Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1xbet
  • Arkadaşlar bu bir pazarlama taktiği.
    Normalde zaten 1200k yı 309 tl ye vereceklerdi.ama o zaman insanlar pahalı deyip almiyacakti.şimdi 800k yi 309 tl diyorlar.ligin başlamasına yakın 1200 k yı 309 tl yapacaklar.millette bedavaymis gibi hemen atlayacak.çünkü bundan önce 800k ya 309tl istemişlerdi diyecek herkes.sözde kampanya yapmış olacaklar. Gelmeyin bu oyunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen n11de kutu fiyatı çok uygundu

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Arkadaşlar bu bir pazarlama taktiği.
    Normalde zaten 1200k yı 309 tl ye vereceklerdi.ama o zaman insanlar pahalı deyip almiyacakti.şimdi 800k yi 309 tl diyorlar.ligin başlamasına yakın 1200 k yı 309 tl yapacaklar.millette bedavaymis gibi hemen atlayacak.çünkü bundan önce 800k ya 309tl istemişlerdi diyecek herkes.sözde kampanya yapmış olacaklar. Gelmeyin bu oyunlara

Musteri hizmetlerini arayanlar olmus. Bu sene 1200k kesinlikle olmayacak demisler

• Bende yenilemeyi düşünmüyorum.

• Perescope varken.ne gerek varki.bu kadar paralari sokaga dokmeye.haftada 1 mac izlersem izlerim okadarr yani.

• Periscope da maçlara küfür ve konuşma olmasa çok iyi aslinda Internetinde iyi oldu mu oooo samda kayisi.. Ama bjk macını bein TV denilen bir yerden izledim ne kasma ne donma var idi.Ama dil türkçe değildi onu da macin sesini kapatip radyodan actik onda da tutarsizlik var idi. Amann neyse almayin aldirtmayin da ucuzlasin madem

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Arkadaşlar bu bir pazarlama taktiği.

Musteri hizmetlerini arayanlar olmus. Bu sene 1200k kesinlikle olmayacak demisler

sen mh olsan evet olacak der misin ?

mantıklı düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Periscope da maçlara küfür ve konuşma olmasa çok iyi aslinda Internetinde iyi oldu mu oooo samda kayisi.. Ama bjk macını bein TV denilen bir yerden izledim ne kasma ne donma var idi.Ama dil türkçe değildi onu da macin sesini kapatip radyodan actik onda da tutarsizlik var idi. Amann neyse almayin aldirtmayin da ucuzlasin madem

Yahu ne periscope'u periscope'dan 10 dk bile donmadan yayın izlenmiyor maç mı izlenecek iptv desen neysede periscope saçmalık

• Hala bir gelisme yok mu arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığındaki fırsat kelimesi komik durmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu amacından sapmış, uygun fiyatı bulanlar bilgilendirsin, diğerleri kuru kalabalık yapıyor sadece.
  • Buradan bizi okuyan yeni digiturk sahiplerine sesleniyorum.
    En başından beri satın aldığım digiturk play sezonluk paketini eğer 1200k olarak 309 TL'ye satmazsanız almayacağım.

bu devirde 800k nedir yaw????
  • Ben de 4 yıldır alıyorum, ama 1200k olmazsa bu sene almam. 1800k çok pahalı, 800k da izlenmiyor.
  • Anladığım kadarıyla forum geneli fiyatlar 1200 k için geçen yılki fiyat üzerinden almaya çoktan razı hatta ufak bir zamma bile razı görünüyor. Fakat yapılan bu büyük zamma ve 1200 k için fiyat açıklanmamasına tepkili... Bu duruma alternatif olarak server olayı hakkında bilgisi olan var mı ? Serverler üzerinden yayın almak kaliteli mi yada makul fiyatlarda mı ?
  • Fiyatları tam bilmiyorum ama, komple paketin çıkmasını bekliyorum. Onda hem İngiltere, İspanya,İtalya, Basketbol SL , Euroleague ve Turkiye süper ligi bulunuyor. Sadece STSL paketine 300-400 vermektense gerekirse ona 500 verir ordan izlerim..
  • neredeyse uydu yayınıyla aynı fiyata relive yayın satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklupismaniye

Fiyatları tam bilmiyorum ama, komple paketin çıkmasını bekliyorum. Onda hem İngiltere, İspanya,İtalya, Basketbol SL , Euroleague ve Turkiye süper ligi bulunuyor. Sadece STSL paketine 300-400 vermektense gerekirse ona 500 verir ordan izlerim..

eğer sen o pakete 500 veriyorsan diyecek hiçbirşey yok, bu forumda yerinde yok, hayır yani en doğal hakkın sıcak fırsatlara girmek ama burası böyle bi yer değil hocam, o yüzden diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gün 12 haziranmış kesin alacak ama indirim gelir diyerek erteleyen varsa alsın.İlerde bu fiyata dahi vermezler

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Şu şartlarda 800k yayına 309 lira vermek ahmaklıktır.

Kaçırılacak bir fırsat yok o sebeple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 8 Haziran 2016; 13:33:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.