Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..

Harddiskin ömrü dolmuş gibi geldi banaBüyük ihtimal ile cihaz değişikliği gerekecek.

Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan yardım almayı denediniz mi?İsterseniz online işlemler bölümünden yardım sekmesine tıklayıp canlı destek de alabilirsiniz.

• Digi + çılar trt hd eutalsata gelecekmiş duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Digi + çılar trt hd eutalsata gelecekmiş duyrulur

Arkadaşım kaynak sağlam mı?Nereden aldın bu duyumu?
  • Şuan yayında. Yakında listeye eklenir. Sağlam
  • Haberdar ettiğin için sağol Anlaşma yapılmış mı ?Resmi olarak yayına girmiş mi?Kurulum yapsam gelir mi? Heyecan yaptım, merak ettim
  • Rahat ol. Yapmışlarki eutalsatta geldi:) Ben d-smarttan izliyordum zaten ama digim de var ondada olsun yani bence diginin en büyük eksiliği idi trt hd. Diziler maçlar oldukça güzel trt hd de tavsiye ederim takip etmenizi. Diginin ilk ulusal kanalıda hayırlı olsun.
  • Aynen katılıyorum :) Sevindim valla bir HD kanal daha edindiğime :)
  • Kanal kurulumu yapın 333 dd olarak yayında. Izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 1 Kasım 2010; 21:13:00 >
  • Sağolasın arkadaşım, kurulumu gerçekleştirdim ve geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kanal kurulumu yapın 333 dd olarak yayında. Izleyebilirsiniz.

Çok iyi oldu. Keşke eurovision öncesi gelseymiş. HD izlerdik ülkemizi.
  • evet trt hd 333 te yayında
  • Neden irtedo şifreli yapmışlar bu yayını yahu? Cryptoworks kartı olanlar izleyemiyor, peh ne anladım bu işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

zaten iki kayıt birden yapma imkanı şuanda yok
    3 sene önce yakında iki kayır yapma imkanı veren program yükleyeceğiz
    dediler.
    3 senedir bekliyoruz ki olsun. ama nerdeeee

nası ya
    ben 2 ayrı kanalı kaydederken 3. bir kanalı izleyebiliyorum
    pace kutu var bende de
  • yok malesef, 2-3 kere kolay kurulum yaptım ama hala bulamadı, ezel'i de syredemedik. Sinyal seviyesi de gayet iyi, anlamadım ben bu işi.

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre
    arkadaşlar benim 1-2 gündür: ATV, FOX, SkyTurk kanallarım gitti, neden olabilir?

Kolay aramayi baslatin bulmasi lazim.

Muratti, bilemiyorum.
  • quote:

yok malesef, 2-3 kere kolay kurulum yaptım ama hala bulamadı, ezel'i de syredemedik. Sinyal seviyesi de gayet iyi, anlamadım ben bu işi.

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

arkadaşlar benim 1-2 gündür: ATV, FOX, SkyTurk kanallarım gitti, neden olabilir?

Kolay aramayi baslatin bulmasi lazim.

Muratti, bilemiyorum.

bende de birkaç gündür ara ara bazı kanallar kaybolmaya başladı..arama yapınca geliyor ama sürekli kaybolması garip...dt plus var bende de...

• havalar geçen hafta kötü olunca bu sorunlar arttı. Daha bu iyi günler durun arkadaşlar daha önümüzdeki kara kışta neler olacak neler

Gazetelerde yazıyordu dün Demet Akalaın tweterdan evindeki beş digiturkünde çalışmadığını yazınca digiturk yetkilileri seferber olmuş ama nafile. Demet hanım çok kızmış bir kere. Digiturkü kapatma kararı almış.
    Aklın yolu bir diyor kendisini tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MONTANAX

quote:

zaten iki kayıt birden yapma imkanı şuanda yok
    3 sene önce yakında iki kayır yapma imkanı veren program yükleyeceğiz
    dediler.
    3 senedir bekliyoruz ki olsun. ama nerdeeee

nası ya
    ben 2 ayrı kanalı kaydederken 3. bir kanalı izleyebiliyorum
    pace kutu var bende de

Ben de sizi anlamadım iki ayrı kanalı aynı anda kaydediyor ve bir de üçüncü bir kanalı da canlı izleyebiliyor musunuz?
    Hem de pace ile...
    emin misiniz?

• quote:

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?
  • quote:

quote:

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?

Cihaz pace, resmi imzamda var. Fabrika ayarlarını denememiştim, yazılım güncellemeyi denedim birşey değişmedi...

quote:

Harddiskin ömrü dolmuş gibi geldi bana Büyük ihtimal ile cihaz değişikliği gerekecek.

Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan yardım almayı denediniz mi?İsterseniz online işlemler bölümünden yardım sekmesine tıklayıp canlı destek de alabilirsiniz.

Canlı destek için mesai saatleri varmış, yarın fırsat bulabilirsem arayayım, teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.