Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

kayıt yapmak istediğiniz programı rehberden seçtiyseniz ve rehbere uygun program yayınlanmadıysa da sorun olabilir ama bana daha çok hava muhalefeti nedeniyle yapmamıştır gibi geliyor.
    ben üç senedir kayıt yapıyorum pace cihazla. Karşılaştığım en sık sorun hava muhalefeti oluyor.
    Ama cihazda da sorun olabilir tabii.
    Rüzgarlı ve yağışlı olmayan bir günde kayıt yapıp deneyin sonra MH yi arayın kanımca.

Evet cihaz şuan iyi durumda gibi yanlız... ?
    Bazen kayıt yaparken record ışığı yanmıyor dediğiniz gibi
    ama kayıt ediyor bundan bişey olurmu bu 1.!
    2.si cihaz hd 377 kanalda felan kapat 2dk sonra aç karıncalanma gibi beyaz görüntü geliyor cızırtı sesi oluyor sonra yayın geliyor :( nedeni nedir acaba.??(nadir yaptı bunu.? sizdede oluyormu.?

evet bahsettiğin karıncalanmalı görüntü hd kanallardan sd kanalara geçişte veya tam tersi geçişlerde oluyor. Bu normal.
    Ama kayıt ışığı yanmazken de kayıt yapıyor olması garip. Panelin led ışığında arıza veya temas,tozlanma vs. olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seziast

ARKADAŞLAR!!! SATILIK DİGİPLUS PVR CİHAZI ARIYORUM......

3 yıldır kullanmakta olduğum pace marka cihazı satabilirim.
    ay sonunda üyeliğimi sonlandırmayı planlıyorum digiturkle yapacağım görüşmeye göre. 1 kasımda cihazı size verebilirim.
    İstanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: seziast

ARKADAŞLAR!!! SATILIK DİGİPLUS PVR CİHAZI ARIYORUM......

3 yıldır kullanmakta olduğum pace marka cihazı satabilirim.
    ay sonunda üyeliğimi sonlandırmayı planlıyorum digiturkle yapacağım görüşmeye göre. 1 kasımda cihazı size verebilirim.
    İstanbuldayım

Nekadar istersiniz teyze oğlu alıcak istanbuldan ben üsttede yazdığım gibi 200TL ALDIM 3-4AYLIK CİHAZ...
  • Digiturk Plus cihazını satmak isteyen olursa ben de alabilirim, 200 TL normal bir fiyat gibi duruyor 2. el cihaz için. İstanbul'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

Digiturk Plus cihazını satmak isteyen olursa ben de alabilirim, 200 TL normal bir fiyat gibi duruyor 2. el cihaz için. İstanbul'dayım.

Joseph27 kardeş dediğim gibi 200tl minimum maximum 250tl ederi istersen bulurum antalyadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

Digiturk Plus cihazını satmak isteyen olursa ben de alabilirim, 200 TL normal bir fiyat gibi duruyor 2. el cihaz için. İstanbul'dayım.

Joseph27 kardeş dediğim gibi 200tl minimum maximum 250tl ederi istersen bulurum antalyadan...

@ altinbas07

çalışır durumdaki temiz 2. el cihaz için 200 TL öderim, bulabilirsen haberleşelim... Şu an yutdışındayım ama haftaya döneceğim İstanbul'a...
  • Yeni Digiturk plus abonesiyim. Pace cihazlardaki fan sesi bayağı rahatsız edici düzeyde oluyor. Acaba bunun bir çözümü var mıdır ?
  • Arkadaşlar tüm sayfalara bakamadım kusura bakmayın ama bizim Plus nedense aynı anda kayıt yapmıyor iki kayıt çakısıyor diyor birini izlemek zorundasınız gibi saçma bir uyarı veriyor devamlı onun yüzünden bir kaç film kaçırdım
  • zaten iki kayıt birden yapma imkanı şuanda yok
    3 sene önce yakında iki kayır yapma imkanı veren program yükleyeceğiz
    dediler.
    3 senedir bekliyoruz ki olsun. ama nerdeeee
  • İki kayıt yapabiliyorum ben. Ama kayıt yaptıklarımdan birini izlemek zorundayım o an.
  • Bendede aynı şekilde e ozman ne anladım ben 2 kayıt yapmaktan zaten birini izliyorum kardesim

• bu değil iki kayıt.
    aynı saata denk gelen iki ayrı kanaldaki programı kaydedebilmek ve sonrasında hafızadan seçerek seyredebilmek amaçlanıyor.
    Ve şuan mevcut cihaz ve yazılımlarda bu mümkün değil.
    Bekliyoruz elimiz böğrümüzde digi abinin insafını
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Bendede aynı şekilde e ozman ne anladım ben 2 kayıt yapmaktan zaten birini izliyorum kardesim

HDDnin aktarım hızı veya cihazın işlemcisi yetmiyordur.
  • Ben ne demek istediğinizi anlamadım ama
    aynı saate denk gelen iki ayrı kanaldaki programı zaten kaydedebiliyoruz.Ne işe yarıyor diyen arkadaş şöyle düşün Vod da bir film izliyorsun o sırada da 2 ayrı kanaldan 2 kayıt yapabilirsin.Benim çok işime yarıyor akşam çocukları yatırana kadar birşey seyretmek çok zor.Bazen hanımla seyrettiğimiz kanallar çakışıyor.2 kayıt birden yapıyorum tv kapalı hem çocuklarımla ilgileniyorum onlar yattıktan sonrada sırayla programlarımızı seyrediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

Ben ne demek istediğinizi anlamadım ama
    aynı saate denk gelen iki ayrı kanaldaki programı zaten kaydedebiliyoruz.Ne işe yarıyor diyen arkadaş şöyle düşün Vod da bir film izliyorsun o sırada da 2 ayrı kanaldan 2 kayıt yapabilirsin.Benim çok işime yarıyor akşam çocukları yatırana kadar birşey seyretmek çok zor.Bazen hanımla seyrettiğimiz kanallar çakışıyor.2 kayıt birden yapıyorum tv kapalı hem çocuklarımla ilgileniyorum onlar yattıktan sonrada sırayla programlarımızı seyrediyoruz.

Aynen, ben de anlamadım.
  • quote:

Yasşınız baya büyük sanırım çocuklarınız var hatta.Ama işte bizim evde 5 kişilik Pazar günleri bu sorun çok oluyor.pazar günü annem ve kız kardesimin istediği bir kaç dizi var onlardan birini kaydediyoruz ve bende sevdiğim bir filmi kaydediyorum diziyle çakısıyor.Ama Ayrıyetten birde Babam ben abim Maçlarıda izliyoruz böle karısıklık oluyor ya filmi kaydetmiyoruz böle olunca yada Diziyi.

• Beyler şu anda Premier League HD kanalında sorun yaşıyor musunuz? Bende sadece bu kanalda görüntüde bozulmalar yaşıyorum sık sık. Ses aynen devam ediyor ama görüntü kısa süreliğine ama çok sık şekilde gidiyor ya da bozuluyor. Rica etsem kontrol eder misiniz? Teşekkürler.
  • Bu smileyini kullanacağınız kadar büyük birşey değil ki. Cihaz size kayıt imkanı hatta aynıanda iki kanalı kayıt etme imkanı vermiyor ama siz memnun değilsiniz. Pace markasına rakip ouydu alıcılarında aynı anda 3,4 kanal kaydetme özelliğine sahip olan receiver gösterseniz bir nebze haklısınız diyeceğim ama durduk yere neden 2, 3 değil demenizi anlamıyorum.

Cihazda 3 tuner mevcut, haliyle en fazla 2 kanal kaydedebiliyor. ( birisi VOD için ) Ki 4,5 tunerli olsa dahi hdd nin aktarım hızı ve işlemcisinin gücü sebebiyle 2 den fazla kanal kaydedeceğini sanmıyorum
  • quote:

Abi böyle bir imkan varmı mesela ben akşam star trek kaydedemedim 2tane çakışıyor diye nasıl oluyor mesela biri 19,30-22,00 arası diğer 22,23,15.? bazen işte çakışıyor izleyin diyor bende ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Atv HD yalanmı oldu arkdşlar kurtlar vadisini HD izlicez dioduk ama

ATV HD'nin yakin zamanda gelmesi cok zor, ama gelirse Digiturk'e gelir, ben de merak ediyorum acikcasi guzel olurdu KVP'yi HD izlemek..
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.