Şimdi Ara

Digiturk Plus Elektrik Sarfiyatı / Tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üstad güncel kwh ücreti nedir. Benim iş yerini biliyorum ama evlerde çok daha ucuz.
    sen biliyorsan hemen ayarlayıp akşama öğrenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: venedikli

Arkadaşlar,

Yaptığım ölçümlere göre Digiturk Plus "KAPALIYKEN" 38W elektrik harcıyor. Varın 7/24 aylık sarfiyatını siz hesaplayın.

Bunun yanı sıra SD yayınlarda görüntü kalitesi berbat.

SD yayının görüntü kalitesi berbat derken
    Pace SD receiver ile aynı değilmi kalite?

HDMI ile SD görüntü biraz kötü olabilir belki
    ama scart ile bağladığımız zaman kalitenin aynı olacağını düşünüyorum
  • Scart kablosunu duvara actirdigim kanaldan geciremiyorum.... Ayrica TELEDUNYA ile inanilmaz kaliteli goruntu alacagim. Ustune ustluk tek kumanda ile kontrol ve kanal siralamasi yapabiliyorsun...
  • teledünyta süper ya, bu dt plus aylık 15-20 farkeder faturada elektrik çok yakıyo
  • Tedaştan tarifelere bakayım dedim ne kadar karışık yahu hiçbişi anlamadım anlayan varsa buyrun link
    http://www.tedas.gov.tr/tarifeler_xls/2009_trf/01_10_2009_tarifeler.xls
  • Benim yaptığım hesaplara göre (son zamlar hariç), sürekli açık kalan bir alet 1 ayda her 1 watt için 10 kuruşa maloluyor. Yani 30 watt'la sürekli çalışan bir aletin size maliyeti ayda 3 lira. Çok büyütmeye gerek yok sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

Benim yaptığım hesaplara göre (son zamlar hariç), sürekli açık kalan bir alet 1 ayda her 1 watt için 10 kuruşa maloluyor. Yani 30 watt'la sürekli çalışan bir aletin size maliyeti ayda 3 lira. Çok büyütmeye gerek yok sanırım....

Hesabınız yalnış. KDV'si Belediye tüketim vergisi dahil KWH 27 kuruşa geliyor. En azından İstanbul'da öyle.
  • Ben farklı ölçtüm.
    Digitürk Plus Pace marka receiver stand by modda herhangi bir kayıt yapmazken harcadığı elektrik miktarı 31 watt. Çalışırken harcadığı elektrik 32 watt.
    Karşılaştırma yapmanız için diğer cihazların stand by ve kullanımdaki watt harcamalarını da buraya yazayım.
    TV stand by modda 0,5 watt
    Popcorn hour stand byda download yaparken wireless modemle beraber harcadığı toplam tüketim 22 watt.
    Xbox 360 oyun konsolunun bekleme modunda harcadığı enerji 2 watt.
    Son faturamda KW saat tarifesi KDV dahil 27 kuruş.
    Basit bir hesapla cihazın günde 24 saat ayda 30 günden stand byda kaldığını düşünerek hesap yaparsak 0,031 kwh*0,27 TL* 24 saat* 30 günden aylık elektrik faturanıza yansıması 6 TL'yi buluyor. Ayrıca özellikle HDD'nin bir çalışma ömrü olduğunu ve bu kadar yoğun kullanımda normal ömrünü çok kısa sürede tamamlayacağını söylemeliyim. Bu yüzden size tavsiyem cihazı kullanmadığınız zamanlarda fişini çekin. Parasal açıdan sıkıntınız olmasa bile olayın bir de milli servet boyutu var.

• Cihazı kapatıncada açılması çok uzun sürüyor.
  • evet çok yakıyo....
  • tüplüsü belki çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

tüplüsü belki çıkar

+1
  • Arkadaşlar;
    Benim bir sorum var üyelikle ilgili duyduğuma göre 1-2kişi söyledi taahhüt süren bitince
    Yeni formata göre bulunduğun fırsattan paketten değil atıyorum
    5maç için ayrı tüm maçlar için ayrı ödüyeceksin deniliyormuş.?
    Bu doğrumu ama bu kişiler Turksat üzerinden üye
    Ben ise eutelsat digiturk plus onlar ise standart yayın.?
    Benim mevcut paket nisan 3bitiyor ben mart sonu arıyıp sorcam 34,90 lig tv.
    4,90 hd yayın bedeli ödüyorum yardım.?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.