Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vsclub

800 Kbps nedir? maniac ip tv almayi dusunuyorum kullanan var mi?

Çok iyi araştırmadan sakın alma zamanında kaç tane iptvciden satın aldım inan hiçbirinden adam akıllı izlenmiyor.Donma yok diyorlar öneriyorlar maç başlıyor tak gidiyor adama yazıyorsun yeni link veriyor yada bekle gelir diyor maç zevki felan kalmıyor.Bu 3 yıllık bir tecrübe hepte böyle oldu son iki yıldır almıyorum ne alemde bilmiyorum ama donmuyor diyenede inanmıyorum öyle iki üç kere donmasınada razıyım fakat malesef o bile yok.İptv alacağınıza 469/4 den ortak olun digiplayde iki yıldır bir maç bile donmadan izledim.Samimi olan gerçekten izlenebilecek bir iptv varsa bende teklife açığım ama hiç sanmıyorum paranıza yazık zsten iptvde 200 tl civarındaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 kb icin fb bjk li ortak arıyorum

• Gec3n sene 1200k 259a almistim aynisi olursa alırım yoksa düşunmen bile

• hatırlarsanız son maçları bein yayınladı. bu sene ligi avrupada vericekler bein satın aldığı için. hiç gerek yok almayın digitürkplay aldırmayın gidip lisanslı bein alsanız hem hd hemde daha ucuz olur merak etmeyin :)
  • Bana göre fırsat olan bir kampanyayı paylaşayım bilenlerinizde vardır elbette.

vodafone redlilere taraftar paketi ücretsiz ancak can alıcı nokta şu "800 kbps" ile olanı bedava veriyorlar. ben redli olduğumdan dün üyeliğimi başlattım 800 kbpsde olsa idare edeceğiz vodafone ile görüşeceğim en azından 1200 yapılsın diye.

engelli biriyseniz red L paketi çok ucuza geliyor.

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 28 Haziran 2016; 10:48:40 >

• Çare Linkulan.

• adam akıllı IPTV bulursam ben de almayı dusunuyorum. Eskiden bi program vardı premium satın alınıyordu onun donmadigini gormustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

ali222 senin mesajının altında nispet yapmış.Hem de bjkli arıyormuş😉

800 k ile tadı yok boyle izleyecegıme periscop tan felan izlerim :D
  • ben gereklı açıklamayı yaptım , h265 en buyk ozelliği , yayının daha az mb ıle daha kalıtelı yayın yapmasıdır.

H265 bir codec oldugu için , her codec ın çıkma nedeni daha az kb ile daha kaliteli yayınlar ortaya koyması.

800K ıle göreceksınız ki 1200 k lık yayından daha net görüntü alınacak ve Bu codec ' e geçmek o kadar kolay değil.
    Şuan iptv sıstemlerınde benım çalışmalarım mevcut. Yakın zamanda H265 şeklinde ilk yayın denememi yapıcam.
    Elimde h265 encoderım mevcut. Kısacası arkadaşlar , İyi şanslar :) akıllı işler yapalım , kendımızı keriz yerınede koydurtmayalım.
    Duruma olan illaki gidip alsın , yayıncı kuruluş bu işe cok para harcıyor. Ama durumu olmayan başka alanlara yönelsin.

Ha bu arada h265 sadece , dt play , android , iphone olacak smart tv alacaklara gine 1200k seçeneği sunuluyor bilginiz olsun.
  • geçen seneye kadar alıyordum DT play ancak daha sonra iptv satın aldım ve bu sene sorunsuza yakın hd olarak izledim. temmuzda bir sene daha uzatacağım.
  • Kisi basi 113 tl dusuyor. Bir adet bjkli araniyor ortakliga.

• bu sene yenilemeyi düşünmüyorum 800kbs -309tl nedir ya geçen sene 259a 1200kbps almıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkmy

Ha bu arada h265 sadece , dt play , android , iphone olacak smart tv alacaklara gine 1200k seçeneği sunuluyor bilginiz olsun.

Son yazdığınız açıklamayı anlayamadım. Biraz daha açar mısınız?

1800K içinde smart tv hakkı olan paketi alan kişi smart tvde izlerse h265 codecten faydalanamayacak mı? smartTv deki DT yayını için ne düşünüyorsunuz?
    Bu arada 1200k satılmıyor, nerede nasıl sunuluyor bu seçenek ?
  • Almayın arkadaşlar. Ülke ülke değil keriz yakalama arenası olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bu sene yenilemeyi düşünmüyorum 800kbs -309tl nedir ya geçen sene 259a 1200kbps almıştık

Arkadas teknik aciklama yapmis. Bu yilki 800 k gecen yilin 1200k si kalitesinde olucakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

bu sene yenilemeyi düşünmüyorum 800kbs -309tl nedir ya geçen sene 259a 1200kbps almıştık

Arkadas teknik aciklama yapmis. Bu yilki 800 k gecen yilin 1200k si kalitesinde olucakmis

Aciklama nerde link verebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Gec3n sene 1200k 259a almistim aynisi olursa alırım yoksa düşunmen bile

ben de sizin gibi düşünüyorum. ligin kalitesi düştükçe bu adamlar zam yapıyor. lige olan ilgi de giderek düşüyor bu ateş pahası fiyatlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Aciklama nerde link verebilir misin

Konuda geriye dogru birkac mesaj okursaniz, yaziyor

• quote:

ben gereklı açıklamayı yaptım , h265 en buyk ozelliği , yayının daha az mb ıle daha kalıtelı yayın yapmasıdır.

H265 bir codec oldugu için , her codec ın çıkma nedeni daha az kb ile daha kaliteli yayınlar ortaya koyması.

800K ıle göreceksınız ki 1200 k lık yayından daha net görüntü alınacak ve Bu codec ' e geçmek o kadar kolay değil.
    Şuan iptv sıstemlerınde benım çalışmalarım mevcut. Yakın zamanda H265 şeklinde ilk yayın denememi yapıcam.
    Elimde h265 encoderım mevcut. Kısacası arkadaşlar , İyi şanslar :) akıllı işler yapalım , kendımızı keriz yerınede koydurtmayalım.
    Duruma olan illaki gidip alsın , yayıncı kuruluş bu işe cok para harcıyor. Ama durumu olmayan başka alanlara yönelsin.

Nerden öğrendiniz bunları, kesin bilgi mi?

• quote:

ben gereklı açıklamayı yaptım , h265 en buyk ozelliği , yayının daha az mb ıle daha kalıtelı yayın yapmasıdır.

başka alanlar derken?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.