Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturkplay 1800 lük almıştık iptal etsek para iadesi oluyormu,bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kref K kullanıcısına yanıt
    Digiturk playde malesef iptal iade olmuyor.
  • kaliteli iptv mi bulsak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

Digiplay almanıza gerek yok, acestreamden de maçları izleyebilirsiniz, hem de daha kaliteli görüntüyle, ayrıca liveonsat.com dan maçı hangi kanalların şifresiz verdiğini incelerseniz legal olarak da izleyebilirsiniz

Güvenilmez bence bunlara
  • kref K kullanıcısına yanıt
    düşük kalite ile değiştirme talebi de olumsuz karşılanıyor. başımıza gelmişti. en sonunda attığımız mailin bilgisine bulduğumuz üst düzey yöneticilerin mail adreslerini ekleyince, anında telefonla dönüp işimizi halletmişlerdi.

• 4-5 senedir ortaksız kullanıyordum. Ama bu sene benim için bitti.
    Birincisi Türkiye'deki futbol rezilliği. (sadece oyun değil, saha dışı olaylar, kin düşmanlık vs.)
    İkincisi fiyatın bu kadar fahiş olması.
    Fiyatı zamanında uygun diye, yayınınn gecikmeli olmasına, 1200k görüntü kalitesine, yeryer kopmalara donmalara hatta hiç izleyememelere katlandık.
    Ama 300 liradan başlayan fiyatlar yuh artık. YUHH
  • Bir forumda yeni sezon streamin h265 sıkıştırma codeci ile verileceği söyleniyordu .h265 mevcut h264 ile video boyutunda baya baya farkediyor.Bu durumnda h265 lik 800 k lık yayın , geçen sezon verilen h264 lük 1200 k dan iyi bile olacaktır. Tabi h265 yeni bir codec eski nesil işlemciler çözemiyor sanırım. Bekleyip görelim.
  • Beyler fiyat düşmezse 1800k kaliteden digiturkplay ortaklığı yapsak nasıl olur. . Beşiktaşlıyım ben, spotify'i ortaklı satın aldık çok iyi oldu bu da güvenilir birileri olursa iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

Beyler fiyat düşmezse 1800k kaliteden digiturkplay ortaklığı yapsak nasıl olur. . Beşiktaşlıyım ben, spotify'i ortaklı satın aldık çok iyi oldu bu da güvenilir birileri olursa iyi olabilir.

En az 5 kisi olmak kaydiyla ben FB olarak katilabilirim.
  • 1800k smart tv'li derbi maçları hariç ts'nin tüm maçları için ortak arıyorum fiyat 100 tl

Diğer anadolu takımlarının maçları 50 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Uydudan izlemek 449tl.

Playden izlemek 469tl

Resmen komedi

Yanlışınız var Playden izlemek 519tl. 3 gün sonra alırsanız 569 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

Bir forumda yeni sezon streamin h265 sıkıştırma codeci ile verileceği söyleniyordu .h265 mevcut h264 ile video boyutunda baya baya farkediyor.Bu durumnda h265 lik 800 k lık yayın , geçen sezon verilen h264 lük 1200 k dan iyi bile olacaktır. Tabi h265 yeni bir codec eski nesil işlemciler çözemiyor sanırım. Bekleyip görelim.

Kaynak bekliyoruz
  • 1800K yayın için 3 büyük takımın maçları haricinde kalan 28 maç için Ts, Bursa ve Diğer Anadolu klüpleri için ortaklık kurabiliriz (Rakamı özelden görüşürüz.)
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Gs li olarak bende girebikirim ortakliga

• En az 5 kişi nereden bulalım hocam:)) 3 kişi güvenilir saglam olsa yeter. Bjk, Fb ve gs. Bu şartlarda isteyen varsa bir olalim whatssapp grubundan haberlesip alalim.

• gs lı ortak aranıyor, 800kb için ücret 100 tl, sadece bjk fb ve gs olacak, yani ts maçlarınıda izleyebilecek, ben beşiktaşlıyım fb lide arkadaşım, sadece gs lı arıyorum, genel kurallar geçerli, derbileri ev sahibi izler, son haftalarda aynı saate denk gelen maçları sıralamada üstte olan izler, tabi aramızda anlaşırsak sorun da yaşanmaz, geçen yıl yine burdan 3 ortakla almıştım, sorunsuzca izledik hiç bi problem yaşanmadı...
  • O değil de normal evde izleme dışında telefon tablet vs acaip alıştık.Şimdi uyduya dönsek o bile koyar adama.
    Ayrıca halen bir üyelik edinmedim.Ne olacak bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

gs lı ortak aranıyor, 800kb için ücret 100 tl, sadece bjk fb ve gs olacak, yani ts maçlarınıda izleyebilecek, ben beşiktaşlıyım fb lide arkadaşım, sadece gs lı arıyorum, genel kurallar geçerli, derbileri ev sahibi izler, son haftalarda aynı saate denk gelen maçları sıralamada üstte olan izler, tabi aramızda anlaşırsak sorun da yaşanmaz, geçen yıl yine burdan 3 ortakla almıştım, sorunsuzca izledik hiç bi problem yaşanmadı...

damping patron çıldırdı :) gs li ortak 90 tl ye tüm maçlarını izleyebilir, ilk gelen ortak olur, 3 ortak olacağız...
  • Biraz daha bekleyip indirim vs görmezsek yüksek kaliteye FB' li olarak ortak olabilirim, 173 lira sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart tv özelliği satmak için standart pakette bile premium 19.99 fiyat vermek ve smart tv özelliğinin kaldırılamaması cidden çok garip. 4 ay hediye ile alacaksanız yeniletmesine izin vermeyin yoksa 19.99₺ çekcek 12.99₺ yerine. şu an için h.265 muhabbetinin doğru olduğunu düşünmüyorum. çünkü euro2016 yayınları tabiri caizse leş gibiydi. yatırım yapılmadan sağabildiği kadar sağma derdinde digiturk. 2-3 ay evvel bu ortak alan arkadaşlar için sanırım şifre sisteminde yenilemeye gittiler onda bile 4-5 kere şifre almak zorunda kaldık. vel hasıl, kotadan yiyen yasal olmayan yayınlardan bile daha düşük kaliteli ve boyutu büyük video yayınını açıkcası almayı düşünmüyorum. geçen sene ilk kampanyada almıştım. ardından 4 ay olan hediye premium paketi 12 aya çaıkarmışlardı. yararlanamamıştık. lig başlayana kadar açıkçası takipte kalmayı düşünüyorum çünkü bu şartlarda fiyat hem pahalı hem de kalitesiz.
    istanbul ataşehirdeyim. 69.9'a ligtv paketli hd digiturk kampanyası yapılıyor taahhütlü ve superonline fiber ile 59.90 düşebiliyor. benden kotamı yiyecek online 800kbps yayın için 52 ₺ talep ediliyor. cidden o muhasebe ya da finans ekibi normal hatttan izole ya da şirket birimleri birbirlerinden habersiz çalışıyorlar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.