Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk çıktığı tarihten beri kullanıyorum her sene sürekli zamlandırarak 99 tl den 400 küsür tl lere getirmişler fiyatları. bravo digitürk bu sene almam almayı düşünenede alma derim. bu ne ya zaten kaliteli bir görüntü yok en az 40 sn geriden maç izliyoruz üstüne upload yaparak benim internetimi sömürüyor. bu sene hayatta almam periscoptan izlerim başka yöntemler ararım ama hayatta evime sokmam 400 küsür tl veripte. zaten kutularını hayatta almam daha önce kutu abonesi idim ama ev değişimi için iptal ettirmek durumunda kaldım yapmadıkları rezillik kalmadı o yüzden digiturk aboneliği benim için bitmiştir. illegal yollara başvuracağım.
  • Açıkçası 469/4= 117 TL 1 yıl için makul ücret. Fazla kayıp yok, sadece 3 maç izlemiyorsun. Yeri geliyor tabletten ve cep telefonunda izliyorum ben. 1800K tatmin edici kalite tek sıkıntısı ise geriden gelmesi o da 50*12= 600 TL vermekten iyidir.

GS, FB, BJK üyeleri mevcut bu takımlar dışında grup arayan varsa PM atabilir. (2 yıldır 3 üye vardı 4. arıyoruz)
  • Bu fiyatlara bende bu sene yenilemeyi düşünmüyorum. Ligin rezilliği ortada daha çok para kazandırmanın alemi yok
  • 3 kuruş etmeyen lige 400-500 para veren varsa yazık valla.
  • Derbi maçlarında ne yapıyosnz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun_izmirli35

Derbi maçlarında ne yapıyosnz?

Ev sahibi izliyor. Maç aynı saatte olursa ligde üst takım taraftarı izler.
  • 519'a çıkmış fiyatı. Bunlar bu sene fiyat indirimi yapmaz. Alan alsın diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

519'a çıkmış fiyatı. Bunlar bu sene fiyat indirimi yapmaz. Alan alsın diyorlar.

almasın millet de hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

519'a çıkmış fiyatı. Bunlar bu sene fiyat indirimi yapmaz. Alan alsın diyorlar.

almasın millet de hocam:)

Almaz zaten :) 519'a kutuyu alırsın.
  • almayın arkadaşlar, bu ne aç gözlülüktür ya 800k yayına 300tl verilir mi? parayı sokakta mı buluyoruz
  • Bu paralara almak ahmaklıktır. Bekleyin, fiyatlar düşmek zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar fiyatlar düşmedikçe forumca boykot ediyoruz.En azından Ağustosta ortak araması yapın.

• 309 tl'ye indirmişler 800kpbsyi şaka gibi :D :D
    Bu sene hayatta almam 1200kpbs 280'den fazla olursa
  • heralde taraftar sayısıda bu sene ortalama 1000 olmaz. bu kafayla. takımların hepsi berbat transfer yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

heralde taraftar sayısıda bu sene ortalama 1000 olmaz. bu kafayla. takımların hepsi berbat transfer yok

artık öyle eskisi gibi dolu tribünler falan beklemesin kimse.son yıllardaki kötü futbol ve ülkede ki insanların ekonomik sıkıntısı böyle büyük paraları vermeyi engelletiyor insana.ben yıllardır kombine de almıyorum.2 senedir 3 ortak digitürkplayden seyrediyorduk maçları ama bu sene fiyat pahalı olursa bizde almama yönünde karar kılacağız.yüksek kalite 300-350 arası olursa alırım.
  • Gecen yil 1200k yayini 250 liraya aldik yine oyle olursa alırız yoksa hava alırlar

• Geriden gelme sorununu çözülmeden üye olmayı düşünmüyorum. Zaman zaman 30-40 saniye fark var. Hatta mobilde 1 dk yı geçiyor
  • kimse almasın ya bu fiyatlar şaka gibi.mecburen indirecekler
  • Ben mobilden izledim. Görüntü 1 dakika 20 saniye geç geliyor. Millet periscobe'dan gol diye seviniyor. Bizde atağa çıkmamış oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.