Şimdi Ara

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
9
Favori
53.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylıyım.Ortakk arayan varsa pm den ulaşabilir
  • Beşiktaşlıyım. Yüksek kalite ortak arayan varsa pm atsın. Eski üyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeir Z kullanıcısına yanıt
    Benim hız normalde 8 düşünce 4-5 mbit. Şu an zaten düşük hızda smart tvde takılma ve donma olmadan izliyorum. Ancak görüntü kalitesi bazen düşüyor 480p tarzı, bazen yükseliyor ve hd oluyor. Senin hız bence gayet iyi full yüksek kalitede izlemen lazım.
  • Fb'liyim. 125 veya 150 tl ortak arayan yazabilir.
  • Arkadaşlar Standart yayın kaç "k" yayın veriyor. 1200k var mı?
    YÜKSEK kalite ile STANDART kalite arasında kayda değer görüntü farkı var mı?
    gecen seneye kadar uyeydim geçen seneyi alternatif yollardan izledim. STANDART kalitenin Alternatif! yayınlardan daha iyi ve bu parayı hak ettiğini düşünüyor musunuz?
  • Fenerbahçeliyim Yüksek kalite ortak arayan pm atabilir.
  • Arkadaşlar ben galatasarayliyim yüksek kalite 165 TL

İsteyen BJK li ve FB li arkadaslar iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 24 Ağustos 2017; 16:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

3 senedir Lig TV yok. Kafam rahat.

Bu lige para verilmez. Bazen mh arıyor, diyor işte "size özel 30 TL, şu paket de hediyemiz olsun falan filan", diyorum "Türkiye ligi gibi berbat bir ligi izlemek için 30 TL mi veriyorsunuz? Çok az. O kadar az paraya ben bu lige izlemeye katlanamam". Cevap "beyefendi yanlış anladınız. bu parayı siz bize ödeyeceksiniz." "Yok artık" deyip kapatıyorum.

Kesin yaşanmıştır bu

• Yüksek kalite Beşiktaşlı üye arıyoruz fiyat 165 TL.
  • FB'liyim. Yüksek kalite için ortak olabilirim.

Eskilerdenim, hatta en eski olabilirim.
    Mesaj atınız.
  • Galatasaray Messi'yi, Fener Neymar'ı, Beşiktaş'ta Ronaldo'yu alsa belki bu fiyatlara alınır. Gerisi boş. Para vermeyin şunlara.

Toplum olarak en büyük sorunumuz hiçbir olayda ortak bir tepki oluşturamıyoruz.. Bu yüzden hep sömürüleceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 24 Ağustos 2017; 16:46:47 >
  • Silinebilir hesabıma erişemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sphinx_38 -- 25 Ağustos 2017; 11:14:34 >
  • Galatasaraylıyım yüksek veya normal kalite ortak arayan varsa iletişime geçsin.Referanslarıma bakabilirsiniz kendim izleyecegım
  • Standart kalite paketimiz için beşiktaşlı ortak aranıyor. 133lira. Özel mesaj atın. İyi günler

• blltlgn kullanıcısına yanıt
    Boşa elini yorma kardeş, bizim millet acayip fanatik. Bein değil 399, 1399 da istese verir.
    Bir çok arkadaş receiverları geri iade etti ama adamlar bu fanatikler sayesinde yolunu bir şekilde bulup, bu iadeleri çok ta umursamıyorlar.
    Zaten bein in öyle paraya da pula ihtiyaçı yok, reklamlarının yapılmasını istiyorlar o kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 26 Ağustos 2017; 21:10:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski uyeyim. Yuksek kaliteye katilabilirim Fenerbahceliyim.

• fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    merhaba ben beşiktaş'ı alabilirim. ama nasıl olucak?
  • Merhaba arkadaşlar...paylaşımlar azaldı ortaklıklar kuruldu....indirimli eski üyelerden ümidi kestim ben şahsen...indirimsiz 600 tlden üyelik almayı düşünüyorum...fb ve bjkli arkadaşlar varsa ortak olmak isteyen özelden mesaj atabilir..

• İndirimli üyelikten hesap almayı düşünüyorum.

Beşiktaş'ın Galatasaray ve Konyasporla oynayacağı iç-dış saha 4 maçı ve Fenerbahçe dış saha hariç kalan 26 maçı= 150 TL

Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Konyasporla oynayacağı iç-dış saha 4 maçı ve Beşiktaş dış saha hariç kalan 26 maçı= 150 TL

Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerini ev sahibi izler. WhatsApp grubu oluşturulur. Müsaitlik durumuna göre diğer maçları ortaklardan biri izleyebilir.
  • Yayınlar yüksek kalite olup maç bitiminde hesap geri alınacaktır. SMART TV-1800 K YAYINLAR

Cumartesi

17:00 Karabükspor-Beşiktaş---9 tl
    20:00 Fenerbahçe-M.Başakşehir-9 TL
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.