Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akıl fikir işi değil hocam lig de oyuncu yok tat yok tuz yok hani desek güzel sağlam bir rekabet oluyor o yok bu yok..

artan fiyatlar var.
    millet korsan izliyordu valla benim yayından hem daha kaliteliydi hemde daha erken izliyordu..
    1200 k bide görüntü ama formaları okuyamıyordum bazen..
    net hızından desem 45-48 mb hızım var..
    bunlar iyice bizi salak yerine koyuyor..
    valla arkadaşlar bu fiyatlara almayın aldırmayın yazıktır günahtır bu paraya bu rezillik çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkmy

ben gereklı açıklamayı yaptım , h265 en buyk ozelliği , yayının daha az mb ıle daha kalıtelı yayın yapmasıdır.

H265 bir codec oldugu için , her codec ın çıkma nedeni daha az kb ile daha kaliteli yayınlar ortaya koyması.

800K ıle göreceksınız ki 1200 k lık yayından daha net görüntü alınacak ve Bu codec ' e geçmek o kadar kolay değil.
    Şuan iptv sıstemlerınde benım çalışmalarım mevcut. Yakın zamanda H265 şeklinde ilk yayın denememi yapıcam.
    Elimde h265 encoderım mevcut. Kısacası arkadaşlar , İyi şanslar :) akıllı işler yapalım , kendımızı keriz yerınede koydurtmayalım.
    Duruma olan illaki gidip alsın , yayıncı kuruluş bu işe cok para harcıyor. Ama durumu olmayan başka alanlara yönelsin.

Ha bu arada h265 sadece , dt play , android , iphone olacak smart tv alacaklara gine 1200k seçeneği sunuluyor bilginiz olsun.

Sizin bahsettiğiniz hevc, Airties set top box lar için olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır İnfinite hd player kullanabilen tüm cihazlar ıcın bu h265 ozellıgı geçerli sadece smart tv lere bunu yayamıyorlar...

Onun ıcınde saten smart tv paketı almak istediğinizde 1200 K VE 1800 K Yı gorebılırsınız. LG smart tv digitürk play uygulamasını ındırıp dediğimi görebilirsiniz.

Peki neden sizce h265 desteklenen yerlerde kaliteler düştü ve fiyatlar yükseldı sanıyorsunuz. Azıcık mantık yurutelım saten ligler , berbat bir şekilde gidiyor.
    Bu sene nedeni , yaptıkları yatırım başka bir şey değil... Ligin 2. yarı dt play fıyatları geçen senekinden ucuzlayacak , aha mesajım kalsın burada...

İleride beni trollleyebilirsiniz veya , 800k kalıtesı 1200k kalıtesıyle aynı olup daha az ınternetınızı harcayacak yazımda kalsın. Başkada polemiğe girmek istemıyorum.
    Yeri zamanı geldiğinde göreceksiniz zaten. İyi günler.
  • cenkmy kullanıcısına yanıt
    *h264 ile 1200 gelen veri h265 ile 800 gelir doğru.

*ama octoshape h.265e geçtiği nerde yazyor. sitesinde böyle bir bilgi bulamadım? kaynak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 4 Temmuz 2016; 13:45:40 >
  • Çanakta 450 tl yapmışlar. Daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

*ama octoshape h.265e geçtiği nerde yazyor. sitesinde böyle bir bilgi bulamadım? kaynak?

Dogru bir tespit.Ayrica 800k 1200k ya denk geliyorsa su durumda 1800k da 2200k denk gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

Dogru bir tespit.Ayrica 800k 1200k ya denk geliyorsa su durumda 1800k da 2200k denk gelecek?

evet. hatta 2500k ya denk gelir.
  • 4K icin yapmislar galiba 2014te ama playde olacagina dair bir kaynak yok tabi

http://www.octoshape.com/airties-demonstrates-hevc-for-broadband-tv-with-envivio-and-octoshape-at-tv-connect-2014/

http://m.digitaltvnews.net/?p=24474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 5 Temmuz 2016; 11:36:58 >

• digiplay almak şu anda çok mantıksız. uydu alın daha uygun. üstelik mobil lig tv ile dilediğinyerde.com dan istediğin yerde izlersin. aylık 10 yl diyorlar ama biraz sıkıştırınca 3-4 ay hediye ediyorlar. bu sene 6-7 ay bedava verdiler bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahaahah fiyatlara bak ya :D
  • quote:

ben gereklı açıklamayı yaptım , h265 en buyk ozelliği , yayının daha az mb ıle daha kalıtelı yayın yapmasıdır.

H265 bir codec oldugu için , her codec ın çıkma nedeni daha az kb ile daha kaliteli yayınlar ortaya koyması.

800K ıle göreceksınız ki 1200 k lık yayından daha net görüntü alınacak ve Bu codec ' e geçmek o kadar kolay değil.
    Şuan iptv sıstemlerınde benım çalışmalarım mevcut. Yakın zamanda H265 şeklinde ilk yayın denememi yapıcam.
    Elimde h265 encoderım mevcut. Kısacası arkadaşlar , İyi şanslar :) akıllı işler yapalım , kendımızı keriz yerınede koydurtmayalım.
    Duruma olan illaki gidip alsın , yayıncı kuruluş bu işe cok para harcıyor. Ama durumu olmayan başka alanlara yönelsin.

Ha bu arada h265 sadece , dt play , android , iphone olacak smart tv alacaklara gine 1200k seçeneği sunuluyor bilginiz olsun.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000121717/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2016--2017

Bu linkte test yayını var. Bu test yayını bahsettiğiniz h265 codecle mi veriliyor bilginiz var mı?

Bence bu linkteki 800 yayın eskinin 800'ünden daha iyi ama eskinin 1200'ünden daha kötü. Laptopta görüntü fena değil ama 42" TV'de sıkıntı var.

• Şuan kredi kartı kampanyası var 450 lira SD paket. 1800k ya uydu SD yayını şahsen tercih ederim. Hd yayin da aylık 57den veriliyormus.

• Kredi karti kampanyasindan aldim bi tane 562 tl 9 taksit.
    Giris + Super Lig + HD 562 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

Kredi karti kampanyasindan aldim bi tane 562 tl 9 taksit.
    Giris + Super Lig + HD 562 tl

Biraz sıkıştirdiniz mi pazarlık konusunda yoksa direkt aldınız mi..hd kısmını hediye etseler tam süper olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bu kampanya boyle dediler 3 ekime kadar spor extra ve mobil lig tv hediye ben bunlari almayayim bari belgesel paketi hediye edin dedim kabul etmediler bende tamam dedim mesaj geldi kurulum icin bayiye bilgi verildi diye sanirim cuma gunu ararlar kurulum yapilir.

Digiturk play smart tv icin ki ben smart tvde izliyorum.maclari onun fiyati suan 519 tl ve 50 tl daha artacakmis yani 569 tl olacak.

569tl verecegime 562 tl veririm daha iyi hemde uydudan izlerim istersem spor extrada alirim diye dusunerek bu kampanyadan yararlandim.

Kampanya 3 agustos tarihinde bitiyormuş.

Sahsi kanatim bundan daha iyi bir kampanya olacagini sanmiyorum lig tvli paketler icin.

Mesela gecen yil next kampanyasi vardi ama o turksat icinde ve hd icin ayri ucret istiyorlardi aylik 15 tl sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 6 Temmuz 2016; 23:37:58 >
  • kimse almasın düpedüz hırsızlık.
  • d smart üzerinden ligtv izlenemiyor mu? 2 yıl önce bi karar çıkmıştı??
  • quote:

hayır İnfinite hd player kullanabilen tüm cihazlar ıcın bu h265 ozellıgı geçerli sadece smart tv lere bunu yayamıyorlar...

Onun ıcınde saten smart tv paketı almak istediğinizde 1200 K VE 1800 K Yı gorebılırsınız. LG smart tv digitürk play uygulamasını ındırıp dediğimi görebilirsiniz.

Peki neden sizce h265 desteklenen yerlerde kaliteler düştü ve fiyatlar yükseldı sanıyorsunuz. Azıcık mantık yurutelım saten ligler , berbat bir şekilde gidiyor.
    Bu sene nedeni , yaptıkları yatırım başka bir şey değil... Ligin 2. yarı dt play fıyatları geçen senekinden ucuzlayacak , aha mesajım kalsın burada...

İleride beni trollleyebilirsiniz veya , 800k kalıtesı 1200k kalıtesıyle aynı olup daha az ınternetınızı harcayacak yazımda kalsın. Başkada polemiğe girmek istemıyorum.
    Yeri zamanı geldiğinde göreceksiniz zaten. İyi günler.

Kaynak bekliyoruz

• geçen yıl alanlar yok mu n11 den İzmirli bir firma satmıştı

600 + 40 kurulum

11 ay oldu benim

1 ay dondurma hakkı vermezler

beş para etmez bu digi lig tv olmadan

turksatta bile daha çok hd var

belgeseller tam çöp

bari çizgi film kanallarını alsaydım.. ayda bir sinema veriyor hiç değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

geçen yıl alanlar yok mu n11 den İzmirli bir firma satmıştı

600 + 40 kurulum

11 ay oldu benim

1 ay dondurma hakkı vermezler

beş para etmez bu digi lig tv olmadan

turksatta bile daha çok hd var

belgeseller tam çöp

bari çizgi film kanallarını alsaydım.. ayda bir sinema veriyor hiç değilse

Maalesef artik cocuk kanallarina sinema bileti de vermiyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.