Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkesten özür dilerim geçen senenin konusuna bakmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombine bile hiç satmamış. kendi takımım için diyeyim en azından .. galatasaray
    bu sene ne olacak belli değil.
  • oha . tam bu sene uydu yayınını iptal ettim buradan yoluma bakarım diyordum ama bu fiyatlarla biraz zor . zilyon tane link veren site oluyor elbet acar izleriz. kendi kaybeder.
  • Almayın aldırmayın bu devirde kaliteyi 1200'den 800'e düşürip üstüne zam yapmak resmen milleti keriz yerine koymaktır.
  • taraftar paketleri henüz yok, tüm maçlar için paket var gibi görüyorum. daha önceki senelerde de taraftar paketi sonradan mı gelmişti?
  • Cuma vergi ödemesi yaparken köşede gördüm. Satın aldığım için bakmadım.

• Periscope denen harika bir buluş varken buna para vermeye hiç gerek yok ikisı de aynı nede olsa

• bu işlerın ıcınde olan biri olarak , ufak bir açıklama yapayım.

Gecen sene H264 ile 1800 k , 1200k , 800 k yayınları yapıldı.

Bu Sene H265 desteğine geçti infinite Player sistemi. Daha doğrusu digiturk bu codec ıle yoluna devam etme kararı aldı ...

Şöyle açıklıyayım..

800K denen yayın , 1200 k kapasıtesınde olacak ve daha düşük kb çekecek internetinizden.

1200 K ıle olacak görüntü , 1800k GORUNTUYE eşit olacak.
    Ve bu seçeneklerde internetınız daha az kullanmış olacak. H265 E geçtiği için. Bilmem anlatabılıyormuyum ?

ha alınır mı cok zor , Doğru İPTV satıcılarıyla iletişim kurulduktan sonra maç izlemek pekte problem değil... Önemli olan doğru kısılerle kontak kurmak iyi günler.
  • digiturk play sitesinde Taraftar paketinin fiyatı yazmıyor. 339 tl tüm maçların fiyatı var.
    garanti bankasının 199 tl olan paket uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

digiturk play sitesinde Taraftar paketinin fiyatı yazmıyor. 339 tl tüm maçların fiyatı var.
    garanti bankasının 199 tl olan paket uygun gibi.

Dediginiz 199 tl kampanyasi gecen sene icinmis. bu sene henuz kampanya haberi goremedim.

• bu kötü futbola istenen paralara bak yukardaki arkadaşın dediği gibi almayın aldırmayın yazık paranıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkmy

bu işlerın ıcınde olan biri olarak , ufak bir açıklama yapayım.

Bu Sene H265 desteğine geçti infinite Player sistemi. Daha doğrusu digiturk bu codec ıle yoluna devam etme kararı aldı ...

Şöyle açıklıyayım..

800K denen yayın , 1200 k kapasıtesınde olacak ve daha düşük kb çekecek internetinizden.

Ve bu seçeneklerde internetınız daha az kullanmış olacak. H265 E geçtiği için. Bilmem anlatabılıyormuyum ?

ha alınır mı cok zor , Doğru İPTV satıcılarıyla iletişim kurulduktan sonra maç izlemek pekte problem değil... Önemli olan doğru kısılerle kontak kurmak iyi günler.

H265 gecmek boyle bir fark yaratır mı emin değilim.

Simdi daha iyi sıkıstırma oldugu icin saniyede daha fazla mb ve bitrste cekiyorsa olabilir

• Acaba geçen sene vodafone üyeliği ile satın alanlar bu sene de izlemeye devam edebilecek mi yayınları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

Acaba geçen sene vodafone üyeliği ile satın alanlar bu sene de izlemeye devam edebilecek mi yayınları?

Hayır kodu aktifleştirmeyenler bu sene kodu kullanabilirler

• quote:

Şöyle açıklıyayım..

H265 böyle bir fark yaratım mı onu bilmiyorum

Ama söylediklerinizin böyle olacağını varsayarsak. Digiturkun yapması gereken daha az veri transfer etmek durumunda olduğu için en düşük görüntü kalitesini 1200k olarak belirleyip yukarılara doğru çıkmasıdır. Buna görede daha az veri transfer edeceği için indirim yapmasıdır.

Benim fikrim böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: 000hasan

quote:

Şöyle açıklıyayım..

H265 böyle bir fark yaratım mı onu bilmiyorum

Ama söylediklerinizin böyle olacağını varsayarsak. Digiturkun yapması gereken daha az veri transfer etmek durumunda olduğu için en düşük görüntü kalitesini 1200k olarak belirleyip yukarılara doğru çıkmasıdır. Buna görede daha az veri transfer edeceği için indirim yapmasıdır.

Benim fikrim böyle.

H265 olayini dusunuyorum hala bunu da nasil teyit edicez o da ayrı konu.

800k ve 1200k dediği saniyede çektiği kilobit. Yani 8e de bölersek 100 byte ve 150 byte olarak da düsünebiliriz. Kabaca yine saniyede 0.1 Mb ve 0.15 mb olacaklar. Yani saniyede bu kadar veri indirimi yapıyoruz şu anda h264 ile.

Mac ara ile birlikte 105 dk ve 800k 0.1mb cekiyorsa toplam yayının boyutu 105*60*0.1 630mb falan olmalı. (Nette de gördüğüm kadarıyla 700 mb yediğini yazmışlar)

Simdi h265 olunca ya %35 daha verimli olduğu için 1 gb gibi bir yayini verecekler aynı hız ile ya da video boyutu 700den 450'ye düsecek takılmadan aynı camuru izleyeceğiz ve kotadan daha az gidecek.

Bu sekilde bir mantık yürüttüm yanlisim varsa düzeltin.

• bu fiyatlarla kimse play almaz gider evine alır
  • 800k icin fb gs li var. Bjk li var mi ortak olacak?

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    ali222 senin mesajının altında nispet yapmış.Hem de bjkli arıyormuş😉

• 800 Kbps nedir? maniac ip tv almayi dusunuyorum kullanan var mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.