Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya kupası öncesi olsaydı çok iyi olurdu tabi de Bundesligada iyi oldu HD ye geçiş..

Dahada artar inşallah kanal sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Arkadaşlar,entresan bir şekilde dün akşam bendede aynı sorun oldu geo wild,foxsprthd,trthd uçtu,kolay kurulum yaptım.Toplamda 193 kanal bulunuyor,bazı transponderlar bulunmadı hatası veriyor aynı şekilde.Sinyal kalitesi tuner1 73 - 90- tuner2 73-90 - tuner3 83-90.Servisle görüştüm LNB de sorun olabilir dendi,yarın gelicekler bakalım sonucu burdan yazarım.

quote:

GoldPunch
    BSC Alt Yazı Editörü

Aynı sitedemi oturuyoruz acaba,Halkalı?:)

İzmir mavişehir deyim ben.
  • 343 e SKYTURK HD geldi. Duyurulur. Ama şuan nat geo wild, trt hd, skyturk hd den görüntü alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Kasım 2010; 18:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Dizi izlemem
    Bundesliga izlemem
    La liga ve Premier Lig varken hele
    Belgesel NG ve İz varken ne işim olur TRT de
    Dünya Kupası öncesi olsaydı iyi olurdu ama..

dt niye bırakıyorsunuz şu anda ses bakımından ve sinema bakımından en iyisi.
  • quote:

Arkadaşlar,entresan bir şekilde dün akşam bendede aynı sorun oldu geo wild,foxsprthd,trthd uçtu,kolay kurulum yaptım.Toplamda 193 kanal bulunuyor,bazı transponderlar bulunmadı hatası veriyor aynı şekilde.Sinyal kalitesi tuner1 73 - 90- tuner2 73-90 - tuner3 83-90.Servisle görüştüm LNB de sorun olabilir dendi,yarın gelicekler bakalım sonucu burdan yazarım.

quote:

GoldPunch
    BSC Alt Yazı Editörü

Servis geldi,3 hafta sonra yeni receiverlar gelicekmiş.O zman talep edersiniz yenisi ile değiştiririz.Şu an aynısı taksakda sorun devam edebilir.Sinyal seviyesi normal,kısacası herşey normal gözüküyor.Digitürk tarafında transponderlarda sinyal sorunundan dolayı olmuş olabilir vs.. bişi anlamadım açıkçası.Şu an itibarı geo wild,trthd,foxsprthd,skyturkhd vs.. seyredemiyorum.Digitürkü aradım biizden kaynaklı herhangi bir sorun yok,ne yapmak lazım anlamadım gitti.Yahu en azından yanında bir receiver bulundursanda takıp denesen yada çıkıp bir lnb ye baksan vs.. doğru olmazmı?

• gelecek olan pvr cihazmı?
  • Nasıl bir cihaz olacak bilemiyorum,ama yeniymiş.Pace cihazlar sorunluymuş servisin dediğine göre.
  • Benim bahsettiğim donma ve piksellenme sorunu halloldu. MH bana yazılım güncellemesi yaptırtı ve sorun haloldu.
  • bende de dün NTV Spor gitti, hayırlı olsun. KArdeşim: abi NTV spor yerine başka 5 kanal verelim, NTV Sporu geri isteyelim dedi, koptum:-)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

quote:

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?

Sayın Aticus3, fabrika ayarları nasıl yapıyoruz, biraz önce menu'de araştırdım bulamadım...

Selam,
    servis yapabiliyor o ayarları
    ama sen yurt dışında olduğun için MH ile görüşüp sıkı bir teknik destek ile bu ayarları sanada yaptırabilirler belki. Ama iyi bir teknik elemana denk gelmen lazım.
    Ben bazen iyi elemanlara denk geliyorum şıp diye sorunumu çözüyorlar. Bazen de mermer kafalara denk geliyorum servis gönderelim baksınlar diyorlar. Servislik bir iş olmamasına rağmen.

Cagri merkezi yardimci olmadi veya olamadi, "servis gorsun gerekirse hard disk formatlanir sorun devam ederse cihaz degistirilir" diye soylediler.

Herhalde Turkiye'ye gelene kadar cozum bulamayacagiz..

• oooo işin uzun o zaman sukru hocam
    valla ben de bu digiturk belasından dün itibariyle kurtuldum (şimdilik )
    pace kutum hatta şuan arabamda. akşam servise götürüp kartı teslim edeceğim. Kutuyu zaten satın almıştım. Arkadaki anten girişine taktıkları aparatı çıkarttıracağım ve normal bir recivır gibi kullanmayı amaçlıyorum.
    çocuğun odasındaki turuncu kutu ve çocuk paketi dışında digiturke elvda dedim.
    Yeni mecralara yelken açtım....
  • quote:

quote:

quote:

GoldPunch
    BSC Alt Yazı Editörü

Servis geldi,3 hafta sonra yeni receiverlar gelicekmiş.O zman talep edersiniz yenisi ile değiştiririz.Şu an aynısı taksakda sorun devam edebilir.Sinyal seviyesi normal,kısacası herşey normal gözüküyor.Digitürk tarafında transponderlarda sinyal sorunundan dolayı olmuş olabilir vs.. bişi anlamadım açıkçası.Şu an itibarı geo wild,trthd,foxsprthd,skyturkhd vs.. seyredemiyorum.Digitürkü aradım biizden kaynaklı herhangi bir sorun yok,ne yapmak lazım anlamadım gitti.Yahu en azından yanında bir receiver bulundursanda takıp denesen yada çıkıp bir lnb ye baksan vs.. doğru olmazmı?

Bence digiturkden kaynaklaniyor bilmiyorlar. Kac kisinin aynianda ayni kanallarin gitmesi normal mi?

• quote:

oooo işin uzun o zaman sukru hocam
    valla ben de bu digiturk belasından dün itibariyle kurtuldum (şimdilik )
    pace kutum hatta şuan arabamda. akşam servise götürüp kartı teslim edeceğim. Kutuyu zaten satın almıştım. Arkadaki anten girişine taktıkları aparatı çıkarttıracağım ve normal bir recivır gibi kullanmayı amaçlıyorum.
    çocuğun odasındaki turuncu kutu ve çocuk paketi dışında digiturke elvda dedim.
    Yeni mecralara yelken açtım....

neyse hayırlısı o olsun.

• Sağol
    darısı başınıza
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Digiplus kutusu hard disk arizasi yazisi gostermeye basladi, fisini cikarip taktim, yeni program update islemini yaptim degisen birsey olmadi. Kayitlara ulasamiyorum ve yeni kayit yapamiyorum.

Yurtdisinda oldugum icin servis cagirma imkanim yok, bu servis cagirmadan cozulebilecek bir problem mi yoksa muhakkak cihazi servise gordermem gerekir mi?

Tesekkurler..

cihaz pace mi senin Şükrü hocam.
    fabrika ayarları yapmak gerekiyor sanırım senin cihaza
    tabii bu durumda kaytlar uçacak
    yazılım güncellemeyi de denedin mi?

Sayın Aticus3, fabrika ayarları nasıl yapıyoruz, biraz önce menu'de araştırdım bulamadım...

Selam,
    servis yapabiliyor o ayarları
    ama sen yurt dışında olduğun için MH ile görüşüp sıkı bir teknik destek ile bu ayarları sanada yaptırabilirler belki. Ama iyi bir teknik elemana denk gelmen lazım.
    Ben bazen iyi elemanlara denk geliyorum şıp diye sorunumu çözüyorlar. Bazen de mermer kafalara denk geliyorum servis gönderelim baksınlar diyorlar. Servislik bir iş olmamasına rağmen.

Cagri merkezi yardimci olmadi veya olamadi, "servis gorsun gerekirse hard disk formatlanir sorun devam ederse cihaz degistirilir" diye soylediler.

Herhalde Turkiye'ye gelene kadar cozum bulamayacagiz..

Şükrü hocam bugün bir teknik servis ile yaptığım yüzyüze görüşmede şöyle bir şey öğrendim,
    bu aralar çokça harddisk arızası geldiğini, eskiyen yada kullanımı açısından zorlanan cihazların hardiskinin zamanın dolmuş olabileceği gibi bir fikir beyanı aldım.
    Yani senin cihazın sanırım belki de harddiski tamamen değişmesi gerekecek.
    Benim cihaz boşa çıktı benim cihazı yollayayım sana diyecem sen de fiiizandasın yahu

• aman benimkide bozulmasın çünkü cihaz kendimin.
  • Arkadaşlar;
    İlginç bir şey oldu 3-4gündür digiturk plus izlemiyordum diğer odamda d-smart hd smart var onu izliyordum dün maçı kaydedeyim diye açayım dedim tam 2dk digiturk plus kutunuz açılıyor yazısı ekranda durdu bu arada hep stand by konumunda durur cihazların ikiside bazen d-smartta yapıyor önemli bişeymidir.?
    Ha açar diye baktım açmadı en sonunda cihazı ve lcd açtım kapadım kendine geldi nedendir.? ve sizde oldumu hiç.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 5 Kasım 2010; 11:27:52 >
  • Telaşe gerek yok

digiturkte olur böyle takılmalar bazen
  • bendede oluyor fişi kapatım açıyorum düzeliyor.
  • Digitürk ile telefon görüşmeleri devam ediyor,bugün aradılar özel bir birim çözüm üreticeklermiş,nasıl bir çözüm merak ettim açıkçası.Servisin dediğine göre;şuan ellerinde receiver yokmuş talep etmişler,1 hafta içerisinde getirip takıcaklarmış.Yahu nasıl servistir anlamadım gitti,insan bir gelip lnb'yi kontrol eder,benim tahminim zaten alıcıda bir sorun yok.Servisin yaptığı format,fabrika ayarı,kolay kurulum,cihaz normal,digitürkde sorun var,sonra digitürk sorun yok,alıcının değişmesi lazım vs.. anlamadım gitti.Belki konektör ıslandı vs.. hani bir çatıya bile çıkıp bakılmadı,bugün tam 4. gün 5 kanal eksik,hd için 20 tl ödüyorum birde.Burası site olduğundan dolayı;yetkili servis müdahale edemiyormuş,sitenin anlaşması olduğu firma sadece bakabiliyor.Bundan dolayı Digitürk'e servisin bildirimi olmadanda faturaya yansıtamıyorlarmış,boşu boşuna para ödeyeceğim.Koskoca Digitürk ile bu siteye bakan servisin nasıl irtibatı yok,nasıl yaptırımı yok,servis telefonu digitürk diye açıyor.Yok bu bölgeye bakan servis der biz oraya bakamıyoruz yetkimiz yok vs..,insan nasıl cinnet geçirir,bunların sayesinde.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.