımınızın bjk ile olan maçları hariç diğer tüm maçları siz izlersiniz. pm
  • eski üyeyim.. yayın 1200k.. Beşiktaşlı veya ts tek ortak arıyorum.. takımınızın maçlarının tümünü siz izleyeceksiniz..
  • güvenilir ortağım fb maçlarını izlemek istiyorum facten ekleyin konuşalım.osman alpsu korkmaz
    veya birlikte şimdide satın alabilirz.
    forum çok karışık bişey anlamıyorum
    dolandırıcılar gelmesin.
  • 289luk pakete tek ortak ariyorum ben gs taraftariyim. Ortak fb-bjk-ts olabilir farketmez pm ile ulasabilirsiniz.

• 1200k Gs taraftarıyım.

güvenilir - öncelik referanslı ve istanbulda öğrenci olan arkadaşlar ile özel mesaj ile görüşebiliriz
  • arkadaşlar ben fb liyim.gs lı bir ortqak buldum.şimdide bjk lı veya trabzonlu ortak arıyoruz.bir ortak daha bulursak adam başı 75 er tl verip 230 tl lik paketten satın alıcaz.lütfen ciddi alıcılar gelsin.kampanya bitmeden hemen satın alalım.derbilerde ev sahibi kimse o izleyecek.anadolu takımlarının maçlarınıda paylaşabilirz.facebook üzerinden iletişime geçebilirz.osman alpsu korkmaz
  • Arkadaşlar tüm ayarları yapsam da olmuyor
     Digitürk Play 2014-1015 Sezonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiturkplayımıza trabzonsporlu ortak arıyoruz.ilgilenenlerin biran önce iletişime geçmesi rica olunur.toplam 4 ortak olmuş olcaz ve adam başı 57 tl ödücez.
    face adresim: osman alpsu korkmaz
  • waterfall_man kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni paketi satin aldim 229 TL'ye. 1200 Kb izliyorum.

Ingiltere maclari dahil degil pakete :(

EDİT: İngiltere maçları dahilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsalyurt -- 18 Ağustos 2014; 14:25:17 >
  • Merhaba
    2014-15 sezonu süper lig üyeliğim bunun yanında 6 ayı hediye 6 ayı da aylık 8 Tl lik premium üyeliğim var
    GS ve BJK li ortak olmak isteyenler mesaj atabilirler
  • Merhaba Beyler, daha önceden digiturk play kullanmadım. İnternet hızım 16mb ve kotam 50gb, kota aşımı sonrası hızım 3mb e iniyor. Maçlarıda laptopdan bağlanarak hdmi ile tv ye aktararak izlemeyi düşünüyorum. Standart kalite alarak 800 kb de izlesem nasıl bir görüntü elde ederim. Digiturk play in sitesinde, Standart ve yüksek kalite görüntü örnekleri verilmiş. Orda izlediğim standart kalite benim için idealdir. Ordaki görüntünün aynısını üye olduktan sonrada alabilirmiyim. tavsiyelerinizi rica edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

1200k Gs taraftarıyım.

güvenilir - öncelik referanslı ve istanbulda öğrenci olan arkadaşlar ile özel mesaj ile görüşebiliriz

Ben beşiktaşlıyım digiturkplay için ortak arıyor musun hala?

• Herkes 1200k almış biz gittik 1800k aldık :( yanlış mı yaptık acaba ya beyler ?
  • iki yayını da izlemeden karar veremeyiz? ancak çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum.
  • hamitt_55 H kullanıcısına yanıt
    bu satın alma linklerini göremedım ben. bir bu var benim gördüğüm
    http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000076242/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2014--2015-(Standart-Kalite)

• http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000079845/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-14-15-camp

BEYLER BU KAMPANYAYA ORTAK OLARAK ALALIM BEN TRABZONSPORLUYUM.

• genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    android tablet mi Ipad üzerinden mi deniyorsunuz ? Bir dolu çin malı tablet ile denedim ama bende de aynı sorun vardı. GPS li android tablet ile sorun çözüldü, gps olmayan wifi Ipad1 lede sorunsuz izliyorum..
  • paketi olup devredecek varsa görüşelim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.