Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada d+ receiver ile sinyal olmadan kayıtlı programlar izlenmiyor. 2 hafta önce evi taşıdım, yeni sitede bireysel anten taktırmadıklarından merkezi sistemi beklerken kayıtlıları seyretmek istedim, "programlayıcı başlatılıyor" diye takılıp kalıyor, kayıtların olduğu menüyü açmıyordu. hatta acaba taşınırken aletin hard diskine birşey olmuş olabilir diye de korktum. sonra anten takılınca çat diye kayıtların menüsünü açtı..
  • Evet bende geçen hafta digiturk plus üyeliğimi kapattırdığımda
    kart takılı iken dahi hafızasında kayıtlı filim ve programları açamadım.

Şimdi cihazın içinde filim vs... duruyor.
    Satışa da çıkardım ikinci el bölümünde yer alıyor. Alan paketleri uyuyorsa
    sanırım hafızasındaki bu kayıtları da izleyebilecektir diye düşünüyorum.
  • yok valla o da olmuyor. ben süper paket üyesiyim, önceki kutum bununla değişirken içinde kayıtlı programlar vardı. izlemeyi denediğimde kart bilgileri uyuşmadığından olmamıştı. ben de hepsini silmiştim :)
  • Hımmm
    O zaman kayıtlarda kartın üye numarasına özel oluyor demekki.
  • Arkadaşlar emin misiniz? 10 saniye önce cihazımın LNB kablosunu çıkardım ve kayıtlı programlardan açmayı denedim ve açıldı.LNB'yi takmadan önce cihazı kapatıp açtım ve tekrar kayıtlı bir programı oynatmayı denedim ve oynattı.Sizce bende mi bir gariplik var?
  • Bu arada ekleme olarak plus cihazı ve kart sizin de bildiğiniz gibi birbiri ile eşleştiriliyor.Eşleştirilme yapılmadığı sürece bir şey yapamazsınız
  • ARkadaşlar sanmıyorum ama; kaydettiğimiz filmleri bir şekilde pc ye aktarmak mümkünmü?
  • arkadaşlar burası yerimidir bilmiyorum ama fazladan başlık açmadan sormak istiyorum, binada merkezi sistem uydu var iki çanak biri türksat diğer hotbird
    şu hotbird olanı eutelsata çevirip digiturku sorunsuz izleyebilirmiyim? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

ARkadaşlar sanmıyorum ama; kaydettiğimiz filmleri bir şekilde pc ye aktarmak mümkünmü?

Ne yazık ki henüz öyle bir şansımız yok arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebeto10
    arkadaşlar burası yerimidir bilmiyorum ama fazladan başlık açmadan sormak istiyorum, binada merkezi sistem uydu var iki çanak biri türksat diğer hotbird
    şu hotbird olanı eutelsata çevirip digiturku sorunsuz izleyebilirmiyim? şimdiden teşekkürler

digitürke üyemisiniz? Digitürk cihazınız var mı?
    Evetse seyredersiniz hayırsa normal uydu cihazıyla trt ve sky tv seyredersiniz diğer kanallar şifreli ve kapalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

quote:

ARkadaşlar sanmıyorum ama; kaydettiğimiz filmleri bir şekilde pc ye aktarmak mümkünmü?

O son göz kırpma pek imalı oldu ama var bişiler diyosun yani

• quote:

quote:

quote:

O son göz kırpma pek imalı oldu ama var bişiler diyosun yani

Sıradan bir smiley işte onun yerinde smileyini de koyabilirdim

Kısacası yayınlar şifre korumalı olduğu için hdd'den herhangi bir transfer yapamıyorsun.Ki iki plus cihazı arasında bile yapamazsın bu transferi..

• Evet plus cihazdan kayıtları başka bir hafızaya aktarmaya karşı koruma var malesef.
    Benim şu günlerde satılığa çıkardığım plus cihazımın içinde mesela epeyce filim ve program kayıtlı olarak durmakta. Alacak arkadaş bunları kendi kartıyla eşleştirip abone olduktan sonra malesef izleyemecekmiş. Üzücü bir durum.
    Plus cihazım :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-receiver-digiturk-plus-pvr-cihaz-satilik-34396626/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Evet plus cihazdan kayıtları başka bir hafızaya aktarmaya karşı koruma var malesef.
    Benim şu günlerde satılığa çıkardığım plus cihazımın içinde mesela epeyce filim ve program kayıtlı olarak durmakta. Alacak arkadaş bunları kendi kartıyla eşleştirip abone olduktan sonra malesef izleyemecekmiş. Üzücü bir durum.
    Plus cihazım :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-receiver-digiturk-plus-pvr-cihaz-satilik-34396626/detay

İlandaki fotoğraflarda gördüğüm kadarı ile cihazın arkasındaki soğutucu fanın şekli benimkinden farklı.Hiç rastlamadım bu şekilde olanına.İlk DT Plus cihazlarından mı?

• quote:

quote:

Evet plus cihazdan kayıtları başka bir hafızaya aktarmaya karşı koruma var malesef.
    Plus cihazım :

İlandaki fotoğraflarda gördüğüm kadarı ile cihazın arkasındaki soğutucu fanın şekli benimkinden farklı.Hiç rastlamadım bu şekilde olanına.İlk DT Plus cihazlarından mı?

250TL ALICI VAR KARDEŞİM BİLİGİNE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Kasım 2010; 16:46:44 >

• quote:

Plus cihazım :

250TL ALICI VAR KARDEŞİM BİLGİNE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Kasım 2010; 16:46:05 >

• quote:

quote:

Plus cihazım :

evet ilklerden
    hiç sorun çıkarmadı hayret edilecek şekilde
    DT servisine götürmüştüm üyelik iptalinde bakmaları için. servis yetkilisi bu seri cihazlar çok iyidi bundan sonra gelen paceler sorunlu çıktı çok uğraştık dedi kendisi.Ben mesela 3 sene cam kapaklı önü ve yanları ahşap kapalı dolapta tuttum hiç ısınma sorunu yaşamadım.Ki sık yaşanan bir sorun bu.

• PM gönderdim
  • quote:

quote:

quote:

Plus cihazım :

evet ilklerden
    hiç sorun çıkarmadı hayret edilecek şekilde
    DT servisine götürmüştüm üyelik iptalinde bakmaları için. servis yetkilisi bu seri cihazlar çok iyidi bundan sonra gelen paceler sorunlu çıktı çok uğraştık dedi kendisi.Ben mesela 3 sene cam kapaklı önü ve yanları ahşap kapalı dolapta tuttum hiç ısınma sorunu yaşamadım.Ki sık yaşanan bir sorun bu.

Evet genellikle ilk cihazlar sağlam oluyor.Fanından belli zaten ısınma sorunu çekmeyeceği.Biz de yeni cihazlarla takılıp 2 ayda bir servis yazdırıp cihaz değiştirtiyoruz

• Ne varsa eskilerde var zaten
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.