Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerekirse sezon açılana kadar beklemeyi düşünüyorum ben de. ne zaman adam gibi bir fiyata çekerler, o zaman üyeliğimi devam ettiririm. zaten galatasarayın durumu içler acısı, bir de üstüne fahiş fiyat verip kendimi iyice delirtemem.
  • Lig tv bu sene çok zarar edecek Allah'ın izniyle.takımlar leş zaten adamlar hala para derdinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltere ve ispanya ligini izlemek istiyorum. digiturk play haricinde online kaliteli izlenen beintv den filan satın alabiliyormuz
  • şöyle bir olay var, vodafone - digiturk play taraftar paketi
    benzer tutarları turkcell e ödüyorum bana mantıklı geldi...

linkhttp://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI
     DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 17 Haziran 2016; 15:41:35 >

• Bu sene farklı şekilde izleyeceğiz anlaşılan digitürk tok satıcı

• Oha artik. Biz belki bu vicdansizlar biraz daha indirir derken kampanyali 1800k yayinu 519 TL yapmislar. Yuh artik ama ya. Bu paraya 1 dk gec gelen ve uydu yayini kalitesinde olmayan paket satilir mi yuh ya

• Fiyatlar geçen seneye göre % 60 cıvarında zamlı görünüyor. Geçen yıllar fiyat artışları enflasyona paralel gidiyordu. Bu sene zarar kapama derdindeler sanırım. fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Geçen yıllarda da bunun tartışmaları yapılmıştı Ancak fiyatlar düşmemişti hatırlıyorum. Zaten bir kere düşürdüler mi güven sarsılır. Önçeki alıcıları zor duruma düşürürler. 1200 K için 429 gibi fiyat çıkar sanırım. Bu iş Trafik Sigortalarının geçen yılki artışına benzedi. TEK SATICI'nın gazabına uğramış durumdayız. Bekleyelim görelim.
  • Galatasaray leş gibi futbol oynuyor zaten, izleyip de sinir katsayımı artıramam, milli takımdan bile hayır yok. Kendi bataklığında boğulsun digiturk, 1 dakika geriden gelen yayına bir de zam yapmışlar

• Bu fiyatlara mumkun degil almam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bence geçen seneki kadar satılamayacak bu fiyatlar baksanıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcnra09

80 € ya iptv veriyorlar tüm kanallar var ben iyi bi kampanya yapsalardı play alacaktım ancak şuan iptv almayı düşünüyorum

nasil oluyor hocam o is.bilgisayardan izliyoruz degil mi

• Bu fiyatla olmaz bu iş ztn tat zevk alamıyoruz artık türkiye liginden.

• Türk insanını cidden aptal yerine koymak buna denir, 2 yıl önce standart 1200k iken ne olduysa teknolojinin, internet hızlarının gelişmesine rağmen hızı 800k ya indirdiler, üstüne üstlük ligin kalitesi boka sararken, yazık gerçekten ülke gün geçtikçe yaşanmaz bir hal alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normal uydu yayınından yine 1 yıllık kontrat yaptım bunlarla kendime değil tabi dayım istedi ona verdim resmen içim gitti uzatırken üyeliği.bunlar internet yayınına bu fiyatları istiyorlar gerçekten şaka gibi.lig belli. Futbol belli geçen seneki fiyatlar belli.alan kişilere saygım var tabiki kendi fikirleri ama kesinlikle bu fiyatı bu yayına vermem

• Ben drogba gelince almistim dahada mac falan izlemem premier lig akar.ligin kalitesi yerlerde.mucadele yok hizli oyun yok.adamlar basketbol gibi futbol oynuyor epl de.

bizim lig leş vakit kaybi derbilerdede giderim cafede izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 19 Haziran 2016; 3:44:53 >
  • sike eyyam beceriksiz futvolcular dandik sahalar aptal yoneticiler kendini padisah sanan baskanlar . Sahada 100 milyon dolarlik oyuncular var ama 1 milyon tl harcayip iyi bir saha yapmiyorlar.

O kadarvpara veriyorsun tine reklam izletiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Türk insanını cidden aptal yerine koymak buna denir, 2 yıl önce standart 1200k iken ne olduysa teknolojinin, internet hızlarının gelişmesine rağmen hızı 800k ya indirdiler, üstüne üstlük ligin kalitesi boka sararken, yazık gerçekten ülke gün geçtikçe yaşanmaz bir hal alıyor.

Telekom un en dusuk 8 mbps hizla internet sunarken, 4 mbps hizda internet aboneligi onermesi gibi bisey bu.

• 3 kişi alınabilir aslında ortak ben beşiktaşlıyım galatasaraylı ve fenerbahçeli izleyecek arkadaş arıyorum 3 kişi toplam üçe bölünecek seviyede ilgilenen arkadaşlar pm
  • Donanım.Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu illegali.Tüm kanallar açık Tivibu smartspor falan hepsi.Size bi panel veriyorlar.Bu paneli ister iptv uyumlu cihazda iater pcde istersen mobilde girebiliyorsun.Ancak illegal olduğu için riskleri de var.Ayrıca bu aralar panel kırma da arttığı için güvenli panel bulma biraz sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcnra09

Hocam bu illegali.Tüm kanallar açık Tivibu smartspor falan hepsi.Size bi panel veriyorlar.Bu paneli ister iptv uyumlu cihazda iater pcde istersen mobilde girebiliyorsun.Ancak illegal olduğu için riskleri de var.Ayrıca bu aralar panel kırma da arttığı için güvenli panel bulma biraz sıkıntı.

2 sene evvel bende sürkli iptv alıyordum belki 10 farklı kişiden aldım hiçbirinde donmadan maç izlenmiyor.Maça kadar sıfır donma fakat maç başlayınca kanser ediyor.Gerçekten donmayan iptvci olduğunuda sanmıyorum fiyatlarıda zaten eskiden 1200k ile aynıydı şimdi arada baya fark oluştu fakat en akıllısı 469/4 117'den digiplay almak.He maç saati kesinlikle donmayan bir iptv var diyen varsa öneri alabilirim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.